Blackstar X6™ NOKIA X6 V31 (RM-559) N8IKON/MOD/HACK/JAF

Sponsorlu Bağlantılar

cmnn

cmnn

Üye
hackli telefona kurulur dmi

maktama

maktama

Üye
hackli telefona kurulur dmi
telefonun hackli olması olmaması farketmez. Bu zaten telefonun yazılımının kendisi. Rahat olun, anlatıldığı şekilde telefona atmanız yeterli.

spider64

Üye
kotukoylu selam kardeşim bu yazılımın süper yine :) fakat ses ayarları ile oynasanda sesini yükseltsen nasıl olur.birde bişey dikkatimi çekti wirelles ile explorer bağlantı harika ama vodafone ile yavaşlıyor sistem.acaba nedendr.teşekkür ederim

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kotukoylu selam kardeşim bu yazılımın süper yine :) fakat ses ayarları ile oynasanda sesini yükseltsen nasıl olur.birde bişey dikkatimi çekti wirelles ile explorer bağlantı harika ama vodafone ile yavaşlıyor sistem.acaba nedendr.teşekkür ederim
1.Sesle ilgili mod forumda olması lazım kardeş.
2.Wireless la bağlantı elbette vodafone göre hızlı olacaktır.Daha çok Şebeke hızı ile alakalı bir durum.....

Aziz™

Aziz™

Üye
bu konu üstlerde olmalı.2 sefer oluyor c6 fwden buna geçiyorum.gerçekten istediklerimi veren bir fw.arkadaş ses sorunu demiş.bu fwde ses canavar gibi çıkıyor.c6 fwde azdı ama bu fwde mükemmel.senden birtek şey rica edecektim.c6 fwdeki tuş kilidi dosyasını bu fwde nasıl uygulayabilirim.NFE ile fw dosyalarının hangisi ve neresine atabilirim.eğer buda olursa birdaha ancak bunun gibi mükemmel iş çıkardığın fwyi kullanırım.o zaman gelinceye kadar sadece bunu kullanacağım

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Aziz™;3280357' Alıntı:
bu konu üstlerde olmalı.2 sefer oluyor c6 fwden buna geçiyorum.gerçekten istediklerimi veren bir fw.arkadaş ses sorunu demiş.bu fwde ses canavar gibi çıkıyor.c6 fwde azdı ama bu fwde mükemmel.senden birtek şey rica edecektim.c6 fwdeki tuş kilidi dosyasını bu fwde nasıl uygulayabilirim.NFE ile fw dosyalarının hangisi ve neresine atabilirim.eğer buda olursa birdaha ancak bunun gibi mükemmel iş çıkardığın fwyi kullanırım.o zaman gelinceye kadar sadece bunu kullanacağım

Ses Kodekleriyle ilgili olarak evet C6 yazılımlarında ses az çıkmaktadır...
Ve tecrübeme dayanarak şunu söyleyebilirimki C6 yazılımlarında bu dosyanın kurulması sesin daha net ve yüksek çıkmasını sağlıyor(Lütfen dikkat! Orijinal yazılım kullananların yüklemesine gerek yoktur)
Ben bu dosyaları Yazılım içine entegre ediyordum.Meğer dosyalar Z: de değil C: de çalışıyormuş :D

Bir diğer unsur:
5800 lerin orijinal yazılımına C5-03 ün tuş kilidi entegre edildiği söyleniyor(henüz tecrübe etmedim.)
Nfe ile yazılımınızı açtıktan sonra :

bu dosyaları ROFS2 ye ekleyin.Ardından
ROFS2\resource\starter_non_critical_1.rsc dosyasını RESeditor ile açıp
z:\sys\bin\Rompatcherauto.exe satırını
z:\sys\bin\PopupClock.exe olarak değiştirip apply tuşuna basın ve kaydedin.
Daha sonra yapmanız ROFS2 i yeniden paketleyip flash işlemine geçmek olacaktır...
Daha detaylı bilgi için:

alper0642

Üye
5800 da c6 yazılımı kullanan biri olarak bu kodeği bi ara denemeyi düşünüyorum. kotukoylu kardeşime teşekkürler, araştırmacılığı özelliğinden dolayı da kutluyorum. tebrikler kardeş

Aziz™

Aziz™

Üye
Ses Kodekleriyle ilgili olarak evet C6 yazılımlarında ses az çıkmaktadır...
Ve tecrübeme dayanarak şunu söyleyebilirimki C6 yazılımlarında bu dosyanın kurulması sesin daha net ve yüksek çıkmasını sağlıyor(Lütfen dikkat! Orijinal yazılım kullananların yüklemesine gerek yoktur)
Ben bu dosyaları Yazılım içine entegre ediyordum.Meğer dosyalar Z: de değil C: de çalışıyormuş :D

