BlueScreen Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
BlueScreen Hatası
Merhaba, son günlerde kullandığım laptopta bilgisayar açılışında 'bluescreen' hatası alıyorum.Hata kodlasrı aşağı araştırdım ama türlü kodlu bir hata bulamadım forumda ilgilenirseniz sevinirim. .

Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: BlueScreen
OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Yerel Kimlik: 1055

Sorun hakkında ek bilgiler:
BCCode: a
BCP1: 00000005
BCP2: 00000002
BCP3: 00000001
BCP4: 82F16942
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1

Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar:
C:\Windows\Minidump\051812-18470-01.dmp
C:\Users\HP-COMPAQ\AppData\Local\Temp\WER-41714-0.sysdata.xml

Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:

Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt

brs.kzlky

brs.kzlky

Üye
format atmayı denedin mi?

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
format denemedim format en son çare kardeşim.benim görüşüm donanımsal ama arkadaşların görüşlerini bekliyorum. Sana da teşekkür ederim yazdığın için.

skynet

Üye
Hiç uğraşma derim benimde başıma gelmişti ne yaptıysam düzelmedi meret bende en son olarak çaktım formatı kurtuldum sende öyle yap uğraşmaya değmez.:dry:

brs.kzlky

brs.kzlky

Üye
bizde bi işe yararız yani öyle arkadaşları bekliyorum ayakları falan olmuyor hocam :D güvenli modda aç sistem geri yükleme yap. büyük ihtimalle driver, bluetooth, yeni program sorun yaratmıştır.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Hiç uğraşma derim benimde başıma gelmişti ne yaptıysam düzelmedi meret bende en son olarak çaktım formatı kurtuldum sende öyle yap uğraşmaya değmez.:dry:

çakalım da aşağıya yazdığımı okurmusunuz ben donanımdan şüpheleniyorum.

---------- Eklendi @ 10:54:38 ---------- Yazıldı @ 10:48:35 ----------

bizde bi işe yararız yani öyle arkadaşları bekliyorum ayakları falan olmuyor hocam :D güvenli modda aç sistem geri yükleme yap. büyük ihtimalle driver, bluetooth, yeni program sorun yaratmıştır.

evet olabilir ama şöyle bir sorun tetikliyor olabilir,sistem windows 7 ultimate ,denetim masasından aygıt ekle deyince aygıt aranırken mavi ekran çıkıyor bilgisayar ancak format veya geri yüklemeyle düzeliyor işte bu mavi ekran hatası aynı sorun.yüklenmemis donanımları arayıp otomatik yüklemesi arama yaptığımda mavi ekran hatası alıyorum ,sıfırdan format attım aygıt eklemek istedim mavi ekran çıktı,bir çakışma mevcut.

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
aynn öyle en son ne yaptın pc de bi hatırla ona göre çözüm üretmeye çalış

brs.kzlky

brs.kzlky

Üye
hocam o zaman yanlış driver ı kuruyorsunuz bu nedenle kurma esnasında mavi ekrana atıyor sizi. formattan snra hiçbirşey kurmadan varsa bluetooth sonra ses kartı sonrada wireless i kur. Driver da %90 bluetooth tan atar mavi ekrana. Sana tavsiyem farklı ve daha güncel bir driver bulup onu kurman

---------- Eklendi @ 15:04:02 ---------- Yazıldı @ 14:57:50 ----------

ayrıca donanımları donanım ekle bölümünden değil de, bilgisayarım a sağ tıklayıp yönetten aygıt yöneticisi üzerinden güncelleştir diyerek yapın daha sağlam olur. eğer kurduğunuzda yine mavi ekrana atıyorsa güncelleştir bölümünden, aygıtı ben seçeceğim deyip disketi var butonuna basarsanız .inf dosyası isteyecektir. bunuda driver dosyasının içinden seçip bilgisayara dosya yolunu göstermeniz yeterli olacaktır. Yine de olmadıysa at çöpe gitsin sinir bozar fazlası :D

---------- Eklendi @ 15:05:30 ---------- Yazıldı @ 15:04:02 ----------

haa bu ara da arkadaşları bekliyorum dediğinde kastettiğin arkadaşlarını gün geçmesine rağmen hala göremedim. Nerde kaldılar acaba ?

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
çakalım da aşağıya yazdığımı okurmusunuz ben donanımdan şüpheleniyorum.

---------- Eklendi @ 10:54:38 ---------- Yazıldı @ 10:48:35 ----------

BAZEN FORMAT ATINCA BU SORUNLAR DA ÇÖZÜLÜYOR MESELA HERHANGİ Bİ DRİVERİNİ YANLIŞ YUKLEMİŞSİNDİR FORMAT ATIP DÜZGÜNÜNÜ YÜKLEYİNCE DÜZELİYOR

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
sorun evet driver kaynaklı format işimi gördü , herkesin klavyesine sağlık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt