Kablonet Güveni İnternet İptal Etme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Kablonet Güveni İnternet İptal Etme
Ülkemizin en büyük internet servis sağlayıcılarından biri olan eski adıyla Uydunet yeni adıyla Kablonet, devletin pay sahibi olduğu şirketlerden bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Devlet destekli olması sebebiyle milyonlarca aboneye sahip olan hem fiber hemde VDSL alt yapı desteği sunan Kablonet sunduğu sayısız hizmet ve tarife ile her kullanıcısının internet ve televizyon ihtiyacını karşılamaya çalışıyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu hizmetlerden bir tanesi olan ve belkide birçok kullanıcı için oldukça önemli olan Kablonet güvenli internet hizmeti sayesinde kendi çocuğunuz veya evinize gelen çocukların internetin zararlı taraflarına ulaşmasını engelleyebilirsiniz. Kablonet şirketi de diğer birçok internet servis sağlayıcısı gibi güvenli internet hizmetini ücretsiz bir şekilde bütün kullanıcılarına sunmaktadır.

Kablonet Güvenli İnternet

Normalde aktif olarak gelmeyen Kablonet güvenli internet hizmetini dilerseniz online işlemler menüsü altından dilerseniz de sadece kısa bir mesaj ile aktif hale getirebilirsiniz. Kablonet güvenli internet açmak için aşağıda yer alan kısa mesaj kodlarını 5126'ya göndermeniz yeterli olacaktır. Birden fazla güvenli internet profili sayesinde dilerseniz sadece belirli kategorilerde yer alan siteleri engelleyebilirsiniz. Dilerseniz de direkt olarak çocuk paketine geçerek internetinizin tamamen güvenli olmasını sağlayabilirsiniz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Kablonet Güvenli İnternet İptal Etme

Öncelikle eğer güvenli internete ihtiyacınız kalmadıysa veya iptal etmek istiyorsanız Kablonet güvenli internet iptal etme işlemi için GUVENLI IPTAL yazarak 5126'ya kısa mesaj atmanız gerekmektedir. Hangi güvenli internet paketinde olursanız olun tek bir kısa mesaj ile bütün güvenli internet paketlerinden çıkış yapabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt