zaza
Üye
-
Konu Sahibi
-
sen kurban ol bana_є_®_¢_α_N_™;3263960' Alıntı:Arkadaşına kurban ol sen
Arkadaşların gibi temiz insanlar var mı ulen.Hepsinin adını kirleten sensin.Uzak dur onlardan
sen kurban ol bana
çok temizler baksana
neyse şaka bir yana sizde arkadaşım sayılırsınız sonuçta bir hukukumuz var eğer bir sıkıntınız olursa yalnız sana demiyorum herkes için geçerli elimden geleni yaparım ölümüne kadar
_є_®_¢_α_N_™;3264589' Alıntı:
Eyvallah zaza..
Eksik olma dostum,aynı şey senin için de geçerli
Ercan kusura bakma ama yemez kardeşim sen daha ölümün soğuk nefesini hissetmedin yani biraz zor
Tamam hepimiz ölecez ama ilk senelerde bende öyle diyordum ama o kadar kolay değilmiş ben artık alıştım.. Yani zamanı gelsin sırtımı sana fazlasıyla emanet edicem kardeşim
abi benide algeliyorum tamam
Bak sakın yanlış anlama gerçekten diyorum bugün benim hayatımı ailenden bir bireye tercih edemezsin yani çok zordur ölümden bahsediyoruz kolay ama kabullenmek zordur_є_®_¢_α_N_™;3264829' Alıntı:
Sen öyle diyorsan....
Yok benim patron var ama dükkan senin diyor istediğin kadar kal diyor patron gibiyimPatron senmisin gardaş?
Adres verdim tek başına gelmek yemiyomu
abi benide al
Birgün geçti niye hava atıyono ofiste ne günlerim geçti
Bak sakın yanlış anlama gerçekten diyorum bugün benim hayatımı ailenden bir bireye tercih edemezsin yani çok zordur ölümden bahsediyoruz kolay ama kabullenmek zordurilerde beni iyi anlayacan kardeşim
ben sana buraya tek gel diyom senin yiyomu artizzAdres verdim tek başına gelmek yemiyomu
Vesselάm;3268280' Alıntı:O Yüzden Şaşırdım Yaa Geneldee Pasaklı Olur Erkekler
abimi elde etmek zordur o pek kız ayaklarına takılmaz bu son günler hariçalan yaşadı
ben zaten yazın gelecem artizben sana buraya tek gel diyom senin yiyomu artizz
aynen ha ev ha ofisİyi valla ofis dayalı döşeli ev gibi maşallah..
ben içindi oturuyorum olacak o kadarVesselάm;3268227' Alıntı:Çokk Beğendimmm Ofisiniz Baya Temizmiş
yaniadam titiz çalışıyor olsun okadar
düzensizleri pek sevmem peygamberimiz(sav) gibi temiz ve düzenli olmak lazım ben onu örnek alıyorum ne demişler temizlik imandan gelirVesselάm;3268280' Alıntı:O Yüzden Şaşırdım Yaa Geneldee Pasaklı Olur Erkekler
yaniBenim abim titizdir
o alacak kişi belli zaten arkamdan birşeyleri toplamak zorunda kalmayacak artıkalan yaşadı
dün ile birlikte 2 gün olduabimi elde etmek zordur o pek kız ayaklarına takılmaz bu son günler hariç
aşık olmadan bir kızla çıkmaz neden diyeceksiniz çünkü 8 seneden fazladır kızlarla bile doğru dürüst dolaştığını görmedim hatta hiç hayatımda bir kızla çıktığını görmedimneyse ne nerden geldik biz buraya
ben şunu yazacaktım abime"birgün bir gündür sonuçta o ofiste birgünüm geçti ben orasına bakarım"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?