root explorerı kurup açınca kardeşim tepede "mounted as r/o" Mount R/W yazacaktır. İçindeki klasörler sırasıyla "acct, app-cache, cache, config, d, data, dbdata, dev, efs, etc vb.... " diye gider. Sen bunlardan dataya gireceksin. Dataya girdikten sonra orda ".mac.info, .nvmac.info, anr, app, app-private, back up, cache, dalvik cache, data, gps, local, log " gibi klasörler göreceksin. Yine dataya girip burdan "com.glu.gladiator" adlı klasöre gir. Orda ilk sırada app_etc diye bir klasör olacak ona tıkla. O klasöre girince savegame.bin diye bir dosya var onu linktekiyle değiştir. Sonrada oyuna gir oyun yine tutorial modda başlyacak ama 99999 altın 100000 küsür gümüşle başlamış olacaksın.
Ama root explorerla dene, astro file ya da X-plore adlı programları denersen göremezsin o dediğim klasörleri
----------Eklendi @ 08:59:41 ---------- Yazıldı @ 08:58:17 ----------
İşlemleri yaparken oyun açık kalmasın. işlemler bittikten sonra oyunu açın. Ne olur ne olmaz
----------Eklendi @ 09:02:54 ---------- Yazıldı @ 08:59:41 ----------
Bendeki cihaz Samsung GTab P1000 bende oluyorsa GS2 de hayli hayli olması lazım. Cihaz yanımda bizzat cihazdan gittim adım adım öyle yazdım. İnşallah olur