black berry curve 8520 gps açmak isteyen bakabilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onlinler

Üye
    Konu Sahibi
black berry curve 8520 gps açmak isteyen bakabilir.
orjinal link

ÖNCELİKLE Bb CURVE 8520 DE GPS VARDIR AMA KULLANIMA AÇMAK KISA BİR AYAR İSTER.

[h=2]GPS teknolojisini açma[/h]Cihazınızdaki GPS seçenekleri bu işlemde gösterilenlerden biraz farklı olabilir.Başlamadan önce: BlackBerry® cihazınızın modeline ve kablosuz iletişim şebekenize bağlı olarak, bu özellik desteklenmiyor olabilir.
  1. Ana ekranda Seçenekler simgesini tıklatın.
  2. Gelişmiş Seçenekler'i tıklatın.
  3. GPS'yi tıklatın.
  4. GPS Servisleri alanını Konum Açık olarak değiştirin.
  5. Menü tuşuna basın.
  6. Kaydet'i tıklatın.
GPS teknolojisini kapatmak için GPS Servisleri alanını Konum Ka

Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
Aldın mı telefonu ? hayırlı olsun.ben dedim gps vardır diye :D

• Beğen
Tepkiler: onlinler
tempestshine

tempestshine

Üye
Teşekkürler :)

onlinler

Üye
    Konu Sahibi
sağol dostum 22 sinde alıcam ilk başta galaxy mını alcktım görüntü kaalitesi gerçekten çok kötü:(
Aldın mı telefonu ? hayırlı olsun.ben dedim gps vardır diye :D

----------Eklendi @ 21:23:06 ---------- Yazıldı @ 21:22:19 ----------

rica ederım dostum.

----------Eklendi @ 21:24:53 ---------- Yazıldı @ 21:23:06 ----------

sağol dostum 22 sinde alıcam ilk başta galaxy mını alcktım görüntü kaalitesi gerçekten çok kötü:(

----------Eklendi @ 21:23:06 ---------- Yazıldı @ 21:22:19 ----------

rica ederım dostum.

nokia e71 2. eli yada c3 sıfır alıyım dedim.
bi kullanmıcgm 3 ge ıcın nokia ya almazdım görünt olarakta kullannım olarakta blackberyy bin basaara e71 e göre özellik bwkımından az ama goruntu kltıesi olsun kötü geldi.

tempestshine

tempestshine

Üye
c3'de 3g yok.Ben 396 TL'ye aldım.memnunum.Ama sonra blackberry 8520'yi gördüm.sadece 400 TL.Üstelik Blackberry alırsan havan olur.Maalesef olmadı .( :D

• Beğen

onlinler

Üye
    Konu Sahibi
c3'de 3g yok.Ben 396 TL'ye aldım.memnunum.Ama sonra blackberry 8520'yi gördüm.sadece 400 TL.Üstelik Blackberry alırsan havan olur.Maalesef olmadı .( :D
c3 ün çözünürlük klitesi ve iç özelliklei hiç tatmın edıcı değil:( ondan vaz geçtim.8520 gercekten cok ıyı

tempestshine

tempestshine

Üye
Evet.Çözünürlüğü ve iç özellikleri iyi değil.3g falan olsaydı c3 benim için yeterli aslında. :(

• Beğen

onlinler

Üye
    Konu Sahibi
tempestshine

tempestshine

Üye
Benim bildiğim hem qwerty hem de dokunmatik tek nokia telefonu e6.O da gayet başarılıydı.İlk çıktığı zaman tüm ergenlerin ilgisini çekti :D

onlinler

Üye
    Konu Sahibi
Benim bildiğim hem qwerty hem de dokunmatik tek nokia telefonu e6.O da gayet başarılıydı.İlk çıktığı zaman tüm ergenlerin ilgisini çekti :D

bence değil :) işletım sıstemı kötü :) hala symbainden cıkmadu saylır.dokunmatık kalıtesıte dusuk :D

tempestshine

tempestshine

Üye
Hiç kullandın mı ? Ben görünüş olarak söylüyorum.Ayrıca haklısın.Nokia hala symbian'da.Devir değişti.android'e adım atıyor millet :D

onlinler

Üye
    Konu Sahibi
Hiç kullandın mı ? Ben görünüş olarak söylüyorum.Ayrıca haklısın.Nokia hala symbian'da.Devir değişti.android'e adım atıyor millet :D
kullan mdm ama teşhir ürnde test ettim resiftif ekranmı bırsey denılıyord okunmatıgı basınca ekran ıcıne gırıyor ve 5800 c5 gibi modellerde ise elin terlı ıse kullanman cok cok cok zor ve sıkıcı gercı :d terlı olmasada sıkıcın ;:D

tempestshine

tempestshine

Üye
:D :D evet.el terli olunca c5 kullanılmıyor.benim arkadaşta vardı.oyun oynayayım dedim.çok zor basılıyo :S

onlinler

Üye
    Konu Sahibi
:D :D evet.el terli olunca c5 kullanılmıyor.benim arkadaşta vardı.oyun oynayayım dedim.çok zor basılıyo :S
benım arkadaşım almıs gecen hafta 490 mı 440 mı ne :D dedim neden aldın falan eksilerini anlattım bana baybay yazdı . :D

ayrıca şaka gibi 5800 piayasa gelmeden nokianın oyunu :D expresmusic 5800 ı iphone la kıyasladırlar bakıyorum foruma iphone vs 5800 yüzlerce konular var millet 500 lira diye :D sazan gibi atlamış geçen arkada sattı glaxy s1 aldı adam 2.eline 150 klria verdi express muzgn :D

tempestshine

tempestshine

Üye
5800 olayıda pek bi karışık kullanan çok beğenen yok :D

----------Eklendi @ 22:25:59 ---------- Yazıldı @ 22:25:03 ----------

iphone ayrıca 5800'a bin basar

onlinler

Üye
    Konu Sahibi
5800 olayıda pek bi karışık kullanan çok beğenen yok :D

----------Eklendi @ 22:25:59 ---------- Yazıldı @ 22:25:03 ----------

iphone ayrıca 5800'a bin basar
5800 kullanılmaz her bakımdan kötü.

Jrcan1

Jrcan1

Üye
teşekkürler. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...