Blackberry N serisi görseller ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Yeni açıkladığı dönemsel sonuçlarla finansal açıdan yaşadığı kötü gidişatı devam eden Kanada kökenli akıllı telefon ve tablet üreticisi olan RIM, 2013 Ocak ayı başında sunacağı yeni mobil işletim sistemi Blackberry 10 ve hem dokunmatik ekran, hem de QWERTY klavyeli dokunmatik olarak sunacağı telefon modelleri ile kötü gidişatı tersine çevirmeyi umuyor.

Firmanın geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan dokunmatik ekrana sahip akıllı telefon modelinden sonra şimdi de QWERTY klavyeli N Serisi görselleri gelmeye başladı. Yeni N Serisi akıllı telefon modelleri fiziksel QWERTY klavyenin yanı sıra kapasitif dokunmatik ekrana da sahip olacak.

Görsellere baktığımızda Blackberry N Serisi‘nin, firmanın daha önceden sunduğu Bold 9900 modeline oldukça benzediğini görüyoruz. Navigasyon ve menü butonlarının olmaması ile daha fazla alana sahip ekran yer alıyor. QWERTY klavye oldukça şık ve kullanışlı görünüyor.

Blackberry‘nin yeni N Serisi akıllı telefon modelleri diğer modeller ile birlikte 30 Ocak tarihinde New York‘da düzenlenecek etkinlikle resmi olarak tanıtılacak.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Vaaay ilk foto on numara haaa :oke: :alkis + haber için :tşk:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ne kadar güzel olursa olsun hediye gelmediği sürece bu Blackberry'i kullanmam.

Haber için :tşk:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
tasarım güzel :) ilerde bakarız artık :) :tşk:

MrExpert

MrExpert

Üye
Hastasıyım şu blackberrynin tasarımlarına ama işletim sistemi kötü işte.

lazye

lazye

Üye
blackberry bence nokia (symbian) dan bile kötü..

lordufuk

lordufuk

Üye
ömrüm boyunca gördüğüm en kötü teller işlemcisi tasarımları kullanışları berbat telefon anca bedavaya verseler alırım

alenkolik

alenkolik

Üye
Begenmedim desem ?

aleranol

aleranol

Üye
E6 si olupta degistirmek isteyenler için iyi olur

Kerim.

Kerim.

Üye
Guzel ama bb:zzz:

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
bb nin son kozları diyebiliriz herhalde

dejavu178

dejavu178

Üye
tasarımları güzelde sistem yok işte

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Sistem var da oyun uygulama yok işletim sistemine de bi el atmasi lazım görsellik falan

tempestshine

tempestshine

Üye
aslında hala qwerty klavye kullanan ve isteyenler var.adamın iphone'u var.blackberry istiyo nası bir mantık bu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt