ycl_59
Üye
ycl_59 arkadaşım çok sağol. başka bir yerden buldum v31 hacklı olarak şuan kullanıyorum. tşk..
Allah razı olsun bende bunu bekliyordum çok sağolasın kardeşim ellerine sağlık olsun
X6 V31 için yazılım güncellenmiştir.....
Hayırlı olsun...
Tanıtım:
#Orijinal X6 yazılımı üzerine kuruludur.
#Sadece Türkçe Ve İngilizce dilleri korunmuştur....
Mesajlarda yazma dilinde ingilizce seçeneği mevcut dimi?
bu arada bir şeysormak istiyorum mh. arkadaşım bulduğun hack li fw orjinal fw mi yoksa modifikasyonlu fwmi bu konuda bilgi verirsen sevinirim saol
--------------- Ekleme ---------------
Selam arkadaşlar bu konuya giren herkezi bu video yu izlemeye davet ediyorum ve işi bilen arkadaşlardan bu efekt i nasıl yapabileceğimiz konusunda bilgi verebilirler mi bölgesel zoom ve resimleri aşağı yukarı kaydırırken oluşan efektLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rompatcher çalışmıyor mu rompatcher yok mu?!1 karar verinrompatcher ı çalışmıyor yardım efekt yükleyecem rompatcher olmadığı için yükleyemiyorum
1.Özellik olarak nerdeyse aynı?bu fwyi ilk günden beri kullanıyorum çok güzel olmuş fakat v30 için verdiğinden özellik olarak daha yoksun gözüküyor.bunu dahada düzenleyecekmisin yoksa bu şekildemi kalacak.başka bir sorumda menü 3*4 olmuş.bunu 4*4 veya 4*5 yapmak için gerekli dosyalar nelerdir yada hazırladığın dosyayı buraya sunabilirmisin kardeşim
rompacther ile z ve d yi düzenleyemiyorum ve muzikte sadece e: music kkalsörünü görüyorya galeri içinde böyle bir duzenlemen vardı diye hatırlıyorum.birde tus kilidini nasıl değiştirebiliriz1.Özellik olarak nerdeyse aynı?
Senin gördüğün eksiklikleri bildirirsen sevinirim...
2.4x4 ya da diğer menü modları sadece C6 yazılımlarına has maalesef :S
arkadaşım biraz geç yazdım özür..bu arada bir şeysormak istiyorum mh. arkadaşım bulduğun hack li fw orjinal fw mi yoksa modifikasyonlu fwmi bu konuda bilgi verirsen sevinirim saol
--------------- Ekleme ---------------
Selam arkadaşlar bu konuya giren herkezi bu video yu izlemeye davet ediyorum ve işi bilen arkadaşlardan bu efekt i nasıl yapabileceğimiz konusunda bilgi verebilirler mi bölgesel zoom ve resimleri aşağı yukarı kaydırırken oluşan efektLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?