Blackberry

Sponsorlu Bağlantılar

musankara

Üye
    Konu Sahibi
Blackberry
Blackberry hakkında merak ettikleriniz, sorunlarınız, programlar vb. konularda yardımda bulunabilirim

cankarlo

Üye
merhaba.. ben turkcell in bi kampanyası var kurumsal aboneler için.. aylık 35 ytl ötv ve kdv dahil taahütname imzaladım. 18 ay boyunca her ay 35 ytl ödeyeceğim ve karşılığında bana blackberry 7130 g telefon ve 18 ay boyunca sınırsınz internet kullanımı verdiler..
şimdi.. sorunum şu ben telefonda ki bağlantıyı laptopa nasıl alabilirim.. var mı bil bilginiz

denizkircali

Üye
teşekkürler

cankarlo

Üye
yaw bunu buraya yazıon konuyu açıon ilgilen bari.. dimi.. bilgimiz yksa da yok diyelim :(

gezuses

Üye
Merhb. blackberry 8800 Kullanıcısıyım ,ıbb trafik programını yükledim fakat bağlantı ayarlarını ,düzgün yapamadığım için görüntü alamıyorum ,yardımcı olursanız sevinirim.

safakyasak

safakyasak

Üye
Merhb. blackberry 8800 Kullanıcısıyım ,ıbb trafik programını yükledim fakat bağlantı ayarlarını ,düzgün yapamadığım için görüntü alamıyorum ,yardımcı olursanız sevinirim.

operatörünü ara,çünkü herhangi bir ayarı siz yapmıyorsunuz,operatör tarafından gerekli blackberry admin girişi yapılıp tanımlamalarınız yapılıyor,daha sonra bağlantı kurabilirsiniz

valaquante

Üye
operatörünü ara,çünkü herhangi bir ayarı siz yapmıyorsunuz,operatör tarafından gerekli blackberry admin girişi yapılıp tanımlamalarınız yapılıyor,daha sonra bağlantı kurabilirsiniz

selamlar;

tarayıcı - blackberryhelp den quıckplayer yükleniyor önce sonra "trafik" yazıp 1530 a yolladığımızda link otomatık geliyor ve calışıyor :) ama her ihtimale karşı linkler altta.

BB cihazından mobil yazıp 1530'a sms gönderdiğinde wappush mesajı gelecektir.Gelen wappush mesajına girildiğinde uygulama download edilir yada aşağıdaki cihazlara göre linklere internet browser'dan girip uygulama indirilebilir.(Kesinlikle internet browser tanımlı olsun blackberry browser ile denemeyelim)

8100 için:

8700 için:

8800 ve 8300 için:

yardımcı olması dileğiyle

elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam sorunlarınız için buradan cvp yazamassam lütfen özele mesaj atın :heyo:

--------------- Ekleme ---------------

merhaba.. ben turkcell in bi kampanyası var kurumsal aboneler için.. aylık 35 ytl ötv ve kdv dahil taahütname imzaladım. 18 ay boyunca her ay 35 ytl ödeyeceğim ve karşılığında bana blackberry 7130 g telefon ve 18 ay boyunca sınırsınz internet kullanımı verdiler..
şimdi.. sorunum şu ben telefonda ki bağlantıyı laptopa nasıl alabilirim.. var mı bil bilginiz

ardaşım ben senin yerinde bunu yapmazdın bağlantı sadece bb üzerinden sınırsız :)):nono:

mrtsn

mrtsn

Üye

merhaba

oncelikle hayirli olsun.

* telefondaki baglantiyi laptop'a alabilmeniz icin cihazi laptop'a modem olarak tanitip baglanabilirsiniz fakat ekstradan baglanti ucreti odersiniz. abonelik sinirsiz diye her hizmeti sinirsiz diye kullanmayin derim! eger laptoptan internete girmek istiyorsaniz cihazinizi modem olarak kullanarak 4440535/4440532 arayip 7/24 destek alabilirsiniz.

18 ay boyunca kullanacaginiz sinirsiz paketinizde sinirsiz kullanacaginiz/ekstra ucret odemeyeceginiz servisler;
web tarayicisini kullanmak
blackberry cihazinda gomulu gelen programlari kullanmak (ornek : blackberry messenger, google talk v.b.)

sinirsiz pakette ekstra ucretlendirilmeye tabii tutulacak servisler;
wap tarayicisini kullanmak 1kb = 0,007 YTL
cihazi laptop'a modem olarak tanitip laptop tan internete erismek 1kb = 0,002 YTL
ekstradan program yukleyerek program interneti gerektiriyorsa kullanmak 1kb = 0,002 YTL
yurt disinda kullanimda 1kb = 0,022 YTL

iyi gunler.

talyan

talyan

Üye
şuan bende black berry 8700 bulunmakta ancak bu telefona dair hiç bir şey bilmiyorum ayrıca 2.el olduğu için kişiselleştirme yapamıyorum yardımcı olmanızı diliyorum. ayrıca hattım tukcell hazır kart bununla bir ilgisi var mı? simdiden teşekkürler..:(

Odysseus

Odysseus

Üye
Arkadaşlar konuyla ilgilenen yok işte. 2007'de açılmış bir konu neden cevaplayarak üste çıkarıyorsunuz.

pacha003

Üye
merhaba ben storm 2 kullanıcısıyım fakat wirelessten internete giremiyorum. internet sürücüsünü bulamadım. bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
tesekurler:vur

Üst Alt