kardeş bu hacklıdır deyilmi
İlk sayfadada belirtmiştimİlk Sayfa' Alıntı:+Rompatcher ve installserver.exe sertifikasız program kurulumu için ekli durumda

ellerine sağlık 5 denemede azimle olduistediğimi kuruyorum telefona ohbe hızıda mükemmel on numara diğer fw lerle işim olmaz artık uçuyor telefon
![]()
teşekkkürler efêm saygılar sevgiler
eğer orijinal c6 telefondan bahsediyorsan yarın gün içerisinde ufak sadece hack+bi kaç mod içeren bir sürüm hazırlayabilirim....merhaba kotukoylu bu c6-00 için hackli versiyon fw yokmu acaba lütfen bana yardımcı olu.son versiyonu yüklemiştim
eğer orijinal c6 telefondan bahsediyorsan yarın gün içerisinde ufak sadece hack+bi kaç mod içeren bir sürüm hazırlayabilirim....
dostum şu an senin c6 fw siyle ilgileniyorum n8 ikonları olsunmu menüde?kotukoylu kardeşim allah senden razı olsun derim inan evet c6 telefonum orjianal sürümünü vereyim istersen v.20.0.042 yani hackli olsunda duacın olurum bende 5800 da var senin yazılımlarını kullanıyorum çok memmnunum teşekkür ederim.sabırsızlıkla bekliyorum kardeşim.başarılar
--------------- Ekleme ---------------
kotukoylu kardeşim allah senden razı olsun derim inan evet c6 telefonum orjianal sürümünü vereyim istersen v.20.0.042 yani hackli olsunda duacın olurum bende 5800 da var senin yazılımlarını kullanıyorum çok memmnunum teşekkür ederim.sabırsızlıkla bekliyorum kardeşim.başarılar
Değerli kullanıcı;Arkadaşlar bu modu kurdum fakat bir sorunum var müzikçalara girdiğimde müzik listesini yenilemiyor ne telefon hafızasındakini görüyor nede hafıza kartındakini acaba bunu nasıl halledebirliriz dosya yöneticisinden müzik dinleyebiliyorum sadece ?

Daha önceden buna benzer bir sorun bildirimi almadım?...Kotukoylu arkadaşım çok teşekkürler yazılımını bayadır kullanıyorum bence çok güzel bi fw yalnız tek sorunum var o da açılışta menüye girip ekranı yan çevirip sensörleri bi kullanmaz isem sensörler çalışmıyor bu işlemi yapınca sorunsuz kullanıyorum ama çok zahmet veriyor bu neden se xD çok merak ediyorum acaba kullanan diğer arkadaşlar da bu problemi yaşıyorlar mı?
sadece benim telefonda böyle bir sorun olsa daha önceki Fwlerde de çıkardı heralde bu sorun için ne önerebilirsin?Daha önceden buna benzer bir sorun bildirimi almadım?...
Yanlış anlaşılmasını istemem ama:sadece benim telefonda böyle bir sorun olsa daha önceki Fwlerde de çıkardı heralde bu sorun için ne önerebilirsin?

Dostum yazılım hazır sen buradan devam etkotukoylu kardeşim allah senden razı olsun derim inan evet c6 telefonum orjianal sürümünü vereyim istersen v.20.0.042 yani hackli olsunda duacın olurum bende 5800 da var senin yazılımlarını kullanıyorum çok memmnunum teşekkür ederim.sabırsızlıkla bekliyorum kardeşim.başarılar
Elbette v90 a kadar yolu varkardeş çok süper bi fw olmuş baştan sona süper.böyle hızlı bi fw kullanmamıştım daha önce.dosyaların boyutundan ve adından anlaşılıyo has v52 olduğu.kullanılabilcek en stabil fw.görsellik ve performans açısından gerçekten çok güzel.hele efektlere bittim.neyse fzla söze gerek yok ellerine sağlık kotukoylu kardeş.v60 çıkarsada yine has v60 gibi bi fw çıkarmanı bekliyorum tabi v60 isteklerimi karşılarsa gerek duymayz