Blooover 2

Sponsorlu Bağlantılar

ozdes_24

Üye
    Konu Sahibi
Blooover 2
Arkadaşlar bildiğiniz gbi bloover bluetooth hack için yaratılmış ve bluebug yane mavihata manasına gelen bu eski bluetotoothlu telefonlardaki açığı kullanarak o telefonla bağlantı sağlar ve onun smslerini rehberini alabilirsini,z o telefonu başka bi numaraya yönlendirebilirsiniz bu sayede. Çoğu kişi blooverın fake olduğunu bozuk olduğunu söyledi Hayır bozuk değil sadece bluebug hatası olan telefon çok az ve eski oldukları için artık genellikjle kullanılmıyorlar bu programı kullananlar var zamanında Şimdi geleim blooover 2 ye tam olarak ne zaman çıktı bilmiyorum ama hemenn yükledim ve direk buraya link atmaya karar werdim umarım başkası benden önce yazmamıştır

Yenilikler;
BlueBug açığı olan telefonlara daha kolay bağlanıyor
HeloMoto açığı olan telefonlara da artık bağlanıyor
BlueSnarf açığını da kullanabiliryor

Sizcede müthiş değil mi??
malesef ben deneyemedim henüz ama yükledim ve programa baktım yane

link de işte
umarım beğenirsiniz...

KaKa

Üye
ben denemem ole seyleri bi kere java tellere baglanan bi prog u yukledim tele sora tel yawasladı denemedim diosun ben hele hic denemem... yinede tesekkur..

ozdes_24

Üye
    Konu Sahibi
java tellere bağlanan pro nun adı ne ?? bn de bakıyım bi bu arada denemedim ama fırsatım olmadı hastayım ewde yatıorum paso ondan yane yoksa denemeden yollama genelde bu tarz programları oyun olsa neyse ama..... nese saull

Hadi beyler ama yorumlarını bekliyorum yaw bu program gerçekten züper

CrAzY_ErCaNN

Üye
Program bayağı güzelmiş çalışması için karşıdada olmalı mı aynısı???????

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
o kişiye resim,müzik,video gönderebilirmiyiz karşıdan onay gerekmeden gizlice

RockFord Fosgate

Üye
bu programların hıcbırı ıse yaramıyor bosuna ugrasmayın!!!kac kısı denedı cok tartısıldı ama bı ıse yaramadıgı ortaya cıktı!!

S1FR3K1R1C1

Üye
Emeğine sağlık Deniyelim Bakalım..

bjknemesis

Üye
boş iş bunlar olmuyo işte

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Yine mi blopver muahbbeti yav bu programların hepsi fos çıktı. Uğraşmayın artık...

RockFord Fosgate

Üye
bızde dıyoz ama dınlıyen yok:)))))

xrz

Üye
Arkadaşlar fake değil sadece symbian telefonlarda işe yaramıyor

RockFord Fosgate

Üye
java da mı ıse yarıyo????nasıl olur ya???yapmayın allah askına!!!!

iOS Developer

iOS Developer

Üye
sanırım verilen bilgilerde eksiklik var...arkadaşım bana java uygulamasını çalıştırıp ve mavidişi olan fakat symbian işiletim sistemine sahip olmayan bir telefon modeli soyleyebilirmisiniz.

VoLo

VoLo

Üye
arkadaşlar indirdim 7610'da denedim çalışmıyor bilginiz olsun

mevlut

Üye
hikaye bunlar hikaaaaayeeeeeeeeee başından beri bu tür programların delisiym karıştırmadıgım ne yabacı site kaldı nede türk sitesi kaldı 2.5 sene oldu bununla ilgili bir dünya program indirdim denedim yok yok yok yok yok yyoooooooooooookkkkkkk hepside fos cıktı ve hala da arıyorum bakalım

ama zor zannetmiyorum bulsamda hemen tak diye koymam ona göre niye derseniz o zaman millet birbirinin telini hack eder durur arbede yaşanır ama kişinin niyetini öğrendikten sonra olabilir ......

neyse arkadaşalar bu gibi pro larla boşuna kendinizi kanıramayın derim (ben ariyorum ama bi merak işte napayım )

ali123456789

Üye
yinede tesekkur

rmzn_guler

rmzn_guler

Üye
çin malı dandik denilen telefonlarda bu özellik var ancak ayarlar için deil dosyalar için kullanılabiliyor.

EJDER_EJDER

Üye
türkçesi olsa daha iyi bazı şeyleri çözemiyoruz

Utku

Utku

Üye
2006tı dan kalma konu konular ölmüş artık:oke:

ardaking

Üye
ben denedim arkadaşın telefonla ders te müzik açtık

Takipçi Satın Al

Üst Alt