Blink | Mirage C6 v40_ 52.0.007 52.0.101 -> 03,EYLÜL, 2011

Sponsorlu Bağlantılar

34max34

Üye
ben yükledim.t9 türkçe dil desteği ve klavyede türkçe karekterler yok.onun dışında çok güzel.ekran hassasiyeti çok iyi.ramda 50-55 arası.ikonlar filan tam istediğim gibi.teşekkürler.emeğine sağlık

arkadas14

Üye
    Konu Sahibi
beğendiğinize sevindim ben sadece türkçeye çevirip yayınladım. Feveyi yabancı bir siteden aldım

34max34

Üye
bende t9 için uğraştım bide klavye için ama olmadı :hmmm

wadegame

wadegame

Üye
kardesım cok tesekkur ederım bugune kadar boyle guzel superr bı8r cwf gormedım helekı yıldırım efectı mukemmek olmus tesekkurler benım ıcın ram onelıydı ve suan 52de ınsallah dusmez dıger programları attıgımda

arkadas14

Üye
    Konu Sahibi
evet cfw çok güzel fakat bir iki eksiği var gerçi onlarda pek önemli değil

regasoft

regasoft

Üye
arkadaşlar ben bu siteye üye olamadım bi türlü üye olan varsa şu saçma soru varya onu nasıl çözdüğünü anlatabilirmi? ben bu cfw nin orjinal halini yani ingilizcesini yüklemek istiyorum...

arkadas14

Üye
    Konu Sahibi
ingilizcesi sitede var zaten 007 nini 2 sayfada ordan indir...

regasoft

regasoft

Üye
bana 52.0.101 dosyaları lazım ingilizce olarak paylaşabilirsen sevinirim...

hsngr

hsngr

Üye
flaşlama yaparken PPM olan yer yanmıyor üstüne tıkladığımız zaman neyi seçeceğiz acaba
seçim yapmadığımız zaman flaşlama yapmıyor

hsngr

hsngr

Üye
flaşlama yaparken PPM olan yer yanmıyor üstüne tıkladığımız zaman neyi seçeceğiz acaba
seçim yapmadığımız zaman flaşlama yapmıyor

flaşlama işlemini yaptım tele yükledim yalnız bende şarj ederken yeşil ışık yanıyor ana ekranda sağ üst köşede hafıza kartı ikonu duruyor şimdilik eksi yönleri bunlar
genel olarak çok iyi denebilir hız performans çok iyi efekler çok harika yüklenmesini taviye ederim

cafer-abi

Üye
Bunu flashlamak için gereken bütün ingilizce dosyalarını benimle paylaşabilecek biri var mı? Yalnız 007 versiyonum. Ayrıca yarı türkçe yarı ingilizce olacağına ingilizce kullanmak daha mantıklı bence. O sebepten ingilizcesi lazım..

arkadas14

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım sen bunun ingilizce dosyalarınımı arıyorsun

regasoft

regasoft

Üye
dostum 2.ci sayfaya bak orada var orjinal ingilizcesi 007 nin...Bende hala 101 ingilizcesini paylaşmalarını bekliyorum konu var cevap veren yok ....

arkadas14

Üye
    Konu Sahibi
ben bunun ingilizce dosyalarını vermiştim siteye sanırım 2. sayfadaydı

----------Eklendi @ 20:39:09 ---------- Yazıldı @ 20:37:41 ----------

regasoft selam sen bunun ingilizce 101 olanınımı istiyorsun? sana birazdan yollarım o zaman

----------Eklendi @ 20:40:18 ---------- Yazıldı @ 20:39:09 ----------

bir şey soracam neden türkçeyi kullanmıyorsunuz?

----------Eklendi @ 20:47:56 ---------- Yazıldı @ 20:40:18 ----------

52.0.101 ingilizce rofs2 linki regasoft senin için

52.0.101 ingilizce core uda dosyaları regasoft senin için

regasoft

regasoft

Üye
teşekkürler çünkü ben hep ingilizce kullanıyorum cfw leri

arkadas14

Üye
    Konu Sahibi

Eylül 03, 2011

Sabit Dokunmatik Titreşim
anna simgeleri N9 simgeleri karışımı (teşekkür vova1609 için)
Yeni 4g sinyal simgesi (bana göre mod)
Bellek simgesi (djraz kredi)
Kişi Simge S ^ 3 Anna DjRaz Çağırıyor
S ^ 3 Simge Contatcs (bana göre anna simgesi mod, djraz da sayesinde)
3 nokta çevirici simgesini
DjRaz N8 Dokunmatik Sense S ^ 3 Belle
DjRaz Ui ivme n8
Açık ve Kapalı DjRaz tarafından Apps Hız N8
DjRaz tarafından geliştirilmiş Dönüş Hızı N8
çağrıları Dokunsal geribildirim (v2) DjRaz tarafından
DjRaz c6 için Rapor Menü Kartları
AKY tarafından Anna Bildirim
Yeni tema duvar kağıdı 9) Bana göre yatıyordu
Yeni başlangıç ​​nad kapatma (lay-out bana göre)
Jhao (refsuj06 tarafından talep) tarafından 20 Ağustos Ekolayzer önayarlarını , 2011 pil mod (dosya için Kandongango17 sayesinde), mini QWERTY klavye üzerinde kaldırıldı Geliştirilmiş dokunma hassasiyeti (şimdi daha duyarlı dokunmatik ekranlı cep telefonu ), Dialer simgesini değiştirmek YinYang için sadece "Video" menü değişikliği "Video ve TV "adını değiştirin cpu ve oyun kare hızı 25 x% 75 mesajlaşma posta kutusu kaldırıldı "Blink | Mirage" Profile "Genel" değişim Müzik Stopper | Ayrıca Mirage Blink editörü değişim adı 11 Ağustos, 2011 Pil yatay mod (bana göre mod ) daha hızlı kaydırma Müzik çalar teması azaltın önizleme Msg görüntüleyici ve editör Font boyutu varsayılan olarak küçük bir müzik çalar Heap boyutu n Oynatma hacmi N8 dokunma (N8 UI hissediyorum) varsayılan sim rehber göster Müzik stoper müzik çalar SS zaten entegre çevirici Değişti YinYang simgesi Varsayılan arama hacmi, iç ve hoparlör 80 ve 100 arttı Ağustos 04, 2011 Güncelleme Eklendi müzik stoper - - menü Sabit Anna simgeleri boyutu (da Jomar kredi ) artık Nokia Blink değiştirildi saf siyah arka plan (şeytanın simgesi yok - ) - New çevirici simgesini (shuriken) - "seçenekleri göstermek açık uygulamaları" Kaldır - Galeri mod ("Gizli" klasörüne veya istediğiniz herhangi bir klasöre videoları ayarlayabilirsiniz) - google maps, küresel ırk, hızlı ofis kaldırıldı kalan dosyaları ve yerleşik kurulum hata adobe reader 'coz Mesajlaşma - 999 mesajları gönderilen mesajlar kadar kaydedilmiş olacaktır varsayılan olarak ON İletim raporları - mesaj çok sayıda içeren mesajlaşma uygulaması artık kalıyor. N8 Qwerty + Alfanümerik eklendi Otomatik döndür QWERTY Menü Anna simge paketi (bana göre modded bazı simgeleri, kredi ve Jomar ve binh24 sayesinde)- - Standart tema (erken bültenleri) - kaldırıldı Menü bölgesindeki tüm Gecikme çok hızlı ve pürüzsüz (Tweaked çalıştırmak için optimize edilmiş Menü Kinetik Kaydırma) Multimedya - Kamera (TASARRUFU RAM) kapattıktan sonra arka planda bırakmak olmaz - Ses kaydedici Yüksek kalite - Ses kayıt cihazı kayıtları 12 saate kadar - Ses Kayıt Cihazı E dosyayı kaydedin: \ - Kamera Görüntü Kalitesi gelişmiş - Kamera çoktan çözüme kullanımı hata - Galeri gelişmiş arama Share Online Resimleri Homescreen kaldırılır - Müzik Homescreen kaldırılır OVI Müzik - Video