Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberBlackberry Priv’in resmi görselleri ortaya çıktı
Sponsorlu Bağlantılar
Seglopsi
Üye
Ben Nokia olsam, şu Blackberry'e yapılan yorumları görüp N950 tarzında bir telefon çıkarıp en büyük darbeyi vururdum Blackberry'e.
Tabiki böyle birşeyin olma ihtimali yok. Çünkü adamlarda vizyon yok. Koskoca şirketi Elop trojanıyla batırdılar kimse de anlamadı
neden gücü yetmesin? Siemens ve Alcatel hisselerini aldıktan sonra dünyanın bir numaralı telekom firması oldular 5g çalışmalarıda çoktan başladı
her an her şeyini yapacak güce sahipler.
neden gücü yetmesin? Siemens ve Alcatel hisselerini aldıktan sonra dünyanın bir numaralı telekom firması oldular 5g çalışmalarıda çoktan başladı
her an her şeyini yapacak güce sahipler.
Ben güç demedim ki, vizyon yok dedim dikkatli okursan. Telefon üretmekte bir zorluk yok artık. Çinde, taiwanda tanesini 80-90$ a ürettiriyorsun. Kaliteyi arttırırsan 150$ a kralını ürettiriyorsun. Hiç gerekte yoktu aslında siemens'e alcatel'e felan. Gidip foxconnla(Apple'ın telefonlarını yaptığından) asusla felan anlasip üretim yapabiliyorsun zaten.