Mavi Ekran

Sponsorlu Bağlantılar

Mufche

Mufche

Üye
    Konu Sahibi
Mavi Ekran
Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: BlueScreen
OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Yerel Kimlik: 1055
Sorun hakkında ek bilgiler:
BCCode: 124
BCP1: 00000000
BCP2: 85C601E4
BCP3: B2000000
BCP4: 1040080F
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1

Bu hatayı alıyorum , sorunun eden kaynaklandığını bulamadım yardım eder misiniz?

hikmet366

hikmet366

Üye
Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: BlueScreen
OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Yerel Kimlik: 1055
Sorun hakkında ek bilgiler:
BCCode: 124
BCP1: 00000000
BCP2: 85C601E4
BCP3: B2000000
BCP4: 1040080F
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1

Bu hatayı alıyorum , sorunun eden kaynaklandığını bulamadım yardım eder misiniz?
resim koyabilirmisin

Mufche

Mufche

Üye
    Konu Sahibi

yakalayabilirsem eklerimde çok çabk resetliyor.
Orda okuyabildigim kadarıyla ya yazılımda yada hardwarede sorun olabilir yaziyor.

- - - Eklendi - - -

ss alamamki pc direk mavi ekran çıkıp reset atıyor paintle alamamda telefonla çekebilirim

hikmet366

hikmet366

Üye
yakalayabilirsem eklerimde çok çabk resetliyor.
Orda okuyabildigim kadarıyla ya yazılımda yada hardwarede sorun olabilir yaziyor.

- - - Eklendi - - -

ss alamamki pc direk mavi ekran çıkıp reset atıyor paintle alamamda telefonla çekebilirim

tamam

sena5135

sena5135

Üye
işletim sistemi?

Mufche

Mufche

Üye
    Konu Sahibi
win7

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Windows 7 dvdsi takıp onarım yapmalısınız.

Mufche

Mufche

Üye
    Konu Sahibi
Sorunun kaynağı büyuk ihtimalle ilk formatan sonra kendim indirip yüklüodum ekran kartı driverını , ben farketmedende pc kendi indirmiş driverı o da başlamış kurmaya sora.mavi ekran verdi işte bu onarmayla geçmez sanki? baştan mı format çaksam?

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Sorunun kaynağı büyuk ihtimalle ilk formatan sonra kendim indirip yüklüodum ekran kartı driverını , ben farketmedende pc kendi indirmiş driverı o da başlamış kurmaya sora.mavi ekran verdi işte bu onarmayla geçmez sanki? baştan mı format çaksam?

Format her zaman son çaredir. Onarım ile geçmez ise format atın. Onarımda bir nevi formattır. Windows dosyaları değişir. Tek farkı, bilgilerin korunması.

Mufche

Mufche

Üye
    Konu Sahibi

Format her zaman son çaredir. Onarım ile geçmez ise format atın. Onarımda bir nevi formattır. Windows dosyaları değişir. Tek farkı, bilgilerin korunması.

:hmmm deneyeyim olmadı formatlarım sağolasın :)

buzadaa

Üye
Windows kayit dosyalarin bozulmus muhtemelen explorer dosyalaridir pc onu calistirmak istedigi zaman bulamadiginda reset atar ve her defasinda duzenlemeye calisir yani bluescreen çikar onu sen duzeltemezsin format atilcak

smrlss

Üye
oyun oynadıktan bir süre sonra başlıyorsa sorun ya sıcaklıktır ya power supplydir . işlemci sicaklgini kontrol edin . ve power gücünüzü yazın

sena5135

sena5135

Üye
win8'e geçmeni öneririm mavi ekran sorunu çok üşük bi ihtimal win8de

Üst Alt