Yakalama önceden tanımlanmış çerçeve hızı 30fps yükselmiştir - Müzik Çalar E okuyacaktır: \ Müzik \ - Müzik çalar yenilenir hızlı - Tek dokunuşla N8 Ekolayzer - Şeffaf MediaBar (Jomar kredi) Dosya Yöneticisi - Nokia varsayılan dosya tarayıcısı sisx, sis, kavanoz ve bluetooth, mms ve yüklenenler üzerinden herhangi bir koruma öğeleri gönderebilirsiniz Tarayıcı - İndirme yöneticisi, start-up tarayıcınızda başlamış olacaktırdevam etmek için Tarayıcı bağlantısı, elektrik kesintisi nedeniyle bozulursa indirmeye devam etmek isteyecektir - Tarayıcı önbelleği E taşındı: \ Kurulum Özellikler - Java izni varsayılan - Gerçek Hack (PNHT tarafından modded installserver.exe ) - SwiPolicy sağlayacak hangi değişti neredeyse ROMPatcher yama olmadan uygulamalar yüklemek Güvenli Araç Önyükleme (OVI Mağaza Installer), ilk başlangıçta çalışmaz, ancak tek bir tıklama menüsü simgesini kuracak - Işıklar davranış - Tüm C6 ışıkları hata (mara tarafından mod) sabit şarj ederken Eklendi yeşil ışık - - Solunum varsayılan olarak ışık KAPALI Grafik / Animasyon Uyarlama - Nokia Blink Splashscreen ve ShutdownScreen özelleştirilmiş. BootScreen Cilt: 7 - Özel boot / kapatma animasyon konumu "E: \ Boot \" - Tema efektleri - Dead Meat şimşek efektleri ( kredileri ve Kandongango17 için teşekkürler) Homescreen - Nokia Widget kullanılabilir C6 Ana Ekran - Tam Widget desteği - 4 Ek kısayolları bar. Toplam: 6 Hatalar düzeltildi - Nokia Radyo hata tamamen sabit. Şimdi RDS iyi çalışıyor - Şimdi Mesajlaşma uygulaması artık iki yeni e-posta seçenekleri görünmüyor - uzun bir mesaj listesinde kaydırma Şimdi Mesajlaşma uygulaması gecikme değildir. mara-Tüm ışık hatalar düzeltildi - Kamera Touch UI düzgün çalışmıyor. Şimdi kamera dokunmatik arayüz ve kamera fiziksel düğmesine kullanabilirsiniz - Sabit Smiley Hata - Sabit Peyzaj Hata - Sabit Otomatik döndürmek Qwerty Unlock dokunun Eklenenler - Galeri mod mükemmellik Genel Değişiklikler - "Restart" Option yerine "Kilidi Ekran ve Tuşlar" Güç Menüsü CODeRUS tarafından kapatma ve yeniden başlatma simgesini (emotionalizer kredi) değiştirdi - - AnnaIcon Paketi kullanılmaktadır. Varsayılan C6v40 çevirici eklendi. Unlock dokunun eklendi - 4G sinyal tamamen (bir daha "E" simgeleri bağlanırken modded internet benim tarafından modded ) - Yeni pil simgesi - Zune pil (bana göre modded) gibi çevirici - Barış simgesi (bana göre mod ), 5x4 portre ve 6x2 yatay menü ızgara - PC / OVI Suite, Nokia N97 gibi telefonunuzu tanıyacak Mini. Tüm C6 ışıkları sorun giderildi. (Mara tarafından Mod) - Kamera kapattıktan sonra RAM yemeyin. - N8 Tam QWERTY + Alfanümerik + manzara eklendi - Standart bluetooth adı: Devilbats17 FOTA ayrılmış alan C daha fazla yer almak için kaldırıldı: \ (Telefon Hafızası) - Ses kayıt Görüşme sırasında sabit. Telefonunuz çökme olmaz eğer kayıt ve aynı zamanda birini aramak. RAM Önbellek - C: \ Daha iyi performans için - Süper Hızlı Ekran Yönü çok hızlı bir telefon almak için turn-off tema efektleri: CPU yükü azalma (İpucu - ) - Tek kilitlemek / kilidini açmak titreşim - Nokia Servis Engelli. Ilk açılışta 5555 (Nokia) prim mesaj göndermek için telefon önleyecektir - arka plan uygulamaları Sıfır start - yoğun kullanımdan sonra bile daha hızlı telefonu tutmak için RAM önbelleği otomatik