Bir diğer unsur:
5800 lerin orijinal yazılımına C5-03 ün tuş kilidi entegre edildiği söyleniyor(henüz tecrübe etmedim.)
Nfe ile yazılımınızı açtıktan sonra :

bu dosyaları ROFS2 ye ekleyin.Ardından
ROFS2\resource\starter_non_critical_1.rsc dosyasını RESeditor ile açıp
z:\sys\bin\Rompatcherauto.exe satırını
z:\sys\bin\PopupClock.exe olarak değiştirip apply tuşuna basın ve kaydedin.
Daha sonra yapmanız ROFS2 i yeniden paketleyip flash işlemine geçmek olacaktır...
Daha detaylı bilgi için:

Çok sağol kardeşim ellerine sağlık.ilgilendiğin içinde ayrıca teşekkür ederim:)

winstonsmith

Üye
kotukoylu kardeş yüklenmiyor ya bu pro..yüklemeye çalıştığımda "yüklenemiyor bu dahili bir bileşen hatası" diye hata veriyor.Bide kardeş yüklemek istediğimde aşağıdaki seçenekler geliyor..nokia x6 için yok seçeneklerde..hangisini yükleyelim eğer yüklenirse???
1. Audio codec NOKIA 5320 v3.08
2. Audio codec NOKIA 5320 v3.26
3. Audio codec NOKIA 5800
4. Audio codec NOKIA 6110
5. Audio codec NOKIA E61
6. Audio codec NOKIA E66
7. Audio codec NOKIA N73
8. Audio codec NOKIA N79
9. Audio codec NOKIA N81 v21.0.010
10. Audio codec NOKIA N82 v20.0.015
11. Audio codec NOKIA N85
12. Audio codec NOKIA N95
13. Audio codec NOKIA N96
14. Audio codec NOKIA N97
15. Audio codec ernarinho (Unknown codec)
16. Audio codec FROST_A-52 (Unknown codec)
17. Audio codec NOKIA E51
18. Audio codec Samsung G810
19. Audio codec NOKIA N80
20. Audio codec from Samsung INNIV8
21. Audio codec NOKIA E65
22. Audio codec NOKIA N82 v30.0.019

sucer42

sucer42

Üye
tşk

black_sun

Üye
bu sürümde zilseslerini istediğimiz zilsesi ile değiştirmeye izin vermiyo bn mi bi yerde yanlış yaptım acaba ?

karadas87

Üye
teşekkürler kardeşim güzel çalışma

bursaprensi

Üye
yaw arkadaşlar telefonum inanılmaz yavasladı bana bu tur bir işlem lazım ancak programları tarif edildiği sekilde kurmama ragmen jaf calısmıyor.. linki kırık oldugu icin baska yerden aldım ama yinede ne yaptıysam olmadı.

bana bu isi basarmıs birisi dosyalarla birlikte bir yonerge gondererek yardımda bulunursa cooook sevinirim.

acil ihtiyacım var buna..

[email protected]

mert1967

Üye
bu fw yi yükledikten sonra ovi müzik ten indirdiğimiz şarkılara lisans alabiliyoruz dimi ????

----------Eklendi @ 22:06:35 ---------- Yazıldı @ 20:42:50 ----------

yaw ben bu fw yi kurdum gayet te memnunum ama benim müzik çalarda şarkıları bulamıyorum bir türlü kafayı yiycem kotukoylu arkadaş belirtmiş nasıl taradigini ama ben yaşamadım bir türlü bi yardım etseniz

CoDeYs

CoDeYs

Üye
kendisi olsaydı ilgilenirdi ama yok bilen kişide yok galıba , forumun hatası zaten adamlara burda yetki vermeleri gerekirdi ama :)

maktama

maktama

Üye
bu fw yi yükledikten sonra ovi müzik ten indirdiğimiz şarkılara lisans alabiliyoruz dimi ????

----------Eklendi @ 22:06:35 ---------- Yazıldı @ 20:42:50 ----------

yaw ben bu fw yi kurdum gayet te memnunum ama benim müzik çalarda şarkıları bulamıyorum bir türlü kafayı yiycem kotukoylu arkadaş belirtmiş nasıl taradigini ama ben yaşamadım bir türlü bi yardım etseniz
"e:\Music" klasörüne koyduğunuzda görmesi gerekiyor sanırım,bir deneyin...

Aziz™

Aziz™

Üye
evet E'de Music klasörü oluştur.fw yüklerken oluşmuyor.bizim yapmamız lazım.klasörü oluşturunca müzikçalarda görünmesini istediğin ses dosyalarını music klasörüne at

Üst Alt