custave Üye ayristirma hatasi oluyo uygulamalari indiremiyorum nasil duzeltirim.???? sildim tekrar yukledim aynisi s2
ayristirma hatasi oluyo uygulamalari indiremiyorum nasil duzeltirim.???? sildim tekrar yukledim aynisi s2
atarax29 Üye Konu Sahibi indirdiginiz uygulama ayristirma hatasi veriyorsa telefonunuza uygun degildir. lutfen baska uygulamayi tekrar deneyin.
indirdiginiz uygulama ayristirma hatasi veriyorsa telefonunuza uygun degildir. lutfen baska uygulamayi tekrar deneyin.
furkan5800 Üye erdemmm271' Alıntı: dikkat edin ! uygulamada kurduğunuz bazı programlar sahte çıkıyor . Mail programı kurdum lanet bir çince program kuruldu habire çini aramaya çalışıyor , format attım anca kurtuldum . en güzeli sitemizden indirelim programları Genişletmek için tıkla ... Ayni uygulama bendede çince yazilar falan malware olabilir virus tarattim ama çikmadi virus
erdemmm271' Alıntı: dikkat edin ! uygulamada kurduğunuz bazı programlar sahte çıkıyor . Mail programı kurdum lanet bir çince program kuruldu habire çini aramaya çalışıyor , format attım anca kurtuldum . en güzeli sitemizden indirelim programları Genişletmek için tıkla ... Ayni uygulama bendede çince yazilar falan malware olabilir virus tarattim ama çikmadi virus
lobi55 Üye yukledim marketteki butun parali uygulamalar nerdeyse var virus varmidir bilmem ama super birsey
cehalet42 Üye romeoakyuz' Alıntı: Buyrun arkadaslar marketteki parali uygulamalari indirebileceginiz blacmarketin turkce hali beles olani yani gule gule kullanin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
romeoakyuz' Alıntı: Buyrun arkadaslar marketteki parali uygulamalari indirebileceginiz blacmarketin turkce hali beles olani yani gule gule kullanin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi