Blackstar 5800 v52 MOD/HACK

Sponsorlu Bağlantılar

deaqle59

Üye
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!
Bu ahtaya yardımcı olursanız sevinirim k.q.

theGrin

Üye
tamam çok teşekkürler her şey için, nerede hata yaptığımı buldum "dead usb" modunda yapmam gerekiyormuş
şimdi fw yüklü fakat kinetik çalışmıyor ne yapmam lazım? :D

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!
Bu ahtaya yardımcı olursanız sevinirim k.q.
değerli kullanıcımız :D
lütfen nokia pc suite kurduktan sonra işlemi tekrar deneyiniz :D
tamam çok teşekkürler her şey için, nerede hata yaptığımı buldum "dead usb" modunda yapmam gerekiyormuş
şimdi fw yüklü fakat kinetik çalışmıyor ne yapmam lazım? :D
menülerdeki kinetik kapalıdır...
kasmaları önlemek amacıyla yapılmıştır....

+1500 indirme oranını yakaladık..
hepinize teşekkürler :D

theGrin

Üye
peki o zaman zaten hızı-performansı kinetiğin eksiliğini hissettirmeyecek kadar iyi.tekrar teşekkür ederim çok güzel bir fw :)

deaqle59

Üye
kurduktan sonra :D PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...

--------------- Ekleme ---------------

HAfıza kartına kdar biçimLendirdim bide .s

furkan5800

furkan5800

Üye
arkdş senden bişi isticem videolu anlatım yaparmısın ltfen ben ve sınıftakiler teli hackicez yeniiz resimlerden çoq anlamdık ltfen:evet::evet:

deaqle59

Üye
Yaw biri yardım etsin deli olucam yha telide biçimnlendirdim madem bi hayır yapıonuz tam yapın

badboym4a1

Üye
ya bende geçen gün wirelessden güncelldim bunları yapmam gerekir mi yinede

maktama

maktama

Üye
Yaw biri yardım etsin deli olucam yha telide biçimnlendirdim madem bi hayır yapıonuz tam yapın
ARkadaşlar yapacakları yardımı tam yapıyorlar zaten ki birçok kişi bu yüklemeyi yapabilmiş. Birşeyleri eksik ya da yanlış yapıyorsunuzdur, herşeyi kaldırıp baştan başlayın.

eqzac

eqzac

Üye
modifikasyon hakkında hiç bilgim yoktu 2 dk da yaptım (anlatım güzel) , telefon eskisine oranla çok daha kullanışlı ve hızlı oldu emeğe saygı ... :)

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
ya biraz daha geliştirilmişi çıkacak mi acaba ya? Şöyle bi kaç program daha eklense haritaların yeni versiyonu eklense daha güzel olacak ya :) inşallah yenisini görürüz :) v52 ye geçtiğim günden beri kötü köylü abimizin c6 fwlerini özler oldum ya onun gibi kimse yapamadı şimdiye kadar birde v52 için c6 fw hazırlasa o daha müthiş olur ya :) :) :) tüm emeklerin için teşekkürler ... :)

maktama

maktama

Üye
ya biraz daha geliştirilmişi çıkacak mi acaba ya? Şöyle bi kaç program daha eklense haritaların yeni versiyonu eklense daha güzel olacak ya :) inşallah yenisini görürüz :) v52 ye geçtiğim günden beri kötü köylü abimizin c6 fwlerini özler oldum ya onun gibi kimse yapamadı şimdiye kadar birde v52 için c6 fw hazırlasa o daha müthiş olur ya :) :) :) tüm emeklerin için teşekkürler ... :)
programlar ve haritalar özellikle eklenmedi ki yenileri çıktığında güncelleştirilmişleri sorun çıkmadan yüklenebilsin, Bu fw'yi sırf gereksiz bir ton ıvırzıvırla dolu olmadığı için, sadece en gerekli modlar ve ayarlamalar yapıldığı için seviyorum.
Kotüköylü şimdi x6 aldı onun için cfw çıkarıyor.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
programlar ve haritalar özellikle eklenmedi ki yenileri çıktığında güncelleştirilmişleri sorun çıkmadan yüklenebilsin, Bu fw'yi sırf gereksiz bir ton ıvırzıvırla dolu olmadığı için, sadece en gerekli modlar ve ayarlamalar yapıldığı için seviyorum.
Kotüköylü şimdi x6 aldı onun için cfw çıkarıyor.
çıkarttım kardeşim...hazır

spider64

Üye
kotukoylu kardeşim c6-00 içinde hackli yazılım varmı 5800 ımda senin fw ni kullanıyorum harika.cevap alabilirsem sevinirim ellerine sağlık

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
kötüköylü ustam ya 5800 v52 için c6 fw yapacak mısın?

marines06

Üye
bu fw yi daha önce yüklediğimde sinyal var olmasına rağmen aradınız kişe ulaşılamıyor diyor arama yapamıyor mesaj atamıyor alamıyordum sonra baska bi fw yükledim böyle bir sıkıntı yaşamadım bu fw nin kullanımı sadeliği sarj süresinden dolayı acaba bi yerde bi hatamı yaptım deyip tekrar yükledim ama aynı sıkıntı yine arasıra meydana gelmeye başladı kapatıp acınca sorun kalmıyor acaba bu sorun kill me programından kaynaklanıyor olabilir mi sanırım onun çaıştırdıktan sonra oluyor gibi bu sıkıntıyı nasıl giderebilirim ?

spider64

Üye
kotukoylu kardeşim c6-00 içinde hackli yazılım varmı 5800 ımda senin fw ni kullanıyorum harika.cevap alabilirsem sevinirim ellerine sağlık kotukoylu kardeşim çok sordum ama cevap alamadım.bekliyorum:)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kötüköylü ustam ya 5800 v52 için c6 fw yapacak mısın?

kotukoylu kardeşim c6-00 içinde hackli yazılım varmı 5800 ımda senin fw ni kullanıyorum harika.cevap alabilirsem sevinirim ellerine sağlık kotukoylu kardeşim çok sordum ama cevap alamadım.bekliyorum:)

PNHT stabil bir c6 yazılımı çıkarana kadar ne 5800 e nede X6 ya C6 yazılımı çıkartmayı düşünmüyorum...

nereharme

nereharme

Üye
sen istersen pnht ye yazılım verirsin be kardeşim.v52 cfwni bekleye bekleye bi hal olduk her gün o cfw senin bu cfw benim daldan dala atlar gibi atlayıp kendimizi avutuyoruz :(

Üst Alt