Odysseus Üye Fairy' Alıntı: Aynı fikirdeyim. Ben anne tarafından yunanistanlıyım kızları çok güzel erkekleride hem çok yakışıklı hem çok kibar oluyorlar. Türk erkeği gibi maçolukları yok Genişletmek için tıkla ... Bundan sonra da Türk kadınını savunucu faaliyetlerde bulunursam adam değilim. Biz kadını savunalım, kadınların söylediklerine bak
Fairy' Alıntı: Aynı fikirdeyim. Ben anne tarafından yunanistanlıyım kızları çok güzel erkekleride hem çok yakışıklı hem çok kibar oluyorlar. Türk erkeği gibi maçolukları yok Genişletmek için tıkla ... Bundan sonra da Türk kadınını savunucu faaliyetlerde bulunursam adam değilim. Biz kadını savunalım, kadınların söylediklerine bak
Pure Life Üye Adem' Alıntı: Bundan sonra da Türk kadınını savunucu faaliyetlerde bulunursam adam değilim. Biz kadını savunalım, kadınların söylediklerine bak Genişletmek için tıkla ... Canım arkadaşım sen kendini o sınıfa nıye sokuyorsunki. Yunan erkekleri aynı senın gibi yanı Acaba sende bir karışıklıkmı var yoksa sen yunan mısın
Adem' Alıntı: Bundan sonra da Türk kadınını savunucu faaliyetlerde bulunursam adam değilim. Biz kadını savunalım, kadınların söylediklerine bak Genişletmek için tıkla ... Canım arkadaşım sen kendini o sınıfa nıye sokuyorsunki. Yunan erkekleri aynı senın gibi yanı Acaba sende bir karışıklıkmı var yoksa sen yunan mısın
Odysseus Üye Geçti Yunan'ın pazarı sür eşşeği Niğde'ye. ( Bolu'nun pazar mıydı acaba ) Kalbim kırıldı bir kerem.
Pure Life Üye bu benım fikrim herkes böyle düşünmüyordur bence türk erkeğinden daha yakışıklı yunanlılar
Berlin Boleyn Adem' Alıntı: Bundan sonra da Türk kadınını savunucu faaliyetlerde bulunursam adam değilim. Biz kadını savunalım, kadınların söylediklerine bak Genişletmek için tıkla ... ayy bi kıskançlık seziyorum bizim erkeklerde
Adem' Alıntı: Bundan sonra da Türk kadınını savunucu faaliyetlerde bulunursam adam değilim. Biz kadını savunalım, kadınların söylediklerine bak Genişletmek için tıkla ... ayy bi kıskançlık seziyorum bizim erkeklerde
DiaBLoS Admin Bizim sizin yok..Kızların hepsi güzeldir..Onların hepsi bir pırlantadır... ( İnandırıcı oldu mu.? )
mtL´st Üye göreceli bi konu ben her iki ükeden de güzel bayanlar bulrm ama çirknlerinde çok raht bulabilrm.. tartşmak saçma bnm beyendğmi herkes beyenmz
göreceli bi konu ben her iki ükeden de güzel bayanlar bulrm ama çirknlerinde çok raht bulabilrm.. tartşmak saçma bnm beyendğmi herkes beyenmz
Berlin Boleyn DiaBLoS' Alıntı: Bizim sizin yok..Kızların hepsi güzeldir..Onların hepsi bir pırlantadır... Yersen Genişletmek için tıkla ...
DiaBLoS' Alıntı: Bizim sizin yok..Kızların hepsi güzeldir..Onların hepsi bir pırlantadır... Yersen Genişletmek için tıkla ...