Blackstar 5800 v52 MOD/HACK

Sponsorlu Bağlantılar

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
5800 v52 için komple yazılım hazırlanıp ilk mesaja eklendi.Anlatım sadeleştirildi...
Lütfen ilk Mesajı dikkatle okuyunuz....

rofs2 dosyasını ayrı linkte versen olmaz mı hocam ??

evdeki neti kapattırdık.telden indirirken cok uzun suruyor da.

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Çok çok teşekkürler eline emeğine sağlık gayet hızlı ve başarılı stabil bi fw olmuş. Fakat bundan önce kullandığım n97 mini tema efektlerinde yan döndürüldüğünde aradaki geçişte de efekt vardı keşke bunda da olsa imiş. yada olabilirmi mümkünatı varmı acaba ?

mutluadam

Üye
gelmedi talep istersen [email protected] mail at bana mail adresini bende eklim msn yapıyor bazen böyle....

hiç mi açılmıuyor telefon. açılmıyorsa birde tuşlarla hard formatı denesene. yeşil-kırmızı-kamera tuşu- açma tuşunu aynı anda basıp pin ekranı gelene kadar bırakmayacaksın.

marines06

Üye
arkadaşlar buyrun v52'nin tüm paket olarak linki

buradan indirin ve kurun, program dosyaları C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356

klasörüne kurulacak, ilk sayfada indirdiğiniz kotukoylu kardeşin hazırladığı hackli rofs3 dosyasını bu klasöre atın ve flashlayın.

nokia\phoenix\products\rm-356 klasörü ile hiç uğraşmayın. evet bu yolda güzel, bir telefona kurdum, ancak ne kadar uğraştı isem diğerine kuramamıştım, bu yöntem ile tek seferde şipşak. zaten eski v50 ve v51 kurulumlarında hatırladığınız bildiğiniz yöntem ve bilmeyenler için sitede mevcut. buyrun kurulum örneği için link vereyim, buradaki kurulum aşamalarını takip ederek kurabilirsiniz.

kurulum örneği için link:
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...da-orange-oratsu-9hs-mod-hack-cfw-383147.html

--------------- Ekleme ---------------

ekran resimleri buyrun arkadaşlar

--------------------------------

bununla yapınca orjinal haline döndü telefon :) sonra kötü köylü linkleri düzelmiş tekrar hackledim teli eline sağlık kötü köylü

quackers

Üye
hiç mi açılmıuyor telefon. açılmıyorsa birde tuşlarla hard formatı denesene. yeşil-kırmızı-kamera tuşu- açma tuşunu aynı anda basıp pin ekranı gelene kadar bırakmayacaksın.

hiç açılmıyor hard format denedim açılmıyor navifirm ile phoneix ile atmayı denedim o da hata verdi bilemiyorum ne yapacağımı şuan..

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
hiç açılmıyor hard format denedim açılmıyor navifirm ile phoneix ile atmayı denedim o da hata verdi bilemiyorum ne yapacağımı şuan..

Tlfn V52 olduktan sonra c6 yazilimi mi kurmayi denedin ??

quackers

Üye
Tlfn V52 olduktan sonra c6 yazilimi mi kurmayi denedin ??
eşek arkadaşım bana telefonu bıraktı ama gün içerisinde v52 yapmış ben pc e 1 hafta once burdan blackstar ın v51 olanı için yaptığını yüklemeye çalıştım...

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
oncelikle c6 yada orJinal v51 kurma.
v52 yi her turlu yolla kurmayi dene.phyton jaf vs.

olmazsa garanti servisine yollarsin.varsa tabi :)

quackers

Üye
oncelikle c6 yada orJinal v51 kurma.
v52 yi her turlu yolla kurmayi dene.phyton jaf vs.

olmazsa garanti servisine yollarsin.varsa tabi :)

berkan sanırım senin alıntı yapman şans getirdi hallettim telefon açıldı şimdi arkadaşımın kafasına atarak kırabilirim artık telefonu gönül rahatlığıyla ...:)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
eşek arkadaşım bana telefonu bıraktı ama gün içerisinde v52 yapmış ben pc e 1 hafta once burdan blackstar ın v51 olanı için yaptığını yüklemeye çalıştım...
eğer tel. güç düğmesine bastığınızda sadece titriyorsa bile kurtarma şansına sahipsiniz...
ama dikkat etmen gereken nokta v52 atılmış durumdaysa eğer telde;
sadece v52 olan sürümleri dene......

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
berkan sanırım senin alıntı yapman şans getirdi hallettim telefon açıldı şimdi arkadaşımın kafasına atarak kırabilirim artık telefonu gönül rahatlığıyla ...:)

hayirLi oLsun :ehe

@koTukoyLu

dedigimiz gibi bisy oLabiLir mi ? CepneT kuLLanicisiyiz bi kiyak yapsan ? :hmmm

quackers

Üye
eğer tel. güç düğmesine bastığınızda sadece titriyorsa bile kurtarma şansına sahipsiniz...
ama dikkat etmen gereken nokta v52 atılmış durumdaysa eğer telde;
sadece v52 olan sürümleri dene......

Hallettim dostum ilgin için teşekkür ederim sanada...
Bu arada yapmış olduğun benim telefonda makina gibi çalışıyor çok memnunum sayende satıp değiştiriceğim telefon'dan mütiş keyif almaya başladım...

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Hallettim dostum ilgin için teşekkür ederim sanada...
Bu arada yapmış olduğun benim telefonda makina gibi çalışıyor çok memnunum sayende satıp değiştiriceğim telefon'dan mütiş keyif almaya başladım...

v52 uyumLu c6 geLsin aşık oLursun :gul:

mutluadam

Üye
v52 uyumLu c6 geLsin aşık oLursun :gul:

bence en kralı bu. yarın zaten kendim yapıcam tam istediğim gibi bir modifiye. v52 uyumlu c6, v51 ini gördük bir sürü bug çıkıyor. fantaziden başka bir şey değil. hacı murata mercedes kaportası giydirmek gibi bir şey. ama tabi zevk meselesi, adamın biri çıkar mesela flash olayını halleder o zaman diğer bugları falan görmezsin onu tercih edersin olurmu olur olmaz diye bir şey yok. skyfire ne güzel bir tarayıcı idi. hala halolmadı değilmi o?

evet kötünün sadece modifiye dosyasını da vermesi fikrine katılıyorum yalnız :)

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
köTü ne yaw :D

ahmet meço

ahmet meço

Üye
arkadaşlar alt tarafı bir fw için bir birinizi kırmayın kötüköylü kardeşim zaten çok basit bir şekilde anlatmış verdiği rofs3 ü RM-356 nin içine atın değişsin deyin bitti basın flaşı bu arada nokia imea ile çok daha stabil oluyor sayfa 23 te paylaştım linki var onu kurarsanız tüm fwleriniz için kolaylık olur :oke:

JRValantin3

JRValantin3

Üye
Rom patcher açılmıyor kardeşim nedeni nedir acaba?

alper0642

Üye
Rom patcher açılmıyor kardeşim nedeni nedir acaba?
rompatcher çalışmıyormu, bu fw.mi yüklü telefonunuzda, ben bir saat kadar önce tekrar yükledim bu fw.yi ve rompatcher ile ilgili bi sorun yok. açıyor ve içeriğindeki istediğiniz rmp dosyasını aktif edebiliyorum. tavsiyem tekrar fw.yi yükleyin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt