black FACEBOOK v3.2*FACEBOOK MESSENGER 2.4.3*WhatsApp Messenger 2.9.1547*Twitter4.0.0****05/06/2013*

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
black FACEBOOK v3.2*FACEBOOK MESSENGER 2.4.3*WhatsApp Messenger 2.9.1547*Twitter4.0.0****05/06/2013*
siyah temalı harika facebook uygulaması ile başladık en güncel face book uygulaması messengeri whatsapp bir tiwitter i ek olarak paylaşıyorum
hayırlı forumlar ve paylaşımlar diliyorum..

not içlerinde bir kısmı eklenemez ise telefonunuzdaki önceki sürümü kaldırıp tekrar deneyin... bir beğeni ve teşekkürü de esirgemeyin kardeşlerim...

Ekli dosyalar

Tepkiler: storovi, Anitrif, clevered ve 3 diğerleri

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
tesekkurler

Tepkiler: kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
abi ben neden eklenti yapamıyorum direk olarak açtığım konuya paylaşacak çok şeyim var yıllardır saklıyorum başka yerde yerlerde paylaşmak istemiyorum

Tepkiler: Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
abi ben neden eklenti yapamıyorum direk olarak açtığım konuya paylaşacak çok şeyim var yıllardır saklıyorum başka yerde yerlerde paylaşmak istemiyorum
eklenti paylasimlariniz cok olusa ve 1500 mesaj sayisini gecerse eklenti yetkisi verilir.

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
desene abi bi 3 sene daha bekleriz )

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
ben hiç denemedim bir deneyelim bakalım telefondan ekleme yapabiliyormuyuz

eklenti paylasimlariniz cok olusa ve 1500 mesaj sayisini gecerse eklenti yetkisi verilir.

benim bu eklenti ekleme yetkim var !!
ama sadece yaklaşık 100 mesaj sayımda verilmişdi?
bide bu var tabi eğer sen devamli foruma faydalı uygulamalar ile katkıda bulunursan admin arkadaşlar sizi değerlendirerek bu yetkini vereceklerdir!!

ozakin70

Üye
Tesekkur ederim Malum ogrenciyiz ve ders dershane maxicep:-D. Cok yogun geciyor sadece geceleri bakabiliyorum ve beyaz taban gozumu cok yoruyordu bu iyi oldu tekrar Tesekkur ederim

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim Malum ogrenciyiz ve ders dershane maxicep:-D. Cok yogun geciyor sadece geceleri bakabiliyorum ve beyaz taban gozumu cok yoruyordu bu iyi oldu tekrar Tesekkur ederim
bende aynı dertten müzderiptim ama iyi oldu güle güle kullan

Tepkiler: ozakin70
Bu uygulamaya güvenebilir miyiz?

ismailnayir

Kapalı Hesap
face'yi burdan book'u ordan......

keşke e okul geçebilen bi face olsa

Turan

Üye
tskkurler.d gecelerı rahatladık

Byr4m

Üye
Teşekkürler dostum geceleri kısık gözle telefona bakmak zorundalığından kurtuldum ^_^