Blackberry Bold için Kullanışlı bir navigasyon arıyorum lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

bilal47

Üye
    Konu Sahibi
Blackberry Bold için Kullanışlı bir navigasyon arıyorum lütfen
Navigasyon yol tarifi lütfen teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: delgado2442

delibalta_86

Üye
evet bende arıyorum, gps ve video izleme imkanı yokmudur niyeti bozdum satıp N95 alıcam yakında

1349

Üye
BB Bolt ile yüklü gelen Navigasyon'u neden kullanmadığınızı sormak istiyorum ancak anladığım kadarıyla her hangi bir BIS/BES hizmeti almadığınızı düşünüyorum. Her hangi bir bilinen 3rd party navigasyon programı piyasada mevcut değildir. Ayrıca BIS/BES hizmetlerinden yararlansanız bile TV izlemek ve GPRS kullanmak, operatörlerinizin kendi belirlediği özel hizmet bedellerine tabi tutulmaktadır. Örneğin; Avea Mobil Vizyon ile TV izlemeniz mümkündür.

ortiserhan

Üye
arkadaşlar ben de kullanıyorum ve bireysel 4GB internet paketim war...bu yüzden de boldun içinde ki gprs navigasyonu kullanabiliyorum...bi paket satın alın isterseniz,ben turkcell kullanıcısıyım diğer operatörlerde nasıldır bilemem...

gencerata

Üye
BB Bolt ile yüklü gelen Navigasyon'u neden kullanmadığınızı sormak istiyorum ancak anladığım kadarıyla her hangi bir BIS/BES hizmeti almadığınızı düşünüyorum. Her hangi bir bilinen 3rd party navigasyon programı piyasada mevcut değildir. Ayrıca BIS/BES hizmetlerinden yararlansanız bile TV izlemek ve GPRS kullanmak, operatörlerinizin kendi belirlediği özel hizmet bedellerine tabi tutulmaktadır. Örneğin; Avea Mobil Vizyon ile TV izlemeniz mümkündür.
yüklü gelen navigasyon programının süresi dolduğundan olabilir mi acaba?

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
:op:tesekurler

fabien

Üye
s a bu hizmetleri nereden ve nasıl alabilirim teşekkürler BIS/BES hizmeti

Üst Alt