Blackbery'nin son modelleri sızdırıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Blackbery'nin son modelleri sızdırıldı
RIM firmasının Blackberry adına üretime sunmaya hazırlandığı ve tam dokunmatik olarak gelmesi beklenen Blackberry 10 işletim sistemini taşıyacak olan son cihazlara ait görseller ortaya çıktı. Resimlere göre cihazın arka kapağı çıkarılıp takılabilir şekilde dizayn edilmiş.
Cihaza derinlemesine bakacak olursak L serisi ismiyle gelecek olan cihazın olası diğer özellikleri ise şöyle:
-MicroHDMI girişi
-NFC desteği
-Micro SD kart desteği
-Micro SIM kart yuvası
-1800 MAH kapasiteli batarya

Cihazın ekranında görülen geri butonuna bakacak olursak RIM'in Google'ın Android 4.0 ile uygulamaya başladığı 'dokunmatik buton' taktiğini uyguladığını söyleyebiliriz.

Piyasada iOS, Android ve Windows Phone gibi güçlü rakipleri olan ve eski günleri arayan RIM firmasının son kozlarını ortaya koyduğunu belirtebiliriz.

Mobilator-Maxicep.com

acuxx

Üye
tasarım güzel

arkadaşlar galaxy note 2nin toplam cpu hızı ne kadar ? 4 çekirdeğinin de toplamı her yere yazdım bu soruyu kimse görmedi heralde

Ne kadar iyi telefon yaparsa yapsın büyük konuşmayayım ama asla sevmeyeceğim.

Blackberry'lere bir ara çok ilgi duyuyordum.Şu klavyeli telefonlarından birini almaya kafaya koymuştum.Sonra ihtiyaçlarımı karşılamadığı fark ettim.Tasarım iyi.İşletim sistemi de iyi olursa alabilirim

ANIL

Admin

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
telefon ön taraftan iphone5 e benziyor içindeki siatem de buram buram MeeGo kokuyor kilit ekranına dikkat.

Blackberry adam akıllı telefon yapmış.qwerty'den kurtulmuş.Tasarımı güzelleştirmiş.Helal olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...