insideman
Üye
Blackberry Curve 8520 mi Nokia E5 mi?
Slm arkadaşlar;
Şuan Türkcell
Blackberry; 4.5 saat konuşma süresi, 2mp kamera, radyo yok, dahili modem yok, 3G yok bunlar eksi yönleri. Artı yön olarak klavyesi daha kullanışlı ve ekranı daha büyük.
Nokia E5; 12 saat konuşma süresi, 5mp kamera, radyo var bunlar art yönleri. Eksi yön ol
İlk sorum: Blackberry 1150 mAh batarya var, Nokia 1200 mAh batarya var. Bu konuşma sürelerindeki farkta bir yanlışlık var mı?
Son 3 senedir Nokia E50 kullanıyorum. Ekranının ve yazılarının küçük olmasından başka sıkıntısı yok. Birde şarj süresi az.
Bu iki cihazdan hangisini tavsiye edersiniz sebebinide yazarsanız sevinirim. Herkese
Şuan Türkcell
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bir kampanya var. 24 ay 20 Tl taksitle bu iki cihazdan birini
abiliyoruz. Netteki fiyatlara göre 50-60 Tl
ucuza geliyor. Fazla telefonlardan anlayan birisi değilim. Şöyle bir karşılaştırma yaptım. Blackberry; 4.5 saat konuşma süresi, 2mp kamera, radyo yok, dahili modem yok, 3G yok bunlar eksi yönleri. Artı yön olarak klavyesi daha kullanışlı ve ekranı daha büyük.
Nokia E5; 12 saat konuşma süresi, 5mp kamera, radyo var bunlar art yönleri. Eksi yön ol
k sesli arama yok. İlk sorum: Blackberry 1150 mAh batarya var, Nokia 1200 mAh batarya var. Bu konuşma sürelerindeki farkta bir yanlışlık var mı?
Son 3 senedir Nokia E50 kullanıyorum. Ekranının ve yazılarının küçük olmasından başka sıkıntısı yok. Birde şarj süresi az.
Bu iki cihazdan hangisini tavsiye edersiniz sebebinide yazarsanız sevinirim. Herkese
forumlar.