Bizbize KAMU Yenileniyor! 2 TEMMUZ 2009'dan itibaren

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Bizbize KAMU Yenileniyor! 2 TEMMUZ 2009'dan itibaren
Ücret TablosuVergiler Dahil ÜcretlerAylık Sabit Ücret35 TLKonuşma Ücretleri Her yöne arama1200 dk. Ücretsiz1200 dakikadan sonra yurtiçi her yöne arama24,24 Kr/dakKısa Mesaj Ücretleri 1 Kısa Mesaj Ücreti26,7 Kr
2 Temmuz 2009 itibariyle geçerli vergiler dahil ücretlerdir. 2 Temmuz öncesinde geçerli olan tarife ücretleri için .
SMS Fiyatları Zamlanmış olup MNT Dışında yeni hat alanlar dahil edilmiş ve 5 HAT SINIRI KONULMUŞTUR!

• Beğen
Tepkiler: solgun50

solgun50

solgun50

Üye
teşekkürler

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Tarifede şu an değişiklik yok. Sitesindeki o yazıyı da neden yazdığını bilmiyorum. Yenileme daha gerçekleşmedi.

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Teşekkürler

carnewam21

carnewam21

Üye
vergiler dahil olacaksa kötü 35 tl den daha fazla para verecez demek oluyor

walla bi an önce bişeyler yapmamış lazım biz kullanıcılar olarak..
Değerli üyemiz. Mesajınızdaki sakıncalı kelimeler silinmiştir. Sansür şeklinde bile olsa bu tür kelimelerin yazılması yasaktır. Bu konulara dikkat etmenizi rica ediyoruz. OFLURECEP

salih_dema

Üye
vergiler dahil olacaksa kötü 35 tl den daha fazla para verecez demek oluyor

walla bi an önce bişeyler yapmamış lazım biz kullanıcılar olarak..

hocam ne alaka vergiler dahil oldugu zaman daha fazla para verecez.Ourmu 1200 dk geçmediğin sürece vergiler dahil senden 35 tl alacak sen nasıl anladın ben anlamadım.

carnewam21

carnewam21

Üye
hocam ne alaka vergiler dahil oldugu zaman daha fazla para verecez.Ourmu 1200 dk geçmediğin sürece vergiler dahil senden 35 tl alacak sen nasıl anladın ben anlamadım.

yani 1200 dkyı geçmeyene kadar sorun yoq diosun ölemi 35 tl oluyor gene
yani 1200 dkyı geçince veriler falanda dahil oluyor ölemi..

arslansem

arslansem

Üye
2 Temmuzdan itibaren demiş ya ;)

fbdr1907

fbdr1907

Üye
hocam biri açıklasın anlamadık bir şey bende bizbize kamuya geçmeyi düşünüyordum limiti geçmemek şartıyla 35 ytl mi ödenecek bu söylediğiniz ücretler limit aşımından itibaren mi...?

maxitr

maxitr

Üye
evet bencede berbat bir durum anladıgıma göre vergi dahil olursa yine rezilli biz cekiyoruz cebimizden daha fazla cıkacak.)))))((((((((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt