Blackberry Açılışta Ne İşlemi Yapıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deli1petro

Üye
    Konu Sahibi
Blackberry Açılışta Ne İşlemi Yapıyor
merhaba arkadaşlar,
blackberry 9300 bir telefon aldım. telefona hattımı taktım ve pili takar takmaz karşıma hiçbir düğmeye basmadan bir loading menüsü geldi. bu kodumun amerikalıları ne iş çeviriyor bilen arkadaşlar var mı? ben zannımca telefonumuzdaki bütün veriyi bir yere upload ediyor. internette en büyük gsm forumu olduğundan mesajı buraya göndermeyi uygun buldum. ​

deli1petro

Üye
    Konu Sahibi
sanırım bu bir tek beni ilgilendiriyor, bakıyorum herkes durumdan memnun.

ahmetcyber

Üye
çok paranoyaksın hocam senin bilgini ne yapsın adamlar sen hiç mi bilgisayar açmadın açılırken windows loading yazısını hiç mi görmedin yani, kullandığın işletim sistemli bir telefon olduğu için sistemi yüklüyor yani senin düşündüğün gibi bir upload olayı yok

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
merhaba arkadaşlar,
blackberry 9300 bir telefon aldım. telefona hattımı taktım ve pili takar takmaz karşıma hiçbir düğmeye basmadan bir loading menüsü geldi. bu kodumun amerikalıları ne iş çeviriyor bilen arkadaşlar var mı? ben zannımca telefonumuzdaki bütün veriyi bir yere upload ediyor. internette en büyük gsm forumu olduğundan mesajı buraya göndermeyi uygun buldum. ​

Gece gece hiç güleceğim yoktu :D :D rehberini upload ediyo sonra sapıklık yapıyolar taaa amerikalardan :D :D :D Sim kartı takma yine de loading bölümü çıkacaktır ama sen şimdi diceksin ki upload etmesi için illa sim kart takılı mı olması lazım ya wifi bağlantısı yapıyorsa internet için diyeceksin sen evdeki wifi bağlantınıda kapat garanti olsun :d:

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Kardeşim naptın sen ya çok meraklılar dı senin telefon bilgilerine .) bilgisayarın açılışında da loading yazıyor. onda da microsoft bilgisayardaki bilgileri mi upload ediyor? :ehe bu arada loading yükleniyor demek. belki anlamını bilmediğinden panik yapmışsındır. neyse merak etme yok bir şey telefonunu rahat rahat kullan .)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt