Çok güzel bi sımayli :D
ismail Üye Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: bizde bu var >>>> Genişletmek için tıkla ... ama diğeri daha kızgın
ismail Üye Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: ama sansürlü Genişletmek için tıkla ... yok bide sansürsüz koyaydık kadir
İhtiyar007 Üye İsmail' Alıntı: yok bide sansürsüz koyaydık kadir Genişletmek için tıkla ... sağdan sola doğru kayardı* *=yazılar
İsmail' Alıntı: yok bide sansürsüz koyaydık kadir Genişletmek için tıkla ... sağdan sola doğru kayardı* *=yazılar
ismail Üye Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: sağdan sola doğru kayardı* *=yazılar Genişletmek için tıkla ... anladım ben sen ne demek istiyosun
İhtiyar007' Alıntı: sağdan sola doğru kayardı* *=yazılar Genişletmek için tıkla ... anladım ben sen ne demek istiyosun
İhtiyar007 Üye İsmail' Alıntı: anladım ben sen ne demek istiyosun Genişletmek için tıkla ... neymiş bakıyım?
ismail Üye Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: neymiş bakıyım? Genişletmek için tıkla ... forum ortamı 0MG90' Alıntı: bence kötü anlamı yok eklensin (içim temiz :P ) Genişletmek için tıkla ... bencede olsun yani siteye böle smileyler de gerek ama mesela bu gereksiz çünkü daha güzeli var yada bu
İhtiyar007' Alıntı: neymiş bakıyım? Genişletmek için tıkla ... forum ortamı 0MG90' Alıntı: bence kötü anlamı yok eklensin (içim temiz :P ) Genişletmek için tıkla ... bencede olsun yani siteye böle smileyler de gerek ama mesela bu gereksiz çünkü daha güzeli var yada bu
İhtiyar007 Üye 0MG90' Alıntı: bence kötü anlamı yok eklensin (içim temiz :P ) Genişletmek için tıkla ... ozon mu içtin?
0MG90' Alıntı: bence kötü anlamı yok eklensin (içim temiz :P ) Genişletmek için tıkla ... ozon mu içtin?
İhtiyar007 Üye İsmail' Alıntı: bakım bu smileyde çok hoş Genişletmek için tıkla ... Bizde bu var >>>>