Bizim ofis. (zaza farkıyla)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zaza

Üye
    Konu Sahibi
_є_®_¢_α_N_™;3263960' Alıntı:
Arkadaşına kurban ol sen

Arkadaşların gibi temiz insanlar var mı ulen.Hepsinin adını kirleten sensin.Uzak dur onlardan
sen kurban ol bana
çok temizler baksana

neyse şaka bir yana sizde arkadaşım sayılırsınız sonuçta bir hukukumuz var eğer bir sıkıntınız olursa yalnız sana demiyorum herkes için geçerli elimden geleni yaparım ölümüne kadar

.eRCaN.

Üye

Eyvallah zaza..

Eksik olma dostum,aynı şey senin için de geçerli

zaza

Üye
    Konu Sahibi
_є_®_¢_α_N_™;3264589' Alıntı:

Eyvallah zaza..

Eksik olma dostum,aynı şey senin için de geçerli

Ercan kusura bakma ama yemez kardeşim sen daha ölümün soğuk nefesini hissetmedin yani biraz zor
Tamam hepimiz ölecez ama ilk senelerde bende öyle diyordum ama o kadar kolay değilmiş ben artık alıştım.. Yani zamanı gelsin sırtımı sana fazlasıyla emanet edicem kardeşim

.eRCaN.

Üye

Sen öyle diyorsan....

zaza

Üye
    Konu Sahibi
_є_®_¢_α_N_™;3264829' Alıntı:

Sen öyle diyorsan....
Bak sakın yanlış anlama gerçekten diyorum bugün benim hayatımı ailenden bir bireye tercih edemezsin yani çok zordur ölümden bahsediyoruz kolay ama kabullenmek zordur ilerde beni iyi anlayacan kardeşim
Patron senmisin gardaş?
Yok benim patron var ama dükkan senin diyor istediğin kadar kal diyor patron gibiyim
Adres verdim tek başına gelmek yemiyomu
o ofiste ne günlerim geçti
Birgün geçti niye hava atıyon

.eRCaN.

Üye
Bak sakın yanlış anlama gerçekten diyorum bugün benim hayatımı ailenden bir bireye tercih edemezsin yani çok zordur ölümden bahsediyoruz kolay ama kabullenmek zordur ilerde beni iyi anlayacan kardeşim

Yok yanlış anlamam merak etme.Yalnız verdiğin örnek zaten abartılı.Yani kim olsa bu forumdan birinin hayatını ailesinden birine tercih etmez.Benim anlatmak istediğim herhangi bir sorununda elimden geleni yapacağıma dair şüphe duymaman.Anlaştık

İyi valla ofis dayalı döşeli ev gibi maşallah..

adam titiz çalışıyor olsun okadar

abimi elde etmek zordur o pek kız ayaklarına takılmaz bu son günler hariç
aşık olmadan bir kızla çıkmaz neden diyeceksiniz çünkü 8 seneden fazladır kızlarla bile doğru dürüst dolaştığını görmedim hatta hiç hayatımda bir kızla çıktığını görmedim neyse ne nerden geldik biz buraya

ben şunu yazacaktım abime "birgün bir gündür sonuçta o ofiste birgünüm geçti ben orasına bakarım"

zaza

Üye
    Konu Sahibi
ben sana buraya tek gel diyom senin yiyomu artizz
ben zaten yazın gelecem artiz
İyi valla ofis dayalı döşeli ev gibi maşallah..
aynen ha ev ha ofis
Vesselάm;3268227' Alıntı:
Çokk Beğendimmm Ofisiniz Baya Temizmiş
ben içindi oturuyorum olacak o kadar
adam titiz çalışıyor olsun okadar
yani
Vesselάm;3268280' Alıntı:
O Yüzden Şaşırdım Yaa Geneldee Pasaklı Olur Erkekler
düzensizleri pek sevmem peygamberimiz(sav) gibi temiz ve düzenli olmak lazım ben onu örnek alıyorum ne demişler temizlik imandan gelir
Benim abim titizdir
yani
o alacak kişi belli zaten arkamdan birşeyleri toplamak zorunda kalmayacak artık
dün ile birlikte 2 gün oldu

Mert

Üye
Güzelmiş yahu

Pansiyon yapsana orayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...