Bloomberg: iPhone 5S 10 Eylül’de, iPhone 5C ne zaman belli değil

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Akıllı cep telefonu dünyasının en iddialı üreticisi olarak karşımıza çıkan Apple’ın özellikle son dönemlerde iPhone yol haritası merak edilirken, güvenirliğiyle tanınan ve Apple’a çok yakın bir kaynaktan elde ettiği bilgiye dayandıran Bloomberg 10 Eylül’de kesinlikle bir konferans düzenleneceğini açıkladı.

10 Eylül’de gerçekleştirilecek olan lansmanda iPhone 5S isimli modelin sergileneceğini ve buna dair bilgiler elde ettiklerini açıklayan Bloomberg, iPhone 5C modeline ait hiçbir izin bulunmadığı belirtti. 2013 yılının sonbahar döneminden 2014 yılının yine sonbahar dönemine kadar Apple’ın oldukça hareketli bir konferans takvimi geçirmesi ve eski cihazlarını yenileriyle güncellemesi beklenilirken,iPhone 5C modelinin ise daha sonraki bir tarihte tanıtılması bekleniliyor.

Bunun iPhone 5C modelinin üretim zorluğundan kaynaklandığı ve hatta Apple’ın iPhone 5C ile ilgili çağrışımı 10 Eylül’de yapacağı iddia edilirken, modelin çoğu Avrupa ülkesinde ve Rusya’da başarı elde edeceği düşünülüyor.

hikmet366

hikmet366

Üye
bekleyen arkadaşlarınız vardı güzel haber oldu

nokia_belle

nokia_belle

Üye
iphone hep dikkat ediyorum da yeni telefon tarihleri genelde 12 eylül'e 1-2 gün kala oluyor yada eylül aynın içinde bu yüzden hep aklıma gökdelene uçak çarptığı tarih aklıma gelir

• Beğen
Tepkiler: IVI-Elia
blacktalon

blacktalon

Üye
iphone hep dikkat ediyorum da yeni telefon tarihleri genelde 12 eylül'e 1-2 gün kala oluyor yada eylül aynın içinde bu yüzden hep aklıma gökdelene uçak çarptığı tarih aklıma gelir

tuhaf , bi art niyet olacagini sanmam ama

Üst Alt