Blackstar 5800 v52 MOD/HACK

Sponsorlu Bağlantılar

korayharman

korayharman

Üye

korayharman

korayharman

Üye
Teşekkürler bendede açılmıyodu

Birde paylaşımları sis dosyası olarak forum eklentisi ile paylaşırsan cep telefonlarından bağlanan arkadaşlar içinde çok büyük bir kolaylık olur.
:oke:

r@sim

r@sim

Üye
kardeş bu hacklıdır deyilmi

mangdaşire

mangdaşire

Üye
vallahi ben kotukoylu abinin fwsinden vazgeçemeyecegim galba.bugün samsung ev ekranı entegreli fw kuracaktım,çok ilginçtir fw hackli degil.:D:D:D

Qanzen

Üye
ellerine sağlık 5 denemede azimle oldu :D istediğimi kuruyorum telefona ohbe hızıda mükemmel on numara diğer fw lerle işim olmaz artık uçuyor telefon :D

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ellerine sağlık 5 denemede azimle oldu :D istediğimi kuruyorum telefona ohbe hızıda mükemmel on numara diğer fw lerle işim olmaz artık uçuyor telefon :D
:bigstar:teşekkkürler efêm saygılar sevgiler:bigstar:

spider64

Üye
merhaba kotukoylu bu c6-00 için hackli versiyon fw yokmu acaba lütfen bana yardımcı olu.son versiyonu yüklemiştim

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
merhaba kotukoylu bu c6-00 için hackli versiyon fw yokmu acaba lütfen bana yardımcı olu.son versiyonu yüklemiştim
eğer orijinal c6 telefondan bahsediyorsan yarın gün içerisinde ufak sadece hack+bi kaç mod içeren bir sürüm hazırlayabilirim....

spider64

Üye
kotukoylu kardeşim allah senden razı olsun derim inan evet c6 telefonum orjianal sürümünü vereyim istersen v.20.0.042 yani hackli olsunda duacın olurum bende 5800 da var senin yazılımlarını kullanıyorum çok memmnunum teşekkür ederim.sabırsızlıkla bekliyorum kardeşim.başarılar

--------------- Ekleme ---------------

eğer orijinal c6 telefondan bahsediyorsan yarın gün içerisinde ufak sadece hack+bi kaç mod içeren bir sürüm hazırlayabilirim....

kotukoylu kardeşim allah senden razı olsun derim inan evet c6 telefonum orjianal sürümünü vereyim istersen v.20.0.042 yani hackli olsunda duacın olurum bende 5800 da var senin yazılımlarını kullanıyorum çok memmnunum teşekkür ederim.sabırsızlıkla bekliyorum kardeşim.başarılar

mustafax_001

Üye
Arkadaşlar bu modu kurdum fakat bir sorunum var müzikçalara girdiğimde müzik listesini yenilemiyor ne telefon hafızasındakini görüyor nede hafıza kartındakini acaba bunu nasıl halledebirliriz dosya yöneticisinden müzik dinleyebiliyorum sadece ?

Lithíµm

Lithíµm

Üye
Kotukoylu arkadaşım çok teşekkürler yazılımını bayadır kullanıyorum bence çok güzel bi fw yalnız tek sorunum var o da açılışta menüye girip ekranı yan çevirip sensörleri bi kullanmaz isem sensörler çalışmıyor bu işlemi yapınca sorunsuz kullanıyorum ama çok zahmet veriyor bu neden se xD çok merak ediyorum acaba kullanan diğer arkadaşlar da bu problemi yaşıyorlar mı?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi

dostum şu an senin c6 fw siyle ilgileniyorum n8 ikonları olsunmu menüde?
Arkadaşlar bu modu kurdum fakat bir sorunum var müzikçalara girdiğimde müzik listesini yenilemiyor ne telefon hafızasındakini görüyor nede hafıza kartındakini acaba bunu nasıl halledebirliriz dosya yöneticisinden müzik dinleyebiliyorum sadece ?
Değerli kullanıcı;
İlk sayfada belirtildiği gibi mp3 dosyalarınızı hafıza kartına oluşturduğunuz Music klasörüne atın
Ve daha sonra yenileyin kütüphaneyi:bye2:
Kotukoylu arkadaşım çok teşekkürler yazılımını bayadır kullanıyorum bence çok güzel bi fw yalnız tek sorunum var o da açılışta menüye girip ekranı yan çevirip sensörleri bi kullanmaz isem sensörler çalışmıyor bu işlemi yapınca sorunsuz kullanıyorum ama çok zahmet veriyor bu neden se xD çok merak ediyorum acaba kullanan diğer arkadaşlar da bu problemi yaşıyorlar mı?
Daha önceden buna benzer bir sorun bildirimi almadım?...

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
Kotukoylu acaba 5800 için c6 fwsi çıkaracakmısın ?

Lithíµm

Lithíµm

Üye
Daha önceden buna benzer bir sorun bildirimi almadım?...
sadece benim telefonda böyle bir sorun olsa daha önceki Fwlerde de çıkardı heralde bu sorun için ne önerebilirsin?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
sadece benim telefonda böyle bir sorun olsa daha önceki Fwlerde de çıkardı heralde bu sorun için ne önerebilirsin?
Yanlış anlaşılmasını istemem ama:
Şu ana kadar bu yazılım 1850+ defa indirildi....
ve böyle bir sorun belirten olmadı.Aynı sensör modunu X6 telefonumda sorunsuz kullanmaktayım...
Önerebileceğim başka bir fw denemeniz...:oke:

Dostum yazılım hazır sen buradan devam et

sapphire_5800

Üye
kardeş çok süper bi fw olmuş baştan sona süper.böyle hızlı bi fw kullanmamıştım daha önce.dosyaların boyutundan ve adından anlaşılıyo has v52 olduğu.kullanılabilcek en stabil fw.görsellik ve performans açısından gerçekten çok güzel.hele efektlere bittim.neyse fzla söze gerek yok ellerine sağlık kotukoylu kardeş.v60 çıkarsada yine has v60 gibi bi fw çıkarmanı bekliyorum tabi v60 isteklerimi karşılarsa gerek duymayz

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kardeş çok süper bi fw olmuş baştan sona süper.böyle hızlı bi fw kullanmamıştım daha önce.dosyaların boyutundan ve adından anlaşılıyo has v52 olduğu.kullanılabilcek en stabil fw.görsellik ve performans açısından gerçekten çok güzel.hele efektlere bittim.neyse fzla söze gerek yok ellerine sağlık kotukoylu kardeş.v60 çıkarsada yine has v60 gibi bi fw çıkarmanı bekliyorum tabi v60 isteklerimi karşılarsa gerek duymayz
Elbette v90 a kadar yolu var :naughty::d:

MURAT1425

MURAT1425

Üye
kötüköylü kardeşim 5800 için c6 fwsi çıkaracakmısın tşkler hadi kötüköylü iyi köylü ol:D:ağlarım:

Üst Alt