Rygebin
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet hocam o klavye çok iyi ayrıca kenarları eğik falan süperklavye olayına bayıldımama bi m beklerdik lp gelmesi kötü olmuş
Hocam Portal'da onaylanmayan herşey tekrar paylaşımdır. Kimim ki benklavye olayına bayıldımama bi m beklerdik lp gelmesi kötü olmuş
konun onaylanmasına da sevindim
Evet hocam o klavye çok iyi ayrıca kenarları eğik falan süper
(Hocam beni en çok ne yıprattı biliyormusunuz aynı isimle yaklaşık 6 saat önce açtığım konumun silinmesi fakat Ali Bey tarafından 2 saat önce açılması şimdi size sorarım bu tekrar paylaşım sayılır mı ?)
Hocam Portal'da onaylanmayan herşey tekrar paylaşımdır. Kimim ki ben
Hocam kalvye değilde o ekranın esnekliği hoş durmuşyıl olmuş 2015 adamlar klavyeden vazgeçmedi
Land rover-defender misali üretildiğinden beri kasası hiç değişmeyen tek araba
Aynen çok hoş bir tasarım olmuşHocam kalvye değilde o ekranın esnekliği hoş durmuş
Bu müthiş bir olay ya. Şu konsepti hiçbir firma yapamaz hocam üzgünümvalla ne yalan söyleyim Blackberry 'i sevmiyorum ama telefonun tasarım hoşuma gittiama insan alıştımı bırakamıyor ya bende Nokia E7-00 a alıştım halen Nokia E7-00 Benzeri android bir cihaz çıkmasını düşlüyorum şu konsepte bakar mısınız :
O yüzden hayal kurmaya devamBu müthiş bir olay ya. Şu konsepti hiçbir firma yapamaz hocam üzgünüm
Dimi hoş olmuş klavye biraz büyük ama o klavyenin de scroll özelliği varmış. Kaydırma hareketlerini klavye üzerinde anlayabiliyor.O yüzden hayal kurmaya devamEğer 2016'nın son çeyreğinde Nokia piyasaya geri döner ve blackberry gibi tasarım politikası izlerse şahsen E7 tarzı bir cihaz beklerim Nokia'dan Ama Blackberry'nin bu tasarımı çok hoş olmuş gerçekten
Konu için de
oo bak o çok güzel olmuşDimi hoş olmuş klavye biraz büyük ama o klavyenin de scroll özelliği varmış. Kaydırma hareketlerini klavye üzerinde anlayabiliyor.
Bu bir önceki cihazda da vardı ben de gördüğümde müthiş birşey demiştim klavyenin üzerinde dokunmatik algılayıcılar var yaoo bak o çok güzel olmuşama alttaki boşluk yazımı zorlaştırır benim açımdan
bi ara biz de tuş takımı şefaf bi cihaz vardı onda da aynı özellik vardı çok kullanışlıydıBu bir önceki cihazda da vardı ben de gördüğümde müthiş birşey demiştim klavyenin üzerinde dokunmatik algılayıcılar var ya. Bu fikir 3-4 sene önce gelseymiş Backberry'e şimdi kat kat öndelerdi diğer firmalardan
Hayırlısı diyelimDimi hoş olmuş klavye biraz büyük ama o klavyenin de scroll özelliği varmış. Kaydırma hareketlerini klavye üzerinde anlayabiliyor.
Kim almaz kitasarım hoşda kızak biraz bozmuş işi..
alttaki resimdeki telefon da çok hoş gerçekten nokia yapsa alırım vallaha
Donumu satar yine alırım vallaKim almaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?