BlackBerry 9300 hakkında sorularım var yardım lütfen arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
BlackBerry 9300 hakkında sorularım var yardım lütfen arkadaşlar...
Telefonu (BB Curve 9300) bugün aldım daha arkadaşlar.. Bi kaç tane sorum var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
1. Turkcell kontörlü hat kullanıyorum.. Kontörlü hatlar için BİS var mı ? Yoksa ne öneririsiniz ?
2. Turkcell in BlackBerry sayfasına giriyorum.. Ürünümü kaydettirmek istiyorum.. Ürünün kayıtlı olmadığını , cihazın seçenekler kısmından gelişmiş seçeneklerlere girererk kaydettirmemi söylüyor fakat öyle bi seçenek yok.. Yardımcı olabilcek var mı ?
3. Ben işim gereği e postalara ihtiyaç duyan bir insanım telefonu alma nedenimde e postadır.. BİS olmadan e postalarıma bakamaz mıyım ?
Şimdiden çok teşekkürler..

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bi kaç yer okudum e posta hesabı kurma ile ilgili.. ayarlardan e posta hesaplarına giriyorlar ve karşılarına 2 seçenek çıkıyor.. bireysel ve kurumsal diye.. bireysele girerek işlemleri yapıyorlar.. ama bende e posta hesaplarına girdiğinde direk kurumsaldan başlıyor.. Başka 9300 kullanan biri bana onda nasıl olduğunu söyleyebilir mi ?

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
Yinede saolun arkadaşlar.. sorunları hallettim , ayni sorunlari yaşayan arkadaşlar bana ulaşabilirler , ben yardımcı olmaya çalışırım :)

ignores

Üye
emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
Bis paketi alınca düzeldi sorunlarım , bis paketi içinde faturalıya geçtim ben daha rahat olur diye kontürlü hatlar içinde mevcut bildiğim kadarıyla.. bis paketi yapınca kişisel e posta seçeneği açılıyor ve ürünün otomatik olarak kayıt oluyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt