onlinler
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aldın mı telefonu ? hayırlı olsun.ben dedim gps vardır diye
rica ederım dostum.Teşekkürler
sağol dostum 22 sinde alıcam ilk başta galaxy mını alcktım görüntü kaalitesi gerçekten çok kötü
----------Eklendi @ 21:23:06 ---------- Yazıldı @ 21:22:19 ----------
rica ederım dostum.
c3 ün çözünürlük klitesi ve iç özelliklei hiç tatmın edıcı değilc3'de 3g yok.Ben 396 TL'ye aldım.memnunum.Ama sonra blackberry 8520'yi gördüm.sadece 400 TL.Üstelik Blackberry alırsan havan olur.Maalesef olmadı .(
e71 de 3g var ama nokia dokunmatik ve qwerty klavyede başarısız gerçektenEvet.Çözünürlüğü ve iç özellikleri iyi değil.3g falan olsaydı c3 benim için yeterli aslında.
Benim bildiğim hem qwerty hem de dokunmatik tek nokia telefonu e6.O da gayet başarılıydı.İlk çıktığı zaman tüm ergenlerin ilgisini çekti
kullan mdm ama teşhir ürnde test ettim resiftif ekranmı bırsey denılıyord okunmatıgı basınca ekran ıcıne gırıyor ve 5800 c5 gibi modellerde ise elin terlı ıse kullanman cok cok cok zor ve sıkıcı gercı :d terlı olmasada sıkıcın ;Hiç kullandın mı ? Ben görünüş olarak söylüyorum.Ayrıca haklısın.Nokia hala symbian'da.Devir değişti.android'e adım atıyor millet
benım arkadaşım almıs gecen hafta 490 mı 440 mı neevet.el terli olunca c5 kullanılmıyor.benim arkadaşta vardı.oyun oynayayım dedim.çok zor basılıyo :S
5800 kullanılmaz her bakımdan kötü.5800 olayıda pek bi karışık kullanan çok beğenen yok
----------Eklendi @ 22:25:59 ---------- Yazıldı @ 22:25:03 ----------
iphone ayrıca 5800'a bin basar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?