değerli kullanıcımızInit usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!
Bu ahtaya yardımcı olursanız sevinirim k.q.

menülerdeki kinetik kapalıdır...tamam çok teşekkürler her şey için, nerede hata yaptığımı buldum "dead usb" modunda yapmam gerekiyormuş
şimdi fw yüklü fakat kinetik çalışmıyor ne yapmam lazım?![]()

ARkadaşlar yapacakları yardımı tam yapıyorlar zaten ki birçok kişi bu yüklemeyi yapabilmiş. Birşeyleri eksik ya da yanlış yapıyorsunuzdur, herşeyi kaldırıp baştan başlayın.Yaw biri yardım etsin deli olucam yha telide biçimnlendirdim madem bi hayır yapıonuz tam yapın
inşallah yenisini görürüz
v52 ye geçtiğim günden beri kötü köylü abimizin c6 fwlerini özler oldum ya onun gibi kimse yapamadı şimdiye kadar birde v52 için c6 fw hazırlasa o daha müthiş olur ya
tüm emeklerin için teşekkürler ... 
programlar ve haritalar özellikle eklenmedi ki yenileri çıktığında güncelleştirilmişleri sorun çıkmadan yüklenebilsin, Bu fw'yi sırf gereksiz bir ton ıvırzıvırla dolu olmadığı için, sadece en gerekli modlar ve ayarlamalar yapıldığı için seviyorum.ya biraz daha geliştirilmişi çıkacak mi acaba ya? Şöyle bi kaç program daha eklense haritaların yeni versiyonu eklense daha güzel olacak yainşallah yenisini görürüz
v52 ye geçtiğim günden beri kötü köylü abimizin c6 fwlerini özler oldum ya onun gibi kimse yapamadı şimdiye kadar birde v52 için c6 fw hazırlasa o daha müthiş olur ya
![]()
![]()
tüm emeklerin için teşekkürler ...
![]()
çıkarttım kardeşim...hazırprogramlar ve haritalar özellikle eklenmedi ki yenileri çıktığında güncelleştirilmişleri sorun çıkmadan yüklenebilsin, Bu fw'yi sırf gereksiz bir ton ıvırzıvırla dolu olmadığı için, sadece en gerekli modlar ve ayarlamalar yapıldığı için seviyorum.
Kotüköylü şimdi x6 aldı onun için cfw çıkarıyor.
yok, çıkarttığını biliyorumçıkarttım kardeşim...hazır
indirdim ve teşekkür ettim çoktan

kötüköylü ustam ya 5800 v52 için c6 fw yapacak mısın?
kotukoylu kardeşim c6-00 içinde hackli yazılım varmı 5800 ımda senin fw ni kullanıyorum harika.cevap alabilirsem sevinirim ellerine sağlık kotukoylu kardeşim çok sordum ama cevap alamadım.bekliyorum![]()