Haber BlackBerry Z70 Konsept Kendine Hayran Bırakıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
BlackBerry Z70 Konsept Kendine Hayran Bırakıyor
BlackBerry son günlerde tanıtımını gerçekleştirdiği modellerin yanı sırsa konsept cihazlarıyla da adından söz ettiriyor.

BlackBerry cihazlar tekrar popüler olabilirmi sorusu her geçen gün daha fazla kişi tarafından sorulur hale geldi.

Passport ve Classic gibi modeller ile kullanıcısını geri kazanmak isteyen firma mobil pazarda tam unutuluyor derken kendisini göstermiş oldu. QWERTY klavye ile akıllarda yer eden modelleri ile özellikle iş dünyasının gözde telefonu olarak da biliniyor. Tüm yaşanan gelişmelerin ışığında DeviantArt üzerinde tasarımcı Suwhenzetie tarafından bir konsept model çizimi görüntülendi.

Görüntülerdeki bu telefon alışılmışın dışında görülmese de yeni cihaz dedikodularını beraberinde getirdi. Arka yüzey deri tasarım olarak karşımıza çıkan konsept stereo hoparlör de eklenmiş. 6.7 inç Super AMOLED ekran, 2560 x 1440 ve 438 ppi Quad HD çözünürlüğe sahip telefon olacakların habercisi gibi görünsede sadece bir konsept model olarak da kalabilir. İlerleyen günlerde daha farklı tasarımların da görüntüleneceği konuşuluyor.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Böyle olacağını sanmıyorum. Sanki telefon değil de ekran taşıyormuşsun gibi. Ayrıca Blackberry ölmedi mi hâlâ ?
Böyle olacağını sanmıyorum. Sanki telefon değil de ekran taşıyormuşsun gibi. Ayrıca Blackberry ölmedi mi hâlâ ?
Lanet olası opera :agla

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Fenomenon

Fenomenon

Üye
fazla konsept olmuş. böyle sıfır çerçeve olması imkansız :) ayrıca 6.7" nedir ya tablet gibi.
passport güzel cihazdı.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
0MG90

0MG90

Üye
Bu piyasada Samsung ve Apple önde olacağına Sony, HTC ve Blackberry olmalı. Hak ediyorlar çünkü.

• Beğen
Tepkiler: Fenomenon ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lanet olası opera :agla
Niye sürekli ölmesini istiyorsun miras mı kalacak sana :hmmm :D

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
burak_102

burak_102

Üye
0 çerçevenin patenti apple da ve kendi yapmadan başkasına kiralamaz görüntü pek inandırıcı değil. BlackBerry Android'e geçse nasıl olurdu acaba :D

PriZm

PriZm

Üye
Olmamış.

Fenomenon

Fenomenon

Üye
0 çerçevenin patenti apple da ve kendi yapmadan başkasına kiralamaz görüntü pek inandırıcı değil. BlackBerry Android'e geçse nasıl olurdu acaba :D
0 çerçevenin patenti apple'da mı??
4.7"lik ip6 5.2"lik G2 büyüklüğünde, 5.5"lik ip6 plus 6"lik G pro 2 büyüklüğünde. iphone'ların çerçeveleri her zaman büyük oluyor.
ayrıca bb'ye android uygulamaları yükleniyor :)

burak_102

burak_102

Üye
0 çerçevenin patenti apple'da mı??
4.7"lik ip6 5.2"lik G2 büyüklüğünde, 5.5"lik ip6 plus 6"lik G pro 2 büyüklüğünde. iphone'ların çerçeveleri her zaman büyük oluyor.
ayrıca bb'ye android uygulamaları yükleniyor :)
Ben yaptı demedim ki 2007 de patentini almış sadece :)

Üst Alt