Blackberyy 9800 de sadece bis servisine abone olmadan internet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceer14

Üye
    Konu Sahibi
Blackberyy 9800 de sadece bis servisine abone olmadan internet
Arkadaşlar bb 9800 almak istiyorum yalnzca vodafone yada diğer operatörlerin 9 tl internetine abone olarak internete girmek maillere bakmak banka hesaplarına girmek istiyorum msn açık tutmak bunları bis servisine abone olmadan yapabilir miyim bis servisi hakkında hiç bilgim yok

O6UZH4N

Üye
yapamazsın ama bis abonelikleri ucuz çok ucuz
turkcell 7 tl
vodafone 10 tl
diye biliyorum

hussky

hussky

Üye
bende uydurmussun dıyorum turkcelde 1gb 16.90 vodafoneda 1gb 29.90 tl dir

Pearttt

Pearttt

Üye
Turkcell'de de Vodafone'da da 100 MB lık paketler var.
6-7 lira gibi bir ücreti var.

Ayrıcaaa
Bunlara gerek kalmadan da BIS olmadan interneti kullanabilirsin.
Blackberry özel servisler hariç herşeyden faydalanırsın.
Hiç bir sorun yaşamazsın.

djbareton

Üye
BIS üyeliği almadan 3G hızında internete bağlanman mümkün. Yeterki telefonunun ve HATTININ Wap/Gprs/3g ayarları tam ve açık olsun. Ben Blackberry AppWorlde bile bağlanabiliyorum. Ücretsiz uygulamaların güncellemelerini vs. alabiliyorum. Diğer uygulamalar inermi bilmiyorum. Buradan internet için yaptıgım işlemleri bi gözden geçir. http://www.maxicep.com/blackberry-g...0-3g-vodafone-internet-baglantisi-563149.html

BIS üyeliği alacaksanda Vodafone faturasız hat al. Aylık 7 lira sınırsız. Faturalılar 17 lira. O 100 mb sadece hız sınırlaması. Hiç fark yok arasında. Şartlarını burdan okuyabilirsin. Umarım yardımcı olur bunlar sana..

onderiletisim

Üye
Bis olmadan blackberry bir hiçtir arkadaşlar bunu unutmayın.bis almayacaksanız başka telefonlara bakın blackberry e yazık olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt