Blackberry Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
Blackberry Yardım!
Arkadaşlar elime çok ucuza curve 8520 alma imkanı geçti,bir arkadaşım 3 ay kullanmış sadece,dokunmatik telefon almış elinden çıkarmaya çalışıyor bana baya bir güzellik yaptı.Ama alıp almama konusunda çok kararsız kaldım.Bilen bilmeyen herkes bir yorum yazabilir mi ? Şimdi bunun radyosu yok,programlarla çözülüyormuş bunun hakkında bilgisi olan ? İkinci ve en büyük kafamdaki sorun,bis paketi ? Şimdi arkadaşlar bende 1 gb internet paketi var.Ben bunu bis paketi olmadan 1 gb interneti kullanamayacak mıyım ? BBM,Mail de falan pek işim yok,klavyesi ve sırf adı olduğu için alıyorum.Blackberry bölümünde pek yapıcı cevaplar yok.Bir yardımcı olur musunuz ?

age101

Üye
sırf adı var diye alman senin için kötü olur blackberry telefonlar genellikle sıkıcı olur o yüzden tavsiye etmem

Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
sırf adı var diye alman senin için kötü olur blackberry telefonlar genellikle sıkıcı olur o yüzden tavsiye etmem

Telefondan beklentim,mesajlaşmak,arayıp kapatmak,birde radyo,haber okumak içinde web :) oyun-uygulama beklentim yok :)

age101

Üye
hmm o zaman kesinlikle blackberry :)

Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
Sorularıma cevap arıyorum,hiç net bir cevap elde edemedim.Yok mu hiç kullanan ?

nokia_belle

nokia_belle

Üye
normal internet paketi geçirli olmuyor bb.de o yüzden bis paketi kullanılıyor internet isteyen uygulamalar için o yüzden normal internet paketi alıp o telefonda kullanamıyorsunuz

greenmile

greenmile

Üye
son çıkan telefonları hariç blackberryler bis kullanır yani kendine özel internet servisi blackberry'nin bir çok özelliğini bis paketi olmadan yani normal net paketiyle kullanamazsınız.

Üst Alt