Bizbize tarifesi hazır kartlılar için yenileniyor!

Sponsorlu Bağlantılar

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
Bizbize tarifesi hazır kartlılar için yenileniyor!
BizBize tarifesi 6 Temmuz 2009 tarihinden itibaren çok daha avantajlı olacak şekilde yenileniyor. Artık BizBize tarifesindeki müşterilerimiz tek seferde yapacakları;

· Her 100 kontör yüklemelerinde, 250 kontör
· Her 150 ve üstü kontör yüklemelerinde, tam 500 kontör kazanacak.

Tekliften yararlanmak için KAYIT yazıp 5533’e göndermek ve kontör yüklemek gereklidir.
Sonrasında hediye kontörleriyle milyonlarca Turkcell’liyle 1 hafta boyunca konuşabilecekler.
Bireysel Hazırkart BizBize tarifesi ile müşterilerimiz kontör yükledikçe mevcut durumda konbarayla kazandıklarına göre çok daha fazla kontör kazanacaklar.
BizBize Tarifesi Relansman Sık Sorulan Sorular ve Cevapları:

1. HazırKart BizBize tarifesi ne zaman yenileniyor?
6 Temmuz 2009 tarihinden itibaren yenileniyor ve mevcut tarifeye göre çok daha avantajlı hale geliyor.
2. HazırKart BizBize tarifesindeki yenilikler nelerdir?
Artık BizBize tarifesindeki aboneler her 100 ve üstü yüklemelerine yüzlerce hediye kontör kazanıyor.
Tek seferde 100 kontör yükleyen aboneler, 250 kontör. Tek seferde 150 ve üstü kontör yükleyen aboneler tam 500 kontör kazanacak. Hediye kontörleriyle, 1 hafta boyunca tüm Turkcelllilerle konuşabilecekler.
Çok daha avantajlı olan bu teklifle birlikte, 6 Temmuz tarihinde konbara kaldırılacak, abonelerin konbaralarında bulunan kontörler ana hesaplarına gün gün aktarılacaktır.
3. BizBizenin yeni teklifine katılmak için ne yapmalıyım?
KAYIT yazarak 5533’e mesaj gönderen aboneler, kampanyaya katılabilir.
4. Kampanyaya kimler katılabilir?
Bireysel HazırKart BizBize tarifesinde olan tüm aboneler katılabilir.
5. İlk önce kontör yükledim, daha sonra kampanyaya kaydoldum. Yine de hediye kontör kazanabilir miyim?
Kampanya sisteminde, kayıt SMS’ini gönderdikten önceki 6 saat içinde kontör yüklenmiş mi kontrolü yapılmaktadır. Önceki 6 saat içerisinde kontör yüklenmişse, hediye kontörler tanımlanmaktadır. (Müşteri sorduğunda bu bilgi verilmelidir.)
6. Kazandığım kontörlerin geçerlilik süresi ne kadar?
Kazandığınız kontörlerin geçerlilik süresi 1 haftadır. 1 hafta sonunda kontörlerinizin kullanılmayan kısmı hesabınızdan silinir.
7. "]Kayıt oldum, yükleme yaptım ve 4 gün sonra bir daha yükleme yaptım. İlk yüklememden kazandığım kontörlerden geriye kalan kontörlerin geçerlilik süresi ne kadar olur?
Eğer ilk yüklemenizi yaptıktan sonra 1 hafta geçmemiş ise, ikinci yüklemenizde kazandığınız kontörler, ilk yükleminizden kazandığınız kontörlerden geriye kalan kontörlerin üstüne eklenir ve bu kontörlerin geçerlilik süresi tekrardan 1 hafta olur. Yani ne kadar sık yüklerseniz, bir önceki yüklemenizden kazandığınız kontörlerin geçerlilik süresini uzatmış olursunuz.
Örnek: Pazartesi günü 100 kontör yükledim, 250 kontör hediye kazandım. Perşembe günü tekrar 100 kontör yükledim ve 250 kontör kazandım. İlk hediye kontörlerimden kalan kontörleri yeni kontörler ile birlikte bir sonraki haftanın Perşembe gününe kadar kullanabilirim.
8. SüperTarife abonesiyim, tarifemi değiştirmeden bu tekliften yararlanamaz mıyım?
Hayır, bu tekliften yararlanmak için BizBize tarifesine geçmeniz gerekmektedir. BizBize tarifesine geçmek ve kampanyaya kayıt olmak için EVET yazıp 5533’e gönderebilirsiniz.
9. BizBizenin yeni teklifinden ayda kaç kez yararlanabilirim?
Tek seferde her 100 ve üstü kontör yüklemenizde yararlanabilirsiniz, aylık yararlanma sınırı yoktur.
10. ]Kazandığım hediye kontörlerden dakikada kaç kontör düşer?[/URL]
Kazandığınız hediye kontörlerden 15sn’de 1 kontör, dakikada 4 kontör düşer.
11. Kazandığım kontörler yurt dışı aramalarımda geçerli midir?[/URL]
Hayır. Kazandığınız kontörler sadece yurt içinde Turkcell’lilerle yaptığınız görüşmelerde geçerlidir.
Ancak siz Türkiyede iken, yurtdışında bulunan bir Turkcell müşterisini ararsanız, indirimdeki kontörleri kullanabilirsiniz.
12. Hattımı bir başkasına devrettim. Hediye kontörlerim hesabımdan silinir mi?[/URL]
Hayır, silinmez. Hattınızı devrettiğiniz kişi eğer 1 haftalık kullanım süreniz dolmadı ise bu kontörleri kullanmaya devam eder.
13. Kazandığım kontörleri kontör transfer yoluyla başkasına aktarabilir miyim?
Hayır. Kazandığınız kontörleri kontör transfer yoluyla başkasına aktaramazsınız.
14. Kazandığım kontörleri SMS atmak için kullanabilir miyim?[/URL]
Hayır. Kazandığınız kontörler sadece Turkcell’lilerle yaptığınız görüşmelerde geçerlidir.
15. Kazandığım kontörlerle 50 kontör karşılığı 250 kontör paketi ya da günlük paket satın alabilir miyim?
Hayır alamazsınız.
16. Her yükleme yaptığımda hediye kontör kazanabilmek için tekrardan KAYIT yazıp 5533’ e göndermeme gerek var mı?
Hayır. 1 kere KAYIT yazıp 5533’ e göndererek kampanyaya kaydolmanız yeterlidir.
17. Kazandığım hediye kontörlerle konferans görüsmesi yapabilir miyim?
Evet yapabilirsiniz. Örnek vermek gerekir ise, 3 kişiyle konferans görüşmesi başlattınız hepsiyle 1 dakika konuştunuz. Kişi başı dakikada 4 kontörden, hediye dakikalarınızdan bu görüşmeden dolayı toplam 12 kontör düşer.
18. Hediye kontörlerlerimi hemen kullanmaya başlayabilir miyim?
Kayıt olduktan sonra yapacağınız kontör yüklemesini takiben hediye kontörlerinizi kullanmaya başlayabileceğinizi belirten bir bilgilendirme mesajı alacaksınız. Bu mesajı sms yoluyla aldıktan sonra hediye kontörlerinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.
19. Tek seferde değilde birden fazla yukleme yaparak istenen kontör yükleme şartını yerine getirdim. Hediye kontör kazanabilir miyim?
Hayır. Kampanya dahilinde hediye kontör kazanabilmek için tek seferde 100 veya 150 ve üzeri kontör yüklemelisiniz.
20. Numaramı değiştirdim. Hediye kontörlerim hesabımdan silinir mi?[/URL]
Hayır, silinmez. Eğer 1 haftalık kullanım süreniz dolmadı ise bu kontörleri kullanmaya devam eder.
21. Ödeme tipi değişikliği yaparak hattımı faturalı hatta çevirdim. Hediye kontörlerim hesabımdan silinir mi?
Evet silinir.
22. Hediye kontörlerimi ödemeli aramalarda kullanabilir miyim?
Evet.
23.
Evet.
24. Kampanyanın iptali yapılabilir mi?
Hayır.
25. 90 gün ve üzeri süredir kontör yüklemeyen müşteriler bu kampanyaya nasıl katılabilir?[/URL]
Bu statüde olan müşterilerimiz ilk önce yükleme yapıp; yükleme yaptıktan hemen sonra KAYIT yazıp 5533’e gönderdikleri takdirde hediye kontörlerini kazanırlar.
Yükleme yaptıktan sonra 6 saat katılım süresi sınırı vardır, 6 saat içerisinde katılım SMSi atmayan aboneler offer alamazlar.
26. Kazandığım kontörlerle diğer operatörleri de arayabilir miyim?
Hayır. Kazandığınız kontörler sadece Turkcell’lilerle yaptığınız konuşmalarda geçerlidir.
27. nartopu-kampanyasi.aspx"]Abonelerin hediye kontörü aynı çağrı içerisinde bittiğinde ücretlendirme nasıl olur?
Kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
28. [URLHediye kontör kazanmak için SMS ile kayıt başvurusuda bulunduktan ne zamana kadar kontör yüklemem gerekir?[/URL]
Kontör yükleme süresi bulunmamaktadır. (örn; SMS ile başvuruda bulunulduğunda 1 hafta sonra kontör yüklerse kontör kazanabilecektir)
29. Konbara uygulaması ne zaman sona erecek ?[/URL]
Bireysel HazırKart BizBize tarifesi için Konbara 6 Temmuzda sona erecektir, bireysel HazırKart Canımın3ü ve Kamu tarifelerinde ise Konbara devam ediyor olacak.
30. Konbaramdaki birikmiş kontörlere ne olacak ?[/URL]
6 Temmuz’dan itibaren konbaralarında kontör olan müşterilerin gün gün konbaralarından otomatik olarak ana hesaplarına aktarım yapılacak ve kısa mesaj ile aktarım sonrasında bilgi verilecektir.
31. 6 Temmuz sonrasında Konbaramdaki kontörleri kendim de ana hesabıma aktarabilir miyim ?
Evet, otomatik konbara aktarımı henüz yapılmamış aboneler istedikleri kadar konbara kontürünü ana hesaplarına aktarabilirler.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet

darülmendep

darülmendep

Üye
Yaşa Canımın 3ü

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Böylece konbaranın kalktığı da kesinleşti..

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Turkcell zam yapıyor. Ama herkes bunu yenilik olarak algılıyor.

Bir düşünelim. Hediye 250 kontör ile ( DK'sı 4 Kontör ) toplam 62,5DK görüşme yapabiliyoruz. Eskiden 20 kontör ile kampüs tarifesine göre düşündüğümüzde 150 DK görüşme imkanımız vardı. 20 Kontör transfer edilebilir kontör olduğundan Kampüs tarifesine bu kontörleri göndermenin mümkün olduğuna göre böyle bir karşılaştırma yaptım.

Önce Kampüs zammı, sonra da konbaranın kaldırılması. Bakalım daha neler göreceğiz :)

carnewam21

carnewam21

Üye
ben kampüslüyüm şimdi kayıt yazdım 5533 e gönderdim 6 temmuzu bekleyin diyor tarifeniz 6 temmuzda yenilenecek diyor acaba kamüslülerde faydalanabiliolarmı bundan

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Turkcell zam yapıyor. Ama herkes bunu yenilik olarak algılıyor.

Bir düşünelim. Hediye 250 kontör ile ( DK'sı 4 Kontör ) toplam 62,5DK görüşme yapabiliyoruz. Eskiden 20 kontör ile kampüs tarifesine göre düşündüğümüzde 150 DK görüşme imkanımız vardı. 20 Kontör transfer edilebilir kontör olduğundan Kampüs tarifesine bu kontörleri göndermenin mümkün olduğuna göre böyle bir karşılaştırma yaptım.

Önce Kampüs zammı, sonra da konbaranın kaldırılması. Bakalım daha neler göreceğiz :)

Bence yine de o kadar kötü olmamış. Kaldırıp hiçbir şey de vermeyebilirdi..

arslansem

arslansem

Üye
Kampanya süresi 1 haftayla kısıtlı.Kontör çok veriyorlar gibi gözüküyor ama aslında daha kötü yapmışlar :)

paradox1026

paradox1026

Üye
Turkcell kepçe ile verip kaşıkla almak deyimi bu tarife için geçerli olsa gerek:D

fbdr1907

fbdr1907

Üye
bilgi için tşkrler

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yaz geldimi turkcel kesenin agzını açıyor kışın bu kadar kampanya yapmıyor

muratgfb_

Üye
peki bunu nasıl iptal edicez ? ben 100 yüklüyorum 250 kontör geliyor. 1 hafta içinde bu 250 kontor ü bitirmek gerekiyor ama pek işime yaramıyor :S

--------------- Ekleme ---------------

Kampanyanın iptal'i yapılmaz diyor. ama ben birde nar kampanyasından yararlanmak istiyorum olabilir mi acaba ?

Üst Alt