Öneri black güncellemesinde türkiye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keremunye

keremunye

Üye
    Konu Sahibi
black güncellemesinde türkiye
aşağıdaki linkten hem black güncellemesi için resmi sitesine bakabilir hemde diğer ülkelerdeki duruma bakabilirisiniz.şunu söylemek isterimki türkiye diğer birçok ülkeden daha önce almış güncellemeleri:)ilk baştaki link türkçeye çevrilmiş halidir.tabi google translate ile;)

Son düzenleme:

Tmobile

Tmobile

Üye
sırıtın Gençer :sirit:

MrtAltg

MrtAltg

Üye
sıraya girelim o zaman :sirit:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Açıklama getireyim konuya ,
bu bilgi black güncellemesi adlı konu altında Update gelince paylaşıldı, bilinen bir şey.
:sirit:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Beni de bekleyin :sirit:

• Beğen
suyunsesi

suyunsesi

Üye
:zong:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bununla iligli haber verilen konular var zaten tekrar niye yazma gereği duydunuz

keremunye

keremunye

Üye
    Konu Sahibi
belki bir faydası olur dedim hiç bilmeyenler için ama en azından sizin sırıtmanıza sebeb oldu.boşa gitmemiş yani:sirit:

• Beğen

skynet

Üye
:sirit::sirit::sirit::sirit::sirit::sirit::sirit::sirit::sirit::sirit::sirit::sirit::sirit::sirit:

SLH.55

SLH.55

Üye

4MaGuS

4MaGuS

Üye
belki bir faydası olur dedim hiç bilmeyenler için ama en azından sizin sırıtmanıza sebeb oldu.boşa gitmemiş yani:sirit:
hiç bilmeyen kişiler için orada zaten devamlı konu veriliyor diyoruz haberi olmayan vardır diye bu hiç geçerli bir neden degil çünkü o konuya günde kaç kişi yazıyor zaten konu eski konu olsa neyse diyicem böyle gereksiz konular açmamaya özen göstörelim lütfen forum kirliği yaratmıyalım

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Murat Alper

Murat Alper

Moderator

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
haber google translate linki(!) :zong:

keremunye

keremunye

Üye
    Konu Sahibi
sırıtmayın adam olun akıllı ol..şaka şaka işin özü bende her sabah her akşam 620 kullanıcısı olarak black güncellemesi geldi mi gelmedimi konuya bakıyordum.ama sadece konu başlığına..dedim bunun sitesinden bakayım.buluncada belki fav istelere kaydetmek isteyen olur oradan kontrol eder diye paylaştım ama buradaki muhabbetten anladığım kadarıyla cin olmadan şeytan mı çarpmaya çalıştım gibi olmuş.konu kirliliği için kusura bakmayın

Rainesto

Rainesto

Üye

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sırıtmayın adam olun akıllı ol..şaka şaka işin özü bende her sabah her akşam 620 kullanıcısı olarak black güncellemesi geldi mi gelmedimi konuya bakıyordum.ama sadece konu başlığına..dedim bunun sitesinden bakayım.buluncada belki fav istelere kaydetmek isteyen olur oradan kontrol eder diye paylaştım ama buradaki muhabbetten anladığım kadarıyla cin olmadan şeytan mı çarpmaya çalıştım gibi olmuş.konu kirliliği için kusura bakmayın
zaten o linklerde önceden verildiği için böyle davranıyor ve siz siz olun translateden çevirdiğiniz bir şeyi ne direk onunla konu açın nede link verin doğru düzgün çevirmeyen saçma bir program o iyi şekildede kullanılabiliyor tabiki neyse uzatmıyalım

blackcemre

Üye

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
:cool

maximum42

Üye

PureFood

PureFood

Üye
Çabuk yöneticiler gelmeden; :sirit:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt