-YARINIYOK-
Üye
bizbize kamu yenilendi (güncel)
Yenilenen BizBize Kamu tarifesi ile tüm kamu çalışanlarıayda tüm vergiler dahil sadece45 TL’ye, her yöne tam 1500 dakika yani 25 saat konuşacaklar. Üstelik mevcut Turkcell müşterilerimiz de ana abone olarak bu tarifeden faydalanabileceklerdir.
Kamu çalışanları, numarasını Turkcell’e taşıyan 5 yakınını referans gösterebilecek ve onları da bu tarifenin avantajlarından faydalandırabileceklerdir. Referans gösterilen aboneler MNT işlemi tamamlandıktan sonra ilk fatura kesiminden itibaren BizBize Kamu tarifesine geçebileceklerdir.(*)
35 TL’ye her yöne 1200 dakika ve 15 TL’ye kamu grup içi 1200 dakika tarifelerimiz abone alımına kapatılmış olup, bugünden itibaren kamu çalışanları ve yakınları için tek teklifimiz 45TL’ye her yöne 1500 dakika teklifi olacaktır.
1. Yenilenen BizBize Kamu teklifi nedir?
BizBize Kamu teklifi, tüm kamu çalışanları ve emeklileri için en ucuz tarife. Yeni teklifi ile BizBize kamu tarifesindekiler
- Artık sadece kendi aralarında değil, ayda tüm vergiler dahil 45 TLye HER YÖNE 1500 DAKİKA – YANİ TAM 25 SAAT BEDAVA konuşabilecekler.
- Üstelik Numarasını Turkcell’e taşıyan 5 yakınlarını Kamu tarifesinden faydalandıracaklar. Referans gösterecekleri yakınları Kamu çalışanı/emeklisi olmak zorunda değiller. Numarasını Turkcell’e taşıyan aboneler ilk 15 gün içersinde referans gösterilip onay işlemlerini de gerçekleştirmiş olmalıdır. Referans olarak gösterilecek aboneler hatları aktiflendikten sonra referans olarak gösterilebilirler ve ilk fatura kesimlerinde tarifeden faydalanmaya başlarlar.
- Mevcutta Turkcell Kurumsal hat kullanıcısı hatlar da BizBize Kamu tarifesi kullanıcıları tarafından referans gösterilebilecekler.
- Bu teklifin mevcut Turkcell, MNT yapan yeni abone ve Hazır Kart’tan faturalıya geçiş yapan ana aboneye herhangi bir sınırı yoktur. Tüm kamu çalışanları ana abone olarak tarifeden faydalanabilirler.
2. Ne zamana kadar geçerli bir tekliftir?
Teklif, 1 Ocak 2011’e kadar geçerlidir. Bu bir kampanya değil tarifedir.
3. Nasıl başvurabilirim?
Kurum kimliğinizle/belgenizle ve kimliğinizle Turkcell İletişim Merkezleri’ne başvurabilirsiniz.
Kurumsal olarak BizBize Kamu’ya geçmek için;
- Kurul karar defteri,
- Kurum yetkilisi kimliği,
- Yetki yazısı ve kimliği
- İmza Sirküleri,
- Yetkili kişi gelemiyorsa vekâletname ve vekâlet verilen kişinin kimlik fotokopisi
ile Turkcell İletişim Merkezlerine başvurmanız yeterlidir.
4. Aldığım dakikalar bitince ne kadara konuşacağım?
Aylık her yöne 1500 dakikanızı bitirdikten sonra tarifenin paket aşım ücretlerinden ücretlendirilirsiniz. Turkcell’lilerle dakikası 64 Kuruş, diğer tüm yönlere dakikası 24 Kuruş.
5. Kaç referans abone gösterebilirim?
Numarasını Turkcell’ taşımış 5 yakınınızı hatları aktiflendikten sonraki ilk 15 gün içersinde referans göstererek tarifeden faydalandırabilirsiniz. Onlar da böylece Kamu tarifesine geçer ve aynı avantajlardan faydalanabilirler.
6. Ben 1500 dakika 45 TL’lik teklife nasıl geçebilirim?
Eğer mevcutta Kamu tarifesinde değilseniz; kurum kimliğiniz ve nüfus kâğıdınızla Kamu tarifesine başvurarak bu tekliften faydalanabilirsiniz.
Mevcutta Kamu tarifesinin bir teklifinden yararlanıyorsanız KAMU yazıp 2211e göndererek bir sonraki fatura kesiminizden itibaren yeni tekliften faydalanmaya başlarsınız.
7. Benim referansım da yeni teklife geçebilir mi?
Evet, geçebilir. KAMU yazıp 2211’e göndermesi yeterlidir.
8. Referansımı nasıl değiştirebilirim?
Çağrı Merkezi ve Bayi Ekranlarından değişiklik yaptırabilirsiniz.
9. Ben yeni teklife geçtim ama referansım eski teklifte kalabilir mi?
Evet, referansınız eski teklifte kalabilir.
10. Daha önceki tekliflerden faydalanan abonelere ne olacak?
Mevcut tekliflerinde kalabilir veya yeni teklife geçebilirler.
11. Daha önceki teklifler hala geçerli olacak mı ve istersek o tekliflere geçebilecek miyiz?
Hayır, eski tarife abone alımına kapatılmıştır. (1200 dakika 35TL teklifi ve 15TL grup içi 1200 dakika teklifi de dahil.)
12. Hazır Kart’lılar için teklifi nedir?
Hazır Kart’lılar için revize teklif yoktur. Hazır Kart’lılar numaraları aynı kalarak faturalı hatta geçerek bu tekliften faydalanabilirler.
13. Katılım için bir koşul var mıdır?
Katılım için kamu çalışanı olmak veya bir kamu çalışanı tarafından referans olarak verilmek gerekmektedir.
14. Referanslarım kamu çalışanı mı olmalıdır?
Hayır.
15. Referans gösterdiğim abonelerin kabul ettiklerini ve o tarifeden faydalandıklarını nasıl bileceğim?
Referans aboneler tarifeye geçmeyi kabul ettiklerinde ana aboneye SMS’le bilgilendirme yapılacaktır. Ayrıca referans abonelerden tarifeden çıktıklarında yine SMS’le bilgilendirme yapılacak.
16. Ben tarifeden çıkmak istiyorum, referanslarım ne olacak?
Referanslara SMS’le bilgilendirme yapılarak ana abonenin tarifeden çıktığı için kendilerinin de tarifeden çıkarılacağı bilgisi verilecektir. Bu durumda referanslar yeni bir tarife talebi yapabilirler. Eğer herhangi bir tarife seçmezlerse fatura kesim tarihinden itibaren BizBize tarifesine geçirilecektir.
17. Kalan dakikalarımı sorgulayabilecek miyim?
KAMU DURUM yazıp 2022’ye mesaj atarak kalan dakikalarını öğrenebilirsiniz.
18. Bu tarifenin ücretlendirme periyodu nedir?
Ücretlendirme periyodu 6 saniyedir
19. BizBize Kamu avantajları yurtdışında ve uluslararası görüşmelerde geçerli midir?
Hayır, geçerli değildir. Tarifedeki dakikalar yurt içi görüşmeler için geçerlidir.
20. Referans gösterildim ve gelen SMS’i onayladım. Kamuya geçişim gerçekleşmeden iptal talebini nasıl iletebilirim?
Çağrı merkezinden veya Bayi’den bekleyen talebini iptal ettirebilirsiniz.
21. Referans gösterdiğim bir kişinin referanslı aboneliğini nasıl iptal edebilirim?
Çağrı merkezini arayarak iptali gerçekleştirebilirsiniz.
22. Bir ay içerisinde kaç kez referans gösterdiğim abone sayısını değiştirebilirim?
Bir ay içersinde referanslarını en fazla üç kez değiştirebilirsiniz.
23. Tarifeye geçmek için hattın sahibi mi olmak gerekir?
Evet. Tarife değişikliği yapmak için kamu çalışanı olan hat sahibi gereklidir.
24. Diğer operatörden Turkcell’e geçiş yaptım. Kamu’nun yeni teklifinden faydalanabilir miyim?
Evet, faydalanabilirsiniz.
25. Her yöne dakikalarım hangi aramaları kapsar?
Tüm yurtiçi görüşmelerinizi kapsar.
26. Banka ve diğer müşteri hizmetlerini aramalar 1500 dakika kapsamında mıdır?
Başına sabit alan kodunu koyarak (0212 444 gibi) yapılan 444’lü müşteri hizmetleri aramaları paket dakikaları kapsamında ücretlendirilirken, herhangi bir sabit alan kodu koymadan yapılan 444’lü müşteri hizmetleri aramaları paket kapsamında değildir.
27. Referans olarak ön ödemeli aboneyi verebilir miyim?
Hayır, sadece numarasını Turkcell’e faturalı hat olarak taşımış müşteriler referans olarak gösterilebilir.
28. Referans gösterdiğim ve tarifeye geçen abonelerden biri başka operatöre geçti yeni bir referans önerebilir miyim?
Evet, yeni bir referans gösterebilirsiniz.
29. Mevcut tarifem için kontratım var bu tarifeye geçebilir miyim?
Mevcut kontratınızı iptal ettirdiğinizde cayma bedeli yansıyacaktır. Bu bedeli ödeyerek tarife değişikliği yapabilirsiniz.
30. Referansların kamu tarifesi hangi durumlarda iptal olur?
Ana abonenin başka bir operatöre geçmesi tarifesini değiştirmesi veya black liste düşmesi durumunda referans abonelerin kamu tarifeleri iptal olur.
31. Ekranda 15 günden uzun süredir Turkcell’li olan müşteriler referans gösterildiğinde TEA’da hata ekranı çıkacak mı, bunu ekrandan anlayabilecek miyiz?
Evet, bu abone referans olarak gösterilemez şeklinde bir uyarı çıkacak.
32. Bir abone birçok ana abone tarafından referans gösterilebilir mi?
Hayır, bir abone bir kere referans gösterilebilir.
33. Grup içi 1200’düm, 1500 paketine geçtim, tekrar grup içine geçebilir miyim?
Hayır. Grup içi 1200’e 16 Temmuz itibariyle geçiş yapılamamaktadır.
34. 16 Temmuz öncesi referans gösterilmiş aboneler ne olacak?
Bu abonelerimizin 16 Temmuz’a kadar referans onaylarını yapmış olmaları gerekmektedir. Kendilerine