Blackberry 7130g

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugurt72

Üye
    Konu Sahibi
Blackberry 7130g
Arkadaşlar,
Bende Blackberry 7130g var, ancak cihazda tarayıcı yüklü değil ya da ben bulamıyorum. Ama çok aradım sanırım yüklü değil tarayıcı. Nasıl ve nereden yükleyebilirim, ayrıca bu model için programları nereden bulabilirim lütfen yardım edin.
Şimdiden teşekkür ederim.

seyretal

Üye
Arkadaşlar,
Bende Blackberry 7130g var, ancak cihazda tarayıcı yüklü değil ya da ben bulamıyorum. Ama çok aradım sanırım yüklü değil tarayıcı. Nasıl ve nereden yükleyebilirim, ayrıca bu model için programları nereden bulabilirim lütfen yardım edin.
Şimdiden teşekkür ederim.

merhaba hala bulamadıysanız yardımcı olayım

[email protected]

tanyildizi

Üye
bende de aynı sorun var yardımcı olursanız çok sevinirim

safakyasak

safakyasak

Üye
arkadaşlar operatörünüzle irtibata geçin,gerekli açılımlar yapıldıktan sonra servis kitaplarınız güncellenicek,daha sonra bağlantı kurabilirsiniz
kolaylıklar

valaquante

Üye
arkadaşlar servis kitaplarını operatörler göndermiyor turkcell için bir blackbrry sayfasıvar ordan göndermeniz gerek eğer cihazdaki g harfini ve ya edge yazısını küçük görüyorsanız pili çıkartıp takın olmassa servis kitaplarını gönderin

sumarr

Üye
merhaba,

blackberry cihazında tarayıcının cıkması için oncelıkle oparatorunun arayacan ve abonelık yapman lazım...eğer turtcell kullanıyorsan iki tur abonelık var biri 39 ytl diğer 19 ytl..39 ytl sınırsız.19 ytl 2m kullanım hakkıı veriyor.kontörlu hatlardada haftalık 100 kontör sınırsız kullanım..abonelık yapıldıktan sonrada cihazında ikitane ikon cıkıyor biri tarayıcı bir diğeride turkcell amblemlı bir ikon oda wap ikonu...eğer bu aboneliği yapmazsan sadece sms ve alo der başka hiç bir işe yaramaz....onun dışında ben sana cıhazınla ilgili bilgi verebilrim...

Blackberry standart limitsiz bis aboneliği yaptığımız zaman;
Abonenin Ücret Ödemeyeceği Durumlar ;
1)email alıp göndermek,
2)web browser ı kullanmak,
3)cihazına gömülü gelen programları kullanmak (blackberry messenger gibi).

Ücret Ödeyeceği Durumlar;
1)cihazı modem olarak bilgisayarına tanıtıp bilgisayardan internete girmek,
2)wap browser ı kullanmak,
3)hotmail messenger gibi telefonuna sonradan yükleyeceği proğramları kullandıgı zaman abonemiz ücretlendirmeye tabi tututulur

ozan_18

Üye
merhaba,

blackberry cihazında tarayıcının cıkması için oncelıkle oparatorunun arayacan ve abonelık yapman lazım...eğer turtcell kullanıyorsan iki tur abonelık var biri 39 ytl diğer 19 ytl..39 ytl sınırsız.19 ytl 2m kullanım hakkıı veriyor.kontörlu hatlardada haftalık 100 kontör sınırsız kullanım..abonelık yapıldıktan sonrada cihazında ikitane ikon cıkıyor biri tarayıcı bir diğeride turkcell amblemlı bir ikon oda wap ikonu...eğer bu aboneliği yapmazsan sadece sms ve alo der başka hiç bir işe yaramaz....onun dışında ben sana cıhazınla ilgili bilgi verebilrim...

Blackberry standart limitsiz bis aboneliği yaptığımız zaman;
Abonenin Ücret Ödemeyeceği Durumlar ;
1)email alıp göndermek,
2)web browser ı kullanmak,
3)cihazına gömülü gelen programları kullanmak (blackberry messenger gibi).

Ücret Ödeyeceği Durumlar;
1)cihazı modem olarak bilgisayarına tanıtıp bilgisayardan internete girmek,
2)wap browser ı kullanmak,
3)hotmail messenger gibi telefonuna sonradan yükleyeceği proğramları kullandıgı zaman abonemiz ücretlendirmeye tabi tututulur

ya o zaman anlamı kalmaz. benım ınternet paketı aldım. orjınal browserı hosuma gıtmedı dıyelım. ben baska bır programla neden kullanamıyorum ? ayrıca benım normal telefonumla haftada 25 kntere 50 mb lımıtlı gırebılıyorum bu balckberylerde ıse yaramıyormu ? haftada 100 kontur cok pahalı. ozellıgı nedır dıgerınden ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt