Haber Blackberry, Akıllı Telefon Rekabetinden Çekiliyor Mu?

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Blackberry, Akıllı Telefon Rekabetinden Çekiliyor Mu?
BlackBerry firması satış planlarını durduğunu ve CEO’su olan Thorsten Heins’ın görevine son verildiğini açıkladı.

Kanada’nın akıllı telefon ve tablet üreticisi BlackBerry‘de son zamanlarda sular durulmuyor. Kötü günler geçiren BlackBerry’de yeni acı haberler gelmeye devam ediyor.

BlackBerry cephesinden gelen son haberlerde şirketin satış planları durdurulduğu gibi CEO’sunun da işine son verildiği oldu. Bir zamanlar oldukça iyi bir konumda bulunan BlackBerry, eski günlerine dönebilmek için varını yoğunu ortaya koydu ama bir türlü istediği başarıyı yakalayamadı. Diğer güçlü rakipleri karşısında rekabetin uzağında kalan BlackBerry, son zamanlarda finansal açıdan da zarar etmeye başlamıştı.

BlackBerry cephesinden gelen resmi açıklamaya göre şirketin satış planları durduruldu. Bu haber sonrasında da şirketin CEO’su Thorsten Heins‘ın görevinden alındığı açıklandı. Şirketin başına ise Yönetim Kurulu Üyesi John Chen geldi. Yaşanan tüm bu olumsuzlukların ardından BlackBerry hisseleri %19 oranında değer kaybetti.
BlackBerry, akıllı telefon rekabetinden çekiliyor mu?

0MG90

0MG90

Üye
Yavaştan çekilsin bence daha çok zarar görür

Luck Star

Luck Star

Üye
blackberry o sistemle ne yapmayı planlıyor ki . sadece mesajlaşmaya birazda internete girmeye yarayan telefonları 1500-2000 liradan piyasa sürüyor . sonra vay efendim blackberry neden battı :D

• Beğen
Tepkiler: Dede
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
blackberry o sistemle ne yapmayı planlıyor ki . sadece mesajlaşmaya birazda internete girmeye yarayan telefonları 1500-2000 liradan piyasa sürüyor . sonra vay efendim blackberry neden battı :D
O nu alana kadar gıt 300 tl bi telefon al oda aynı islemı gorur

Invoke

Invoke

Üye
Yurt dışını bilemem ama bizim buralarda pek de rekabet dahilinde bir firma değil zaten.

Punsier

Üye
Kendi ülkesi kanadayi da kaybetti rimden vazgeçip Android'e dönecek bildiğim

ka_za

ka_za

Üye
Cihaz kalitesini bilmemde işletim sistemi 1000 tl veril kullanilacak gibi değil. Bide dahada pahalıya satilmaya çalışılıyor. Zarar etmesi fazlasıyla doğal

• Beğen
Tepkiler: phasan

Samet.25

bi ara moda olmustu o donemde aldim almaz olaydim sistem filan berbat kaba tasarim cirkin sistem duzgun degil uygulamalari sacma sapan vs

• Beğen
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Alınmaz bundan sonra

mehmettech

mehmettech

Üye
Acıdım :)

gıwıliler

gıwıliler

Üye
Türkiyede sadece dizilerde kullanıldı :D:D

KayraBey

KayraBey

Üye
Herkes z10 alsın kurtaralım bb yi :D

fk555897

fk555897

Üye
BlackBerry'nin bu güne kadar gelmesi bile mucize.

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Klavyeli cihaz çıkararak fark yarattı piyasayı alt üst etti ancak bir yere kadar yeni şeyler yapması gerekti yapmadı artık telefonlar sadece mesajlaşmak için kullanılmıyor

• Beğen

Üst Alt