آنکارا Üye bizim kizlarimiz mi daha guzel yoksa sizin kizlariniz mi ? bizim kizlarimiz (iran) mi guzel yoksa sizin kizlariniz (turkiye) mi ? yorum bekliyoruuuuuuuuuum n: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bizim kizlarimiz (iran) mi guzel yoksa sizin kizlariniz (turkiye) mi ? yorum bekliyoruuuuuuuuuum n: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lina_TR Üye вυяακ;1696411' Alıntı: Lina'nın Emoları daha güzel Genişletmek için tıkla ... tabiki X-LifeHard' Alıntı: lina o resimleri iran sitesine koy bulur asarlar seni Genişletmek için tıkla ...
вυяακ;1696411' Alıntı: Lina'nın Emoları daha güzel Genişletmek için tıkla ... tabiki X-LifeHard' Alıntı: lina o resimleri iran sitesine koy bulur asarlar seni Genişletmek için tıkla ...
-YARINIYOK- Üye hepsinin kendine has ayrı bir güzellği var ama emolar hariç lina sen sokakta öyle bir kız görüyor musun?
hepsinin kendine has ayrı bir güzellği var ama emolar hariç lina sen sokakta öyle bir kız görüyor musun?
-YARINIYOK- Üye Lina_TR' Alıntı: Erzincanda hiç görmedim. Aklıma Enesin avatarı geldi ondan bunları koydum Genişletmek için tıkla ... :
Lina_TR' Alıntı: Erzincanda hiç görmedim. Aklıma Enesin avatarı geldi ondan bunları koydum Genişletmek için tıkla ... :
Odysseus Üye Her memleketin insanının kendine göre güzelliği vardır. Burada kadın sergisi yapar gibi bunu tarıtşmaya gerek yok. Kadınları küçük düşürmeyelim..
Her memleketin insanının kendine göre güzelliği vardır. Burada kadın sergisi yapar gibi bunu tarıtşmaya gerek yok. Kadınları küçük düşürmeyelim..
Mustafa Furkan Üye İranlı kızlar ülkemizde de güzellikleriyle dillere destan olmuş, türkülerimize ve şiirlerimize de "Acem Kızı" diye yer edinmiştir. Türk kızları güzel demiyeceğim onu anlatmaya gerek yok. Ama her branşta başarılı olarak kendilerini kanıtlıyorlar. En basit örnek: Bayan voleybol milli takımımız
İranlı kızlar ülkemizde de güzellikleriyle dillere destan olmuş, türkülerimize ve şiirlerimize de "Acem Kızı" diye yer edinmiştir. Türk kızları güzel demiyeceğim onu anlatmaya gerek yok. Ama her branşta başarılı olarak kendilerini kanıtlıyorlar. En basit örnek: Bayan voleybol milli takımımız
Praetor Emekli Yönetici Ben bu tellak arkadaş gibi kararsızım Rus kızlar ve Ukraynalı kızlar arasında Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Abimizin de eli işte gözü oynaşta Gerçi böyle işe işten ziyade oynaş denir ya neyse
Ben bu tellak arkadaş gibi kararsızım Rus kızlar ve Ukraynalı kızlar arasında Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Abimizin de eli işte gözü oynaşta Gerçi böyle işe işten ziyade oynaş denir ya neyse