optimizasyon Standart Web Tarayıcı yer düzenlenebilir - - Boş UDA mümkün olan en yüksek boş alan elde etmek için verilen C: \ - rofs hakkında daha fazla alanı serbest bırakmak için bazı "mif / mbm." ve diğer animasyonlu simgeler dosyaları Modded kaldırıldı Menü Gecikme. Kinetik Kaydırma optimize edilmiştir - Ekran döndürme, varsayılan olarak ON - Nefes ışık varsayılan olarak OFF - Symbian ^ 3 ile 6 semboller (Drigz kredi) Ikinci Fontlar Eklendi Mesajlaşma varsayılan ON Teslim Raporları - - Tema efektleri, varsayılan olarak OFF Kaldırılan cihaz güncellemeleri "Check for Updates" - "Arama sonrası özeti" ve "Hızlı arama" AÇIK varsayılan olarak "çağrı zamanlayıcısı" varsayılan ON - "Devilbats17 &#9834;" için yeniden adlandırıldı Profili "Genel" Homescreen manzara etkinleştirilmelidir. Dialer manzara engelli - kaldırıldı Mesajlaşma uygulamaları Gecikme - varsayılan widget düzeni değiştirildi. Nokia Bildirimler kurulum önceden yüklenmiş olarak geliyor. - Foto Galeri mod "Sil" dan-av ile değiştirilir "ShareOnline" düğmesine basın. - Şimdi AutoKeyguard Kilit zamanını ayarlamak - Müzik Çalar çıktıktan sonra Menü dönüş olmaz Performans Yükseltme - Yüksek Artan Uygulama / Oyun kare hızları - Artan Tepki Hızı (Şimdi dokunmatik ekran daha duyarlı olacaktır) - CPU kare hale increased.This pürüzsüz bir telefon deneyimi neden oldu. - Grafik Karmaşıklık azalttı.Herhangi bir yan etkisi olmadan Performans Yükseltici - Müzik Çalar yanıt son derece arttı (anında duraklar / düğmeleri tıklayarak oynayan ) bir hız artışı sonucu olmalıdır Azaltılmış etkileri karmaşıklığı - - performansı artırmak için daha fazla Artan Heap Boyut mesajlaşma, Menü Gecikme ve Diğer Büyük Uygulamaları kaldırıldı ağır kullanım için UI Cilalı Telefon yavaşlamasına asla ve RAM (RAM modded Önbellekleme) azalan olamaz - 80MB + C: \ (Telefon hafızası) - Düz Kinetik Kaydırma - Müzik Çalar çok daha hızlı - Gerçek Hack! (Artık installserver.rmp yama kullanmak gerekir) - CPU mod tam bir kararlılık ve büyük bir pil ömrü elde etmek için optimize kaldırıldı Apps Tüm C6 Temalar, OVI Haritalar 3.04, Sohbet, Podcasting, Görüntü Baskı, Ovi Contacts, OVI Müzik, burada Şimdi, Online Destek, Sesli Komutlar, Telefon Switch, My Nokia, Quick Office, Adobe Reader, Yardım, Arama, Share Online Uygulamaları Rofs Eklendi BTSwitch 1.0 Rom Patcher Plus KillME 1.36 AutoInstaller 7Nokia File Browser Brightlight Ramblow ve Memcheck -> bana göre modded Anna simgeleri Lütfen Dikkat: 1. Yanıp sönen önce klasörleri Özel Verileri, Kaynak, Sistemi, Sistem ve Hafıza Kartı (Temizlik Yanıp sönen) herhangi bir diğer klasörleri silin 2 . Tüm aletler homescreen yüklenene kadar başarılı yazdırdıktan sonra, birkaç saniye bekleyin. 3.. MediaBar ilk açılışta başlatmak olmaz. Bir zamanlar. Telefonunuzu yeniden başlatmanız gerekebilir 4. Eğer yanıp sönen sonra hard reset gerekli ya da istenilen bu linki kullanabilirsiniz Dalmaçya için temel istiyorsanız: bazı duvar kağıtları da Ekli Özel sayesinde Symbianize PNHT ve DM modders, TEŞEKKÜRLER siz Önceki C6 v40 - v2.13 - 01 Temmuz 2011Değiştirilen dialer (YinYang simgesi) yeşil ışık Eklendi şarj ederken , 4x4 portre ve 6x2 yatay mod Işık Fix REV.3-mara -Menü Dan-Av düzeltme açtı C6 V40 Icon Pack Anna Binh24 tarafından Newcooller tarafından çalışma Işık sensörü TV-OUT düzeltme "II Sosyo" Entegre Dosya tarayıcı mesaj menüsünden Gecikme Yok ilk başında görünür Bluetooth Geliştirilmiş performans Çeşitli Bug-Fix Sistemi Değişiklikler ---------- Tarayıcı güncellendi 7.3.1.25 için, ifadeleriniz ve liman 20.0.43 'den daha kararlı eklemek N8 olarak kinetik kaydırma Hissedarlar sürüm 3.0 için güncellenmiş ROMPatcher titreşim kilit tamamen kaldırıldı / kilidini Bug Fix SMS Süresi (şimdi tam zamanı artık almayı ancak göndermek için . gönderen) start-up ses (resetlenebilir sis ekli) değiştirildi Sabit kamera hata ve çalışan dokunmatik düğmesi Tercih edilen tarih Megapatch ROMPatcher telefonun ilk yeniden başlatma otomatik start Hata düzeltmeleri ve çeşitli profiller özelleştirmeleri Simgeler Restore gizliprogramları Sözlük çağrısı Titreşim Binh24 mod (telefon çaldığında cevap bir çağrı yaptı ve başka bir zaman titreşir iken) QT 4.7.3, işbirliği için Frariva91 sayesinde yüklü ve E yüklü QT QT Fix: ekli Güncelleme komut dosyası (ilk kurulum, sistem dosyalarını kaldırır E: \ kişisel veri) aynı kalacağını E saklanan Bluetooth üzerinden alınan dosyalar: \ Downloads kilitleme ve kilidi açma ve küçük düzeltmeler Küçük Titreşim Menuswitch diğer 2 mevcut 4x3 eklemek için Dan-AV nokia orijinal menü düzeni Modifiye değişim aralığı kilidi Eklendi (ayarlar, telefon, telefon yönetimi, tuş kilidi. Aut.) ZipManager kaldırılmış, Online destek, SW Update Online Paylaş, Ovi Müzik Ovi İletişim, Yardım, Nokia Beyaz Tema dışındaki tüm konularda İletişim Ovi ve Ovi Müzik kaldırıldı MusicPlayer beri aktif, Otorotasyon klavye Eklendi sensörleri ekstra ayarlar bir göz ile pil performansını artırmak için artan Genel Framerate Artan sistem önbelleği \: Tarayıcı önbelleği E taşındı kesintiye indirme kurtarma yeteneğisürümü 7.3.1.25 güncellenen Tarayıcı ve tanınmış daha fazla seçenek nell'OviStore N97 gibi Nokia N97 mini gibi PC Phone tarafından tanınan Firmware Upgrade Bilgi Geliştirilmiş dönme hızı Toplam çıkış uygulamaları (Kamera ve diğerleri) kapatılmasıVideo çekim ve geliştirilmiş olması bir başka değişiklik ile çekilen görüntülerin genel kalitesini kalan fotoğraf tam sayısı) uygulamaları Mesajlar, Rehber, Ram Saat + bu yana otomatik olarak kaldırılır Geliştirilmiş GPS alımı ve WiFi Değişim kuralları + kolay kurulum Mara düzeltme LED (orijinal firmware olarak LED-arkadan aydınlatmalı fonksiyonu) kaldırıldı önbellek FOTA (5MB + kullanılabilir . C: sürücüsü) mesajları yavaş yavaş kaldırıldı gönderilen 999 saklanan mesajları Artan yazma hızı yüksek kaliteli ses kaydedici dosya yöneticisi göndermek için her şeyi imkanı Genişletilmiş menüsü (av-dan) değiştirildi varsayılan adı Bluetooth (Blink CFW) Sabit akıllı yükleyici Andydj80 (geçici olarak devre dışı bırakmak yamaları varsa) Otomatik kopyasını Yamalar E: \ ilk başında yamaları MediaBar seçeneği ekran hata düzeltme Entegre --------- Konuşmalar mesajları Nokia Maps 6.3 (637) 1.10 Ovi Store TT9 ve mesaj okuyucu Music Player 15.2 S3 gibi Vova Ekolayzer 5250 (ayarı etkinleştirmek için tek dokunuş)ROMPatcher otomatik önyükleme yamaları Photobrowser Mod yeniden başlatın (İngilizce dili için bana göre düzenlenmiş) Bluetooth (bluetooth anahtarı 0 etkinleştirmek) Dan-Av Menü Anahtarı ( hızlı bir menü düzeni değiştirmek için aksi takdirde bir süre sonra değişim yapılır) yeniden başlatmanız gerekir Grafik değişiklikler ------------------ Landascape mod 2 ve Grid merkezli, yumuşak manzara (S ^ 3 Peyzaj menü 5x3) Anna Tam Simgeler Symbian (binh24 için Kredi) N8 olarak kinetik kaydırmaFix hata anahtar QWERTY klavye, AB - Dialer simgesi (bana göre mod kakashi mangekyou Sharingan) yerine djraz tarafından Skins küçük aracı arka plan Hata düzeltmeleri ve çeşitli profillerin özelleştirmeleri menüsünde programlar hüküm Entegre Tema Sonraki Symbian (Symbian simgeleri Anna) Müzik Alet ve İletişim S ^ 3/Anna simgesi kilidini açmak için dokunun galeri Çöp Kutusu simgesini Dan-Av Symbian 3 alfanümerik klavye mod 3 qwerty Dan-Av (Andydj80 tarafından Düzen) klavye Symbian 4x11 mod Menü 4x4 (andydj80 & binh24) Değişim sinyali simgesi ve pil simgesi (4g simge bana göre mod korunur) çevirici klavye Bubbles Tema Efektleri Yeni simge (varsayılan dönüşü Açık çok daha hızlı telefonuna sahip kapalı) [BVersion 2.13 Son Güncelleme [/ B] ********************************************* ***** ********************************************* ***** * Yeni Tema (ScreenSnap) kullanımı Nokia Blink Eklendi Yeni sinyali ve bttery simgesi ram optimize etmek ve artırmak için yeni ramblow eklendi çevirici simgesini (kanatlı şeytanın simgesi ) yeni Splashscreen ve kapatma (bkz. ) cpu ve oyun hızı eklemek kare hızı PR 2 simgeleri değiştir E7 simgeler (bu simgeler için arayan kullanıcılar için) bu PR 2 düzeltmeyi kullanmak gerekir (kabarcıkları etkileri Tema efektleri kullanabilirsiniz ) Yeni duvar kağıtları istiyorsanız, eski bir sürümü zaten 7 sayfa semboller vardır . ----- görüntülenir sembolleri düzgün ekli Fontlar , Yeni menü matris eklendi DM efendim binh24 kredi Download Links : ------------------------------ yapılan değişiklikler: Yeni klavye modunda (dan-av kredi) kapalı Profil titreşimErteleme süresi 10dk için Yazma Hızı max (Apex666 için kredi) yeni tema efektleri kinetik kaydırma F45T yeni bir başlangıç &#8203;&#8203;yanıp sönmeye animasyon ve iphone katili kapatma ve sesler yeni çevirici simgesini (keskin nişancı artı) 1. SB (check it out) : P N8 karışım ve E7 simgeler eklendi yerleşik uygulamalar gibi kolay tuş kilidini addes sesleri (Guy Sebastian kız gibi umuyoruz ki kim) ve daha fazlası ... kendiniz görün Linki: Blink ^ 17: Sharingan Basım: Mayıs 21,2011 Güncelleştirmesi ---> Blink ^ 17 v02 <--- 29 Nisan 2011 tüm symbianize modders Özel Teşekkürler (efendim Kül Drigz Out law_star3n, Bugalerks, Wilson_jr, MRChii, Shiwawa1, Badvlad, Johnrey22, cokefloat ve daha birçok na nakachat ko dito Kandongango, Xyzen Princekaizer, Mon_Jumbo), DM, PNHT ve diğer mobil forum modders v02 yapılan değişiklikler: gelişmiş , pil ömrü (bana göre modded) Nokia Splashscreen ^ 17 Blink değişti (basit ve bu cfw için marka) değişti tema efektleri (şimdi bu cfw bile etkileri keyfini -> Ayarlar menüsü artık 1 saniyeden daha az bir açık ) geliştirilmiş wifi hassasiyet (0 bladev40 ayar) işlemci clockrate sadece pil maç için% 75 oranında artış performansı % 20 oyun kare hızı hızlı ekran rotasyonudeğiştirilen arka plan duvar kağıtları (mavi yıldırım arka plan boşta iken akrep ana ekran duvar kağıdı olacak ) Blink ^ 17 v02 Download Links: Blink ^ 17 v 02 rofs

----------Eklendi @ 20:56:41 ---------- Yazıldı @ 20:54:30 ----------

ben teşekkür ederim

cafer-abi

Üye
Bu iki dosyanın yanında başka ne lazım bana flashlamak için? Bi' yardımcı olun hadi.

----------Eklendi @ 21:19:37 ---------- Yazıldı @ 21:13:26 ----------

Kardeş hepiniz mi xp kullanıyonuz? Bi yardım edin çözelim şu işi. Kuramıyorum ya jaf'ı. Bi sürü başlık açtım kimse takmıyo.

hsngr

hsngr

Üye
kotukoylu arkadaşımızın sitesinden alınmıştır emekleri için kendisine teşekkürler

alıntıdır

Jaf 1.98.62 Programı Kurulumu ve Kullanımı

Herşeyden önce yazılım(FW) dosyalarımızı
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-XXX
klasörüne kopyaladığımızdan emin olmalıyız&#8230;Buradaki XXX Cihaz kodunuz&#8230;.
5800 için örneğin RM-356&#8230;Daha sonra aşağıdaki dosyayı indirip Jaf kurulumunu gerçekleştiriyoruz&#8230;.

Flash Animasyon Biçimde Anlatım İçin Tıklayınız...
Anonim e çok büyük teşekkürler.....

Jaf ve Ogm Pkey Emulator Kurulum Dosyaları

ya da

Kurulum ardından

&#8220;C:\Program Files\ODEON\JAF\JAF USB Driver&#8221; klasör içeriğini:

C:\Windows\System32
ye kopyalıyoruz&#8230;.,

Sistemimizde Nokia PC Suite Kurulu Olduğunu Kontrol Ediniz&#8230;
Şimdi Son iş Rar dosyasındaki OGM Pkey Emulator u masaüstüne çıkarmakta&#8230;
Windows 7 kullanıcılarının OGM_JAF_PKEY_Emulator_v_5 dosyası
üzerinde OGM_JAF_PKEY_Emulator_v_5 üzerinde sağ tuş yapıp özellikler uyumluluk

Windows XP SP3 seçip işaretleyip uygulaya tıklamalrı gerekmektedir&#8230;.
OGM_JAF_PKEY_Emulator_v_5 programını çalıştırın ve &#8220;GO&#8221; ya tıklayın.BOX hatası verirse OK deyip ilerleyin

aşağıdaki ekran gelecek şimdide aşağıdakileri sırasıyla yapıyoruz
NOT:2. sırada Manual Flash ve Dead USBseçeneklerini işaretliyoruz.

CRT lerdeki tiki kaldırmayı unutmayın!!!!!

şimdi sırada aşağıdaki gibi telefon modelimizi seçiyoruz(RM-505 N97, RM-356 5800 XM vb.)

Aşağıdaki FLASH butonuna basıyoruz. butona bastıktan sonra karşımıza gelen pencerelere
YES &#8212; YES tıklayarak geçiyoruz..

Aşağıdaki resimde PRESS POWER ON NOW! yazısını görünce açma kapama tuşuna basıp çekin sakın basılı tutmayın(N97 telefonu olanlar bu yazıyı görünce USB kablosunu takmaları yeterlidir hiçbir tuşa basmasınlar.)Şimdi Flash işlemi başlayacaktır bitene kadar telefona dokunmayın bağlantıyı kesmeyin ve şarjı yeterli olsun.

Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin gerçek boyutunu görmek için tıklayın. Resimin orjinal ölçüleri 615x581 ve boyutu 185KB.

Hadi Hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: cafer-abi

agun35

Üye
cfw çok güzel ancak eksikleri var düzeltilirse süper olur sanırım e posta kurulmuyor türkçe yazma dili yok qt ve onunla ilgili programlar kurulmuyor mesaj okuyucuda ses yok simgeler küçük yazı boyutunu değiştirincede birbirine giriyo diğer herşey güzel telofon güncelemelerinden haritalar, ovimağaza internet radyo vs kuruluyo cfw yi bozmadan eksikleri giderilirse süper olur emeği geçenlere teşekkürler.

Üst Alt