pilot81 Üye teşekkürler bakalım işe yarıyormu ----------Eklendi @ 20:59:14 ---------- Yazıldı @ 20:57:12 ---------- iyide burda dosya çıkmıyorki index diye bir sayfa çıkıyor
teşekkürler bakalım işe yarıyormu ----------Eklendi @ 20:59:14 ---------- Yazıldı @ 20:57:12 ---------- iyide burda dosya çıkmıyorki index diye bir sayfa çıkıyor
ॐOsMaN Üye pilot81' Alıntı: teşekkürler bakalım işe yarıyormu ----------Eklendi @ 20:59:14 ---------- Yazıldı @ 20:57:12 ---------- iyide burda dosya çıkmıyorki index diye bir sayfa çıkıyor Genişletmek için tıkla ... burda ben indirebiliyorum ama ?
pilot81' Alıntı: teşekkürler bakalım işe yarıyormu ----------Eklendi @ 20:59:14 ---------- Yazıldı @ 20:57:12 ---------- iyide burda dosya çıkmıyorki index diye bir sayfa çıkıyor Genişletmek için tıkla ... burda ben indirebiliyorum ama ?
seyfi48300 Üye Ya ben 6303i ye .indiriyon desteklenmeyen içerik diyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
ॐOsMaN Üye seyfi48300' Alıntı: Ya ben 6303i ye .indiriyon desteklenmeyen içerik diyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun Genişletmek için tıkla ... sorun telefonda önce bilgisayara indir sonra at telefona ----------Eklendi @ 22:26:52 ---------- Yazıldı @ 22:25:47 ---------- program gayet indirilebiliyor bilgisayardan deneyin
seyfi48300' Alıntı: Ya ben 6303i ye .indiriyon desteklenmeyen içerik diyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun Genişletmek için tıkla ... sorun telefonda önce bilgisayara indir sonra at telefona ----------Eklendi @ 22:26:52 ---------- Yazıldı @ 22:25:47 ---------- program gayet indirilebiliyor bilgisayardan deneyin
noss_bar Emekli Yönetici bu programı türkçeye çeviren aklı eksik vatandaş kimdir onun ben aklına tüküreyim yavşak
noss_bar Emekli Yönetici bu programın adam gibi türkçeleştirilmiş versiyonu Symbian^3 Bluetooth/Kızılötesi Araçları dadır. bu saatten sonra banada java öğrettin ya helal olsun sana
bu programın adam gibi türkçeleştirilmiş versiyonu Symbian^3 Bluetooth/Kızılötesi Araçları dadır. bu saatten sonra banada java öğrettin ya helal olsun sana
ॐOsMaN Üye noss_bar' Alıntı: bu programın adam gibi türkçeleştirilmiş versiyonu Symbian^3 Bluetooth/Kızılötesi Araçları dadır. bu saatten sonra banada java öğrettin ya helal olsun sana Genişletmek için tıkla ... ne demek istiyosun bu adam gibi türkçeleştirilmemişmi ?
noss_bar' Alıntı: bu programın adam gibi türkçeleştirilmiş versiyonu Symbian^3 Bluetooth/Kızılötesi Araçları dadır. bu saatten sonra banada java öğrettin ya helal olsun sana Genişletmek için tıkla ... ne demek istiyosun bu adam gibi türkçeleştirilmemişmi ?