blackberry hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
blackberry hakkında
bugün bir tane blackberry alayım dedim aldığım yerde simkartı taktım ve imep numarası istedi,vodafonu aradım bizle ilgili değil turkcel'i arayın dediler aradık telefoncula beraber kvk'yı arayın dediler,ulaşmak mümkün değil kvk'ya neyse telefocunun tanıdık bir kvk elemanının cep telefonunu bulduk aradık bişey yapamayacağını biryere mesaj gönderip kayıt olmamız gerektiğini söyledi,dedik ne kadar sürer kayıt işi belli olmaz belki 1 gün belki 15 gün sürer dedi,bu arada bütün bu yerleri bulmak aramak 1 saati buldu,neyse bende bu arada telefondan soğudum ve almaktan vazgeçtim.şimdi bberry kullanmayan biri olarak nedir bu olay sormak istedim?
bu arada hatırladım alacağım telefon bb curve 8520 idi

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Arkadaşım imep dediğimiz kod şudur; Atıyorum sen gider telefonu Vodafone dan alırsan vodafone sadece kendi Vodafone hatlarında çalışacak şekilde ayarlıyor örneğin ben VOdafoneden aldım Turkcell veya Avea taktığımda hat açılmıyordu imep kodu istiyordu Vodafone yi aradım benden sadece imei kodunu istediler anında imep şifresini söylediler ve telefonun kodu çözüldü şuan istediğim her hatta çalışıyor.

Aslında cihaz nerden alınmış bu önemli ona göre ararsanız daha yardımcı olurlar. Ayrıca 10 TL karşılığı imei kodunu vermeniz halinde çözen kişilerde vardı imep kodunu anında söylüyordu ama şunu tekrar söyliim bunu operatörler ücretsiz yapıyor 10 TL ye yapanlar gelir kaynağı haline getirenler var :)

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
anladım da ben vodafone'dayım biz yapamayız nerden alındıysa orayı arayın dedi cihaz turkcell'in orayı aradık, biz bişey yapamayız kvk'yı arayın dediler ısrarla sizin malınız açılışta turkcell yazaıyor dedik,farketmez kvk dediler oraya ulaşmak mümkün değil zaten sanki nasa üssü neyse ben zaten orda bi soğudum bu olaydan başka model aldım.

----------Eklendi @ 13:17:50 ---------- Yazıldı @ 13:16:41 ----------

bu arada cihaz turkcell diye açolıyor kvk çıkışlı galiba

sinan özgür

Üye
kardeş bende almıştım hızlıal.com,dan türkcelli aradım hemen verdiler ama sende niye böyle olmuş anlamadım tekrar ara vermek zorundalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...