Bizi unuttular

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 5800 çıkalı 5 yıldan fazla oldu nokia nın size verdiği desteği başka hiç bir telefna vermedi namkörlüketmeyin Çoğu telefonun desteği 2 yıldan sonra kesilir Nokıa çok bile destek verdi....Bundan sonrada başka güncelleme gelmez boşuna beklemeyin....

----------Eklendi @ 13:10:42 ---------- Yazıldı @ 13:07:13 ----------

Dostum önce elindeki telefonun donanımına bir bak ne flash playeriden bahsediyorsun bu dediğin imkansız birşey...Bu telefonun v50 den önceki sürümlerini kullanmış olsaydı v60 tan fazlası ile memnun olurdun...

skyfire ile flash destekleniyodu

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Dostum önce elindeki telefonun donanımına bir bak ne flash playeriden bahsediyorsun bu dediğin imkansız birşey...Bu telefonun v50 den önceki sürümlerini kullanmış olsaydı v60 tan fazlası ile memnun olurdun...
Dostum elimdeki telefonu gayet iyi biliyorum.
Versiyon 40. , versiyon 50. Sürümlerinide biliyorum.
Bu telefonda flash desteği var. Flash lite kullanıyor.
Ayrıca skyfire browser ile bütün flash isteyen sitelerde çok rahat gezebiliyorduk. Buna facebook videolarıda dahil.
Ernesto Che Guevara'nın dediği gibi. "Gerçekçi ol imkansızı iste"
Bu telefonun yapabileceklerini az çok biliyoruz.
O yüzden yüzsüzlük yapıp adam akıllı bir güncelleme beklemek hakkımız gibime geliyor.

• Beğen
Tepkiler: honhon12

honhon12

Üye
Nokia android e geçmediği sürece samsung 4ever :D 5800 aldığıma çok pişmanım nerden aldım şu telefonu yaa :(

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
O Değilde NOKİA C5-03 e Güncelleme gelir.:ehe

fLuke!

fLuke!

Üye
Beyler bu akşam belleden s60'a geri dönüyorum tekrar merhaba.:)Kendi CFW'mi çıkarıcam belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...