bizimkiler okulda akıllı tahtayı napiyorlar bakın

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
Ama cok pis roman oynarim he :)

Türe

Türe

Üye
Bütün kezbanlar toplandık toplandık toplandık :oley:

• Beğen
Tepkiler: Dede
ka_za

ka_za

Üye
Yazik... Bizim paramiz ile aliniyor bunlar.

Abi bu birşey degil ben pes yukleyip oynadiklarini duydum. biz daha film izlemekden baska bisey yapmadik ne ise yararsa(son sınıf olmamızın etkisi olabilir)

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
:ehe

Kerim.

Kerim.

Üye
akilli tahta sacmaliktan baska bisey degil.projeksiyon 100kat daha kullanisliydi.

-Emre

-Emre

Üye
Ben aio remote kurdum tahtaya hocayı kandirmistik virüs bulaştı diye =) (sonra söyledik tabi) ayrıca o pesi bizimkiler oynuyor mudur her gün joystick topluyo sınıftan bluestacks kurdum jetpack oynuyoz arada ama artık kaldırdım hepsini sadece müzik dinlemeye izin veriyorlar bir de filme ki bence iyi oldu yoksa iflah olmazlardi =(

Kerim.

Kerim.

Üye

Yok be hacı arada gerçekten çok ise yarıyor

Bizim hic yaramiyo ya.onceden hocalar tahtaya yansitirdi sorulari takir takir cozerdi.simdi cok kullanissiz.bide beyaz tahta cok kucuk bizim.videodaki gibi degil.3 panel var.biri kara 2si beyaz tahta.yani baya kucuk tahtalar.tahtadakileri yetistirelim derken cok zorlaniyoruz malum.tahtalarin biri dolunca digerine geciyor.digerindekileri yazalim derken acele ediyoruz.

- - - Eklendi - - -

akilli tahta geldikten sonra yazim berbat oldu acele yazayim derken:D

tapatalk

tapatalk

Üye
bazı liselere note 10.1 vermişler. bizede yeni nesil exynos octalı hd ekranlı bişeyler versin tayyip başkan çok kırılıyom

Türe

Türe

Üye

Bizim hic yaramiyo ya.onceden hocalar tahtaya yansitirdi sorulari takir takir cozerdi.simdi cok kullanissiz.bide beyaz tahta cok kucuk bizim.videodaki gibi degil.3 panel var.biri kara 2si beyaz tahta.yani baya kucuk tahtalar.tahtadakileri yetistirelim derken cok zorlaniyoruz malum.tahtalarin biri dolunca digerine geciyor.digerindekileri yazalim derken acele ediyoruz.

- - - Eklendi - - -

akilli tahta geldikten sonra yazim berbat oldu acele yazayim derken:D

O zaman ondan :) çünkü bizim için acayip güzel oldu. Film izleyerek ders kaynatiyoruz :D misal gecen 4 ders bos gecti

KayraBey

KayraBey

Üye
Arkadaslar ne tür filmler izliyorsunuz

-Emre

-Emre

Üye

Sınıfta izlenebilecek türden =) en son jumperi izledik. Ama hoca olmadığı zaman zuladan acıyolar bende karışmıyorum nasıl olsa ceza yerlerse kendileri yicek.

- - - Eklendi - - -

O zaman ondan :) çünkü bizim için acayip güzel oldu. Film izleyerek ders kaynatiyoruz :D misal gecen 4 ders bos gecti

İlk başta hocalar da meraklıydu yapmıştık ama sonradan olmadı artık sökmuyor hocalara ama ben zaten kaynatma taraftarı değilim ki bizimki gibi bi okulda ders kaynatmak zor zaten.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi

hiç sorma ya sağ salime taktılar hoca filim varmı Diyor sağ Saglım diyorlar her ders ders boş ise her zaman bunu izleriz bıktım aga ya tahtada korku kapanı var yarısını izleyebildim hocalar karşı geliyor korku filimine karşı en iyısi ben g.d.o kara kediyi ındirıp izletiyım sınıfa

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Bizim çoğu hoca slaytla falan işliyor akıllı tahtadan önce projeksiyon varmış ama bence iyi birşey akıllı tahta

nakres_38

nakres_38

Üye
o yeşil pantolonlu kız kuduruk.. ahirzaman asenası bunlar.. en sonunda bitanesi kamerayı farkediyor ve atak yapıyor :D hikmeti dalamış kanımca..

Samet.25

Nerenin kezbani bu arkadaslar ?

Üst Alt