Blackberry bold touch 9900 mı yoksa blackberry torch 9800 mı ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Blackberry bold touch 9900 mı yoksa blackberry torch 9800 mı ??
bb bold torch 9900 mı yoksa bb torch 9800 mı ? sizce hangisi neden ?

nalcam22

nalcam22

Üye
bence ikiside değil black bary özellikve uygulama bakımından vasat

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
uygulama yönünden vasat olabilir belki ama özellik yönünden hiçte vasat gibi durmuyo..

nalcam22

nalcam22

Üye
özellikleri ve fıyatını söylermisin

__xXx__

__xXx__

Üye
vallaha bence blackberry e para verme madem o kadar paran var htc başta olmak üzere samsung ve s.e öneririm

anti_apple

Üye
9900 tabiki .ozellikleri cok iyi cok kuvvetli 9800a gore .bb 7 os 'da app store yenilenmis ve harika olmus .ben 6 aydir 9800 kullaniyodum 4 gun once 9900 aldim okadar fark varki anlatamam.

alperenmelik

Üye
bende 9900 aldım ama hiç memnun değilim sürekli sorun yaşıyorum, bir türlü internete sorunsuz bağlanamadım ya kopuyor yada bu özelliği kullanamassın gibisinden sacma uyarılar veriyor, ve özellikle hiç uygulama yok uygulamalar nasıl yüklenir nasıl silinir kaldırılır telefona nasıl reset atılır format nasıl atılır hiç bir bilgi bulamıyorum, gps'i hiç kullanmadım nerde bulmadım bile, birde telefon hakkında hiç bir yerde hiç bir bilgi yok kaç gündür aramadığım yer kalmadı bir şey bulmadım, sadece konuşma ve mesajlama özelliğini kullanabiliyorum, çok saçma bir işletim sistemi var bence, çok kullanışsız, "i" harfini yazmak zaten bir işkence resmen,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...