merhaba.. ben turkcell in bi kampanyası var kurumsal aboneler için.. aylık 35 ytl ötv ve kdv dahil taahütname imzaladım. 18 ay boyunca her ay 35 ytl ödeyeceğim ve karşılığında bana blackberry 7130 g telefon ve 18 ay boyunca sınırsınz internet kullanımı verdiler..
şimdi.. sorunum şu ben telefonda ki bağlantıyı laptopa nasıl alabilirim.. var mı bil bilginiz
merhaba
oncelikle hayirli olsun.
* telefondaki baglantiyi laptop'a alabilmeniz icin cihazi laptop'a modem olarak tanitip baglanabilirsiniz fakat ekstradan baglanti ucreti odersiniz. abonelik sinirsiz diye her hizmeti sinirsiz diye kullanmayin derim! eger laptoptan internete girmek istiyorsaniz cihazinizi modem olarak kullanarak 4440535/4440532 arayip 7/24 destek alabilirsiniz.
18 ay boyunca kullanacaginiz sinirsiz paketinizde sinirsiz kullanacaginiz/ekstra ucret odemeyeceginiz servisler;
web tarayicisini kullanmak
blackberry cihazinda gomulu gelen programlari kullanmak (ornek : blackberry messenger, google talk v.b.)
sinirsiz pakette ekstra ucretlendirilmeye tabii tutulacak servisler;
wap tarayicisini kullanmak 1kb = 0,007 YTL
cihazi laptop'a modem olarak tanitip laptop tan internete erismek 1kb = 0,002 YTL
ekstradan program yukleyerek program interneti gerektiriyorsa kullanmak 1kb = 0,002 YTL
yurt disinda kullanimda 1kb = 0,022 YTL
iyi gunler.