Bize her yer Trabzon (pardon Tekirdağ diyecektim) :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bize her yer Trabzon (pardon Tekirdağ diyecektim) :))

ismail

Üye

Tepkiler: anılbaran

ANIL

Admin
Afiyet olsun adaş, keyifler yerinde

Trabzon mu yoksa tirabzon mu
Zaten vakfıkebir yok görünmüyor ama rakıdan belli oluyor

Dagilmamisa bir konu gördüm sanki

Afiyet Olsun

Revengeful

Emekli Yönetici
Ama hazırlayan kişi işi biliyor. Diyet yapmasam şimdi yapardım ben de bunlardan

Revengeful

Emekli Yönetici
Yazın sporu bıraktım anında kilo aldım. Annem yalvarıyor lütfen eski fit haline geri dön diye Arkadaslarımda naptin kendine diyorlar. Gene şişman değilim ama eskisine göre zayifta değilim.

Konu Sahibi
Yazın sporu bıraktım anında kilo aldım. Annem yalvarıyor lütfen eski fit haline geri dön diye Arkadaslarımda naptin kendine diyorlar. Gene şişman değilim ama eskisine göre zayifta değilim.

Sigara iç zayıflarsın (Kötü örnek)

Revengeful

Emekli Yönetici
Ama kollar kas yönünden baya geniş oldu onlar olmasa depresyona gırerdim şu kilo olayı yüzünden şimdi karin ve bel bölgesindeki yaglari eritip eski emeklerime geri kavusacagim

Konu Sahibi
Ama kollar kas yönünden baya geniş oldu onlar olmasa depresyona gırerdim şu kilo olayı yüzünden şimdi karin ve bel bölgesindeki yaglari eritip eski emeklerime geri kavusacagim

Mert abim bende spora başlıcam kas yapcam kararlıyım aklıma soktun sabah sabah

Revengeful

Emekli Yönetici
İlk zamanlar bır hevesle başlarsın(heves.. Eski kız arkadaşımın ısmi ilginçtir bizim buradaki spor salonunda tanıştık. Her neyse ) ama sonra üşenirsin yapmazsin. Hamlar vücudun ama geçmesini istiyorsan o ağrı varken devam etmelisin. Sabirli biriysen başla

Konu Sahibi

Tek amacım kas yapmak adam dövmek bu yani (Spor salonun da falan kız bulma işi de aklıma yattı bak şimdi )

Revengeful

Emekli Yönetici
Bulursan ya kilolu kız bulursun ya da fena kasli kızlar sever mısın bıilmem ve senin yaslarindaki kizlar pek olmaz

Nextman

Emekli Yönetici
Biri Tekirdağ mı dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...