Bab-ı Umut
Üye
Blacklist Free v1.9.5.1 Türkçe - MaxiPDA
Gerekli android Sürümü: 1.6 ve üzeri
Android cihazlarınızda kara liste, beyaz liste oluşturabileceğiniz arama engelleme uygulamalarından birisi. Uygulamayı özellikle numara engelleme özelliği olmayan android cihazları için çevirdim. Umarım işe yarar.
Biraz alakasız oldu, ama uygulamanın resmini Box (Kutu) resmi yapıp bu konuda en üste koydum. umarım beğenirsiniz. Maksat kalabalık görünsün.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gerekli android Sürümü: 1.6 ve üzeri
Android cihazlarınızda kara liste, beyaz liste oluşturabileceğiniz arama engelleme uygulamalarından birisi. Uygulamayı özellikle numara engelleme özelliği olmayan android cihazları için çevirdim. Umarım işe yarar.
Biraz alakasız oldu, ama uygulamanın resmini Box (Kutu) resmi yapıp bu konuda en üste koydum. umarım beğenirsiniz. Maksat kalabalık görünsün.

Genel Özellikleri:
- Kara liste, beyaz liste oluşturma,
- SMS ve arama engelleme desteği,
- Bir seçenekle tüm rehberi veya bilinmeyen numaraları engelleme desteği.
- SMS anahtar sözcük filtreleme,
- otomatik mesaj gönderme,
- engelleme geçmişini görebilme, engellenen mesajları geri yükleme,
- Şifre koruma desteği,
- Ve daha fazlası.
Uygulamanın kullanımı:
* Tercihlerden Kara liste seçeneğine tık koyup etkinleştirin
* en soldaki Kara Liste sekmesine gelip seçeneklerden yeni liste oluşturup ismine örneğin kara liste yazın
daha sonra Kara liste sekmesinde oluşturduğunuz ismi kapalı konumundan açık konumuna getirin,
* içine girip yine seçeneklerden ekle butonu ile engellenecek numarayı ekleyin.
* Tercihlerden Kara liste seçeneğine tık koyup etkinleştirin
* en soldaki Kara Liste sekmesine gelip seçeneklerden yeni liste oluşturup ismine örneğin kara liste yazın
daha sonra Kara liste sekmesinde oluşturduğunuz ismi kapalı konumundan açık konumuna getirin,
* içine girip yine seçeneklerden ekle butonu ile engellenecek numarayı ekleyin.
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: