Blackberry 18 Eylül’de etkinlik düzenleyecek

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Blackberry 18 Eylül’de etkinlik düzenleyecek
Son dönemde akıllı telefon pazarının büyük firmalarından bir tanesi olan Blackberry’nin günden güne erimesine tanık olduk. Apple ve Android akıllı telefonların yükselişine karşılık Blackberry her finansal sonuçlarında zarar rakamları açıklamak zorunda kaldı.


2013 başlarında düzenlediği etkinlikle yeni bir döneme başlayan Blackberry, işe ilk olarak ismini değiştirmekle başlamıştı. Daha önce RIM adı ile gelen firma Blackberry ismini kullanmayı tercih etmişti. Ayrıca yeni işletim sistemi Blackberry 10‘un yanı sıra bu işletim sistemi üzerinde çalışan yeni akıllı telefon modelleri Blackberry Q10 ve Blackberry Z10‘u sundu.

Daha ilerleyen tarihlerde de yeni bir akıllı daha sunan firma, Blackberry Q5 adında ki yeni bir modelle daha karşımıza çıkmıştı. Ayrıca Blackberry yeni bir modeli daha sunmaya hazırlanıyor. Blackberry Z30 olarak adlandırılan yeni akıllı telefon çok yakında duyurulabilir.


Şimdi de Blackberry’den yeni bir etkinlik haberi geldi. kanada kökenli firma 18 Eylül tarihinde etkinlik düzenleyecek. Bu etkinliğin içeriği hakkında ise bilgi henüz yok. Ancak iddialar göre firma yeni akıllı telefonu Blackberry Z30‘u resmi olarak duyurabilir.

Blackberry 18 Eylül’de etkinlik düzenleyecek
 


fk555897

fk555897

Üye
BlackBerry'nin şu anda tek eksiği reklam. Telefonları gercekten çok güzel.
 

MaxipmaN

Üye
bu markaya ne oldu anlamadım çok kaliteli qwerty klavyeli telefonları vardı sonra çıkan dokunmatikler tutmadı :(
 
skylinegti

skylinegti

Üye
Blackberry telefon pazarında çok küçük bir kesim tarafından tercih ediliyor bu yüzden başarı sağlayamıyor...
 


Üst Alt