Blackstar 5800 v52 MOD/HACK

Sponsorlu Bağlantılar

maktama

maktama

Üye
ya ben ilk defa kuracaktımda kuramadım flashda herşeyi yapıom.en son telefonun tuşuna 1 kez bastıktan sonra bilgisayar onu 1-2 defa usb rom olarak gördü sonra yeni donanım bulundu diyor herşeyi denedim bu yüklenemiyor dio sonra olmadı not found dio?
pcsuite kurulumu bilgisayarda?!! PcSuite kurulurken telefonun sürücülerini de kurar. Kurulu değilse kurun. Kurduktan sonra açılırsa kapatın. jaf la fw atarken kapalı olsunpcsuite.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Bütün s60v5 lerde kullanabileceğiniz FW dosyası ilk mesaja eklenmiştir....
Sürüm farkı yoktur.İstediğiniz herhangi bir fw de kullanabilirsiniz...

ahmet meço

ahmet meço

Üye
kötüköylü v52 için fw yapmanı canı yürekten bekliyoruz !

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kötüköylü v52 için fw yapmanı canı yürekten bekliyoruz !
Bu yazılımı v52 de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz...

Sadece Rofs3 dosya adını değiştirmeniz yeterli....

alper0642

Üye

Vay kötüköylü kardeşim benim, seni yine meydanlarda görmek ne güzel. ben hesabı kilitlenen alper_42. evdeki 2.telefona v52 yüklemiştim. bu verdiğin dosya ne dosyası kardeş, bilgi verirmisin. teşekkürler

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Kötü değerli üstadım 5800 için C6-V20'yide modlarmısın Megalo üstadım yapmış ama soft modlu vakti yok hard modlamaya (teşekkür ediyoruz kendisine)

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...maniax-tr-orjinal-4x4-4x5-menuler-426469.html

Şuna bir al att üstadım çok makbule geçecek inan...
abi arkadaşımız en ince noktasına kadar ayarlamış zaten...

--------------- Ekleme ---------------

Vay kötüköylü kardeşim benim, seni yine meydanlarda görmek ne güzel. ben hesabı kilitlenen alper_42. evdeki 2.telefona v52 yüklemiştim. bu verdiğin dosya ne dosyası kardeş, bilgi verirmisin. teşekkürler
öncelikle hoşgeldin abi tekrardan...
bu yazılım dosyası bütün s60 v5 lerde kullanılabilecek ortak bir FW...
sadece orijinal rofs3 dosyasıyla bu değiştirilecek

mutluadam

Üye

kötü böyle demişsinde şimdi;
1. black star normali kurarken orjinal v51 setup dosyasını indiriyoruz, 8 mb lık blackstar modifye dosyasını indiriyoruz. v51 fw setup ını kuruyoruz ve blackstar dosyasınıda onun kurulduğu common files rm-356 ya atıp use ini yöntemi ile flashlıyoruz. şimdi esas soruya geliyorum,
2. bu black star universal ne oluyor bu durumda?
3. v52 de de bu blackstar universali kullanabilirsiniz demişsin ama onu use ini yöntemi ile kuramayız. çünkü v52 nin tek dosyalık setup dosyası yok. ancak ppm, ape variant seçme yöntemi ile kurabiliriz de işte ben hala black star modifiye dosyası varken black star universal ne oluyor ne işe yarıyor hala anlamış değilim?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kötü böyle demişsinde şimdi;
1. black star normali kurarken orjinal v51 setup dosyasını indiriyoruz, 8 mb lık blackstar modifye dosyasını indiriyoruz. v51 fw setup ını kuruyoruz ve blackstar dosyasınıda onun kurulduğu common files rm-356 ya atıp use ini yöntemi ile flashlıyoruz. şimdi esas soruya geliyorum,
2. bu black star universal ne oluyor bu durumda?
3. v52 de de bu blackstar universali kullanabilirsiniz demişsin ama onu use ini yöntemi ile kuramayız. çünkü v52 nin tek dosyalık setup dosyası yok. ancak ppm, ape variant seçme yöntemi ile kurabiliriz de işte ben hala black star modifiye dosyası varken black star universal ne oluyor ne işe yarıyor hala anlamış değilim?
navifirmden product code una göre yazılımı indir...
daha sonra dosyaları C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
klasörüne kopyala
ve şimdide indirdiğin blackstar fw dosyasının adını orijinal yazılımdaki dosya ile değiştir ve bu klasöre taşı...
ve sonra user iniden rm 356 yı seç
yüklemeye başla işlem tamamdır...
bu dosya adı üstünde her yeni fw güncellemesi çıktığında kullanılabilecek biçimde oluşturuldu...
ayrıca 5800/5230/X6/5530 gibi cihazların tamamında kullanılabilecek bir FW

mutluadam

Üye
navifirmden product code una göre yazılımı indir...
daha sonra dosyaları C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
klasörüne kopyala
ve şimdide indirdiğin blackstar fw dosyasının adını orijinal yazılımdaki dosya ile değiştir ve bu klasöre taşı...
ve sonra user iniden rm 356 yı seç
yüklemeye başla işlem tamamdır...
bu dosya adı üstünde her yeni fw güncellemesi çıktığında kullanılabilecek biçimde oluşturuldu...
ayrıca 5800/5230/X6/5530 gibi cihazların tamamında kullanılabilecek bir FW

1. navifirmde benim telefonun pruduct kodu yok üç renk için sadece tek euro turkey 2 var o da 0559083 üçüde. neyse mecbur bunu kullancaz zaten. benim code ise 0579269 red.

2.söylediğin dizin yok bende ovi suit faloan var orda. common files de ise v51 kurulu.
3. blackstar universal i yine tam açıklamamışsın. bunu adını değiştirip bahsettiğin biçimde orjinal dosyaların içine atarsak eski blackstar modifiye dosyasını hiç kullanmayacakmıyız? yada eski blackstar dosyasınıda kullanıyorsak bu blackstar universalin yaptığı ne? bunda hack mi var yada başka modlarmı var? işte bunu merak ediyoruz?

eRo24

Üye
teşekkürler hemen yüklüyorum ^^

POLAT8124

POLAT8124

Üye
ya arkadaşlar uzatmanın anlamı yok KOTUKOYLU arkadaşımızın verdiği fw 10 üzerinden 10 aldı devamlı aynı şeyler soruluyor BAKIN YAPAMAYANLAR İÇİN DETAYLI ANLATIM YAPAYIM

SABIR ile OKUMANIZI rica ediyorum
çünkü bu anlatım bana özeldir aynı sorun benimde başıma geldi ve ikigün uğraştıktan sonra araştıra soruştura buldum denedim ve artık makinam FW delisi oldu 10. FW yide yükledim vodafone kullanıyorum sınırsız internetim var artık telefonumu modem olarakta kullanabiliyorum

yani arkadaşlar tamamem bilmeyenlere göre yazdım adım adım onun için sıkılmadan usanmadan okuyarak adım adım denilenleri yapın sizde yüklemeye başlayın

1- bilğisayarda jaf, phoenix ve pc suit'e dair hiç program kalmasın kaldırın
2-öncelikle pc suit'eyi yükleyin (telefonu usb ile bağlantısı olmasın kurmadan önce ve sonrasında )başlatın sagındaki pc suit programının simgelerini ve telefona dair simgeleri kapatın (pc suit ile ilgili hiçbirşey acık kalmaın)
3-jaf programını yükleyin (nasıl kurulacağı kullanımı yaması forumda mevcut forumda aratıp ilğili konu hakkında bilgi alabilirsiniz ben kısa gececem) jaf programı ile ilgili acık program olmasın
4- C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\ Adında dosya acın (kırmızı ile yazılı olan)
5-navifirm ile 5800xm için v51 veya v52 versiyonunu bilgisayarınıza indirin (black-blue-red olması önemli değil önemli olan RM-356 olmasıdır ve turkey olması )
6-indirdiğiniz versiyonun içeriğini (yani fw dosyalarını)
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\ bu dizinin içine kopyala yapıştır usulü atın (sürükle bırak yapmayın sonra tekrar lazım olabilir) değiştir diyecek evet diyin
RM-356_51.0.006_prd.core.C00 dosyasının kırmızı olan yerini RM-356_51.0.006_prd.core.C0r
olarak değiştirin
7-şimdi işlemler tamam fw yükleme ye hazır durumdayız (ancak pc suit'in tam olarak etkinleşmesi için bilgisayarınızın yeniden başlatılması gerekli) şimdi bilgisayarımızı yeniden başlatalım.
8-şimdi öncelikle telefona soft format atıyoruz ( *#7370#) telefon acıkken pc suit ile bilgisayara bağlıyoruz (telefondan baglantı şeklini pc suit olarak yapılandırıyoruz) ve biraz bekliyoruz

Not: Sağ alt köşede telefonun donanımı ile ilgili driverlar yüklenecek bunları takip edin egerherbiri yüklenirse sıkıntı yok eğer bazı driverlar bulunamadı diye size göz at diyorsa işte sizin FW'yi yükleyememe nedeniniz burada yani jaf ile veya FW ile alakalı bir durum değil işte asıl can alıcı nokta burada başlıyor bu hataları nasıl giderebiliriz

*** öncelikle hata şöyledir ***

:hmmm telefonun driverları
C:\Windows\sistem32\driver\ klasörünün içine atamamasından kaynaklanır sorun budur bu nedenle telefonunuzun kimi driverları çalışmaz (örneğin " telefonunuzu pc suit ile MODEM olarak kullanamazsınız" ) ama diğer fonksiyonları çalışır işte bu driverın olmaması nedeni ile JAF programı sizin telefonunuzu göremez ve FW yükleyemezsiniz hata ile karşılaşırsınız ve KOTUKOYLU veya diğer arkadaşların bu süper paylaşımlarına ben yükleyemiyorum dersiniz

:oke:gelelim sorun nasıl giderilir üzülerek söylemem gerekiyor çünkü bu durum işletim sisteminizle alakalı yani işletim sisteminiz çakmadır hacklidir bu tür windows işletim sistemlerinin genelinde bu hata ile karşılaşırsınız
1.si ya bilgisayarınız ile gelen işletimi kuracaksınız yada birinden bulacaksınız
2.si ise telefonun yüklemediği driverları internetten arayıp bulup
C:\Windows\sistem32\driver\ içine atmak olacak nerden bileyim hangi driver dosyası diyorsanız telefonunuzu ilk pc ye taktıgınızda sag alt kösede bulunan driverları söyler bulunamayanlarıda size sorar göz at der işte orada driver adı yazar googleden arayıp bulun
3.su ve kesin cözüm olanı ise bir başka bilgisayara pc suit'i yükleyip telefonu o bilgi sayara bağlamak eger driverları
yüklerse o bilgisayar C:\Windows\sistem32\driver\ klasörünün içindekileri bir usb bellek yardımı ile kendi bilgisayarınızın C:\Windows\sistem32\driver\ içine kopyalamaktır
tabi daha bitmedi aynı işlemleri
C:\Windows\sistem32\inf\ klasörü içinde yapınız işlem tamamdır. bilgisayarınızı şimdi yeniden başlatın ve telefonu bağlayın artık driverlar tamdır eksiksiz olarak kurulmuştur artık sizde JAF ile FW atabilirsiniz

9-JAF programını açıyoruz sol üstte
a-) BB5 e tıklayın
b-)
Manual Flash, Dead USB, Factory Set ve Use INI seçeneklerini işaretliyoruz.(diğerlerinde işaret olmasın)
c-) Phone modenin altındaki kutuyu OFFLİNE durumuna getiriyoruz hemen altındakini USB olarak işaretliyoruz
d-)sonra flash settings'in altındaki MCU ya tıklıyoruz acılan sayfada RM-356 klasörünü acıyoruz
RM-356_51.0.006_prd.core.C0r dosyasını seciyoruz
sonra PPM ye tıklıyoruz acılan sayfadan RM-356_51.0.006_C01_prd.rofs3.fpsx yi seciyoruz
sonra APE variant a tıklıyoruz acılan sayfada RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V02 yi seciyoruz
e-) telefonu kapalı konumda bilgisayara bağlıyoruz
f-) FLASH butonuna tıklıyoruz gelen sorulara yes yes diyoruz
g-)
Aşağıda PRESS POWER ON NOW! yazısını görünce açma kapama tuşuna basıp çekin sakın basılı tutmayın(N97 telefonu olanlar bu yazıyı görünce USB kablosunu takmaları yeterlidir hiçbir tuşa basmasınlar.)Şimdi Flash işlemi başlayacaktır bitene kadar telefona dokunmayın bağlantıyı kesmeyin ve şarjı yeterli olsun.
h-) işlem bitince alt alta done yazısı göreceksiniz telefonunekranına bakın eger local modda kalırsa ki bu çok nadir olur telefonun bataryasını çıkarın öyle açın tamamdır
Eger test modu görünüyorsa JAF üzerinde OFFLİNE olan kutuyu NORMAL olarak değiştirin telefon kendi kendine başlayacaktır işlem tamamdır artık usb kablosunu çıkarın ilk olarak
telefonunuza hard format yada soft format (*#7370#) atın güle güle kullanın arkadaşlar

KOTUKOYLU ARKaDAŞIMA FW PAYLAŞIMINDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKUR EDERİM

mutluadam

Üye
polat kardeş anlatımın için teşekkürlerde hem jafla kurulumu anlatıyorsun hemde şundan bahsediyorsun:
4- "C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\ Adında dosya acın" bu dizinde bende Phoenix yok. e phoenix kurunda dememişsin demekki yine anlatımın eksikmi olmuş?

daha önceden şöyle kurmuyormuyduk?; orjinal firmware setup dosyasını kuruyoruz ( v51 yada v52 neyse) fajı kuruyoruz. sonra verilen modifye dosya-lar-ını program files /common files/datapackage/products/rm-356 atıyoruz ve PPm MCU ape variant ı seçmiyorduk use ini yi tikleyince bölge, tip geliyordu onu seçiyorduk. böyle değilmiydi?

POLAT8124

POLAT8124

Üye
KOTUKOYLU kardeşim başlığıda güncellersen iyi olur mesela

Blackstar Universal(5800/X6/5530/5230)
gibi cihazlar için ortak yazılım Tüm versiyonlara gibi

çünki bu versiyon hem çok hızlı hem de hatasız sarjda iyi bence herkes faydalanmalı bu FW den

tekrar klavyene sağlık kardeş iyi forumlar paylaşımlarının devamını dileriz...

polat kardeş anlatımın için teşekkürlerde hem jafla kurulumu anlatıyorsun hemde şundan bahsediyorsun:
4- "C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\ Adında dosya acın" bu dizinde bende Phoenix yok. e phoenix kurunda dememişsin demekki yine anlatımın eksikmi olmuş?

daha önceden şöyle kurmuyormuyduk?; orjinal firmware setup dosyasını kuruyoruz ( v51 yada v52 neyse) fajı kuruyoruz. sonra verilen modifye dosya-lar-ını program files /common files/datapackage/products/rm-356 atıyoruz ve PPm MCU ape variant ı seçmiyorduk use ini yi tikleyince bölge, tip geliyordu onu seçiyorduk. böyle değilmiydi?

hayır neden öyle yazdık JAF programıda C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\ aynı dizini kullanıyor ondan phoenix programı kurmana gerek yok olay tam anlattığım gibi

ben ilk internette FW attım makinama tek seferde yükledim evde denedim olmadı başka kafede denedim olmadı aynı kafede diğer pc lerde denedim olmadı ama kafedeki aynı pc ye oturdum denedim oldu düşünün ki kafelerde difiriz var sordum bu sistemler orjinal xp dedi o zaman kafa dank etti bende casperin verdiği cdyi yükledim oldu

bende iki pc var biri hackli xp bak onda kuramıyordum bende sistem32\driver ve sistem32\inf dosyalarını usb yardımı ile hackli xp nin sistem32\driver ve sistem32\ inf klasörüne kopyaladım gene oldu 2 gün ugraştım sorun ne diye inadına buldum sonra driver yedekleme programı ile telefon driverlarını yedekledim artık hangi hackli xpyi kullansam dahi sorunum yok olay böyle işte

mutluadam

Üye
KOTUKOYLU kardeşim başlığıda güncellersen iyi olur mesela

Blackstar Universal(5800/X6/5530/5230)
gibi cihazlar için ortak yazılım Tüm versiyonlara gibi

çünki bu versiyon hem çok hızlı hem de hatasız sarjda iyi bence herkes faydalanmalı bu FW den

tekrar klavyene sağlık kardeş iyi forumlar paylaşımlarının devamını dileriz...

hayır neden öyle yazdık JAF programıda C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\ aynı dizini kullanıyor ondan phoenix programı kurmana gerek yok olay tam anlattığım gibi

ben ilk internette FW attım makinama tek seferde yükledim evde denedim olmadı başka kafede denedim olmadı aynı kafede diğer pc lerde denedim olmadı ama kafedeki aynı pc ye oturdum denedim oldu düşünün ki kafelerde difiriz var sordum bu sistemler orjinal xp dedi o zaman kafa dank etti bende casperin verdiği cdyi yükledim oldu

bende iki pc var biri hackli xp bak onda kuramıyordum bende sistem32\driver ve sistem32\inf dosyalarını usb yardımı ile hackli xp nin sistem32\driver ve sistem32\ inf klasörüne kopyaladım gene oldu 2 gün ugraştım sorun ne diye inadına buldum sonra driver yedekleme programı ile telefon driverlarını yedekledim artık hangi hackli xpyi kullansam dahi sorunum yok olay böyle işte

güzel kardeşim program files de Phoenix diye bir şey yok. benim yukarda bahsettiğim dizinde zaten common filesde ve firmware setup dosyasını kurunca oluşmuyormu? dizin şu değilmi? "program files /common files/datapackage/products/rm-356" iyice bakıp cevap yazarmısın ?

ikinci anlamadığımda bu black star universal ne işe yarıyor. zaten 1.5 mb mı öyle bir şey. ve bunu kullanınca black star normal 8mb civarındaki dosyayı kullanmayacakmıyız? yada ikisini birdenmi kullancaz? tekrar soruyorum bu blackstar universal dosyası ne işe yarıyor?

POLAT8124

POLAT8124

Üye
HA olduki JAF C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\ bu dizini görmedi sende ona orayı göster illaki dizinin C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\ olmasına gerek yokki

ÖRNEK : C:\Users\polat\Desktop\aaaaaaaa\RM-356_51.0.006_prd.core.C0r

işte FW dizini bu şekildede olabilir benim FW masa üstünde şu anda yukarıdakıde onun yolu sen yeterki JAF a yolu göster o bulur ve yükler
ben phoenix te kullanmadım
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\ bu dizinide
benim yükleyecegim FW nerede ise ben JAF a yol olarak o dizini gösteriyorum

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\ bunu arkadaşların kafası karışmasın diye yazmıştım

:ehe ama isteyen
C:\Program Files\Nokia\ÜMİT\POLAT\RM-356\ dizini oluşturabilirler :kop:

Aslında JAF ile FW Yüklemede Kesin Çözüm diye bir konu açsam iyi olurdu ama açtığım konuların aynısı var diye kabul etmiyo moderatör efendiler halbuki tam detaylı anlatan yok benim gibi yapamadım edemedeim yok yani kesin çözüm %100 garanti

ama dedimya sırf bu sebeple konu açmıyorum

TÜM ARKADAŞLARA İYİ FORUMLAR

mutluadam

Üye
polat tamam dediğini yaparım. bende dosyaları common files ..rm-356 klasörüne atarım. ama ordakilerin hepsi silinmeli bence çünkü v51 ile v52 karışabilir.

ama ikinci sorumu yine yanıtlamamışsın. eğer biliyorsan cevabını tabi :) :
ikinci anlamadığımda bu black star universal ne işe yarıyor. zaten 1.5 mb mı öyle bir şey. ve bunu kullanınca black star normal 8mb civarındaki dosyayı kullanmayacakmıyız? yada ikisini birdenmi kullancaz? tekrar soruyorum bu blackstar universal dosyası ne işe yarıyor?

POLAT8124

POLAT8124

Üye
mutlu kardeşim bide benden daha tecrubelisin forumda ya arkadaş NAVİFİRM ile orjinal FW yi indir sene benim yazdıklarımı okuyup yaptın mı bak okumamışsın ben yazdıklarımda

gidinde KOYUKOYLU nün verdigi FW dosyasını indirinmi diyorum navifim ile indirin diyorum indirdigin dosya nerde olursa olsun ister masa üstü isterse D de olsun ne fark eder JAFI aç FW yolunu göster yüklemeye başla hepsi bu bir tek yapman gereken

RM-356_51.0.006_prd.core.C00 dosyasının kırmızı olan yerini RM-356_51.0.006_prd.core.C0r
olarak değiştirin BUNU UNUTMAMAN JAF BUNU ( C00 olarak göremiyor C0r olarak görüyor yükarılarda yazdığım dizinlere dikkat et beni anlarsın hepside C0r dir)

okey başka bir sorun varmı

mutluadam

Üye
polat yine olmadı. o dediklerinin hepsi hakkında seninde tahmin ettiğin gibi bilgim var. bak bu 6. oluyor galiba ve yine yanıtlamadın. yine yazıyorum. kopyalıyorum daha doğrusu :)

ama ikinci sorumu yine yanıtlamamışsın. eğer biliyorsan cevabını tabi :) :

POLAT8124

POLAT8124

Üye
YUH ARTIK YA YUH YANİ NE İŞE YARIYACAK Blackstar Universal (5800/X6/5530/5230)
gibi cihazlar için ortak yazılım Tüm versiyonlara
YANİ HACK YÖNTEMİ
VERSİYON SEÇMEZ YETERKİ TELEFONUN YAZILIMINDAN DÜŞÜK BİR YAZILIM KURMAYA ÇALIŞMA TELEFONUNDAKİ YAZILIM NE İSE O YAZILIMIN ORJİNALİNİ NAVİFİRM İLE İNDİR SONRADA 8MB HACK YAMASINI EKLE KUR TAMAM

ŞUNU OKU SORUNA CEVAP ALIRSIN KOTUKOYLUNUN VERDİĞİ 8 MB LIK DOSYAYI İNDİR ALTTAKİLERİ UYGULA KOCAMAN HARFLE YAZDIM

SABIR ile OKUMANIZI rica ediyorum

9-JAF programını açıyoruz sol üstte
a-) BB5 e tıklayın
b-)
Manual Flash, Dead USB, Factory Set ve Use INI seçeneklerini işaretliyoruz.(diğerlerinde işaret olmasın)
c-) Phone modenin altındaki kutuyu OFFLİNE durumuna getiriyoruz hemen altındakini USB olarak işaretliyoruz
d-)sonra flash settings'in altındaki MCU ya tıklıyoruz acılan sayfada RM-356 klasörünü acıyoruz
RM-356_51.0.006_prd.core.C0r dosyasını seciyoruz
sonra PPM ye tıklıyoruz acılan sayfadan RM-356_51.0.006_C01_prd.rofs3.fpsx yi seciyoruz
sonra APE variant a tıklıyoruz acılan sayfada RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V02 yi seciyoruz
e-) telefonu kapalı konumda bilgisayara bağlıyoruz
f-) FLASH butonuna tıklıyoruz gelen sorulara yes yes diyoruz
g-)
Aşağıda PRESS POWER ON NOW! yazısını görünce açma kapama tuşuna basıp çekin sakın basılı tutmayın(N97 telefonu olanlar bu yazıyı görünce USB kablosunu takmaları yeterlidir hiçbir tuşa basmasınlar.)Şimdi Flash işlemi başlayacaktır bitene kadar telefona dokunmayın bağlantıyı kesmeyin ve şarjı yeterli olsun.
h-) işlem bitince alt alta done yazısı göreceksiniz telefonunekranına bakın eger local modda kalırsa ki bu çok nadir olur telefonun bataryasını çıkarın öyle açın tamamdır
Eger test modu görünüyorsa JAF üzerinde OFFLİNE olan kutuyu NORMAL olarak değiştirin telefon kendi kendine başlayacaktır işlem tamamdır artık usb kablosunu çıkarın ilk olarak
telefonunuza hard format yada soft format (*#7370#) atın güle güle kullanın arkadaşlar

Takipçi Satın Al

Üst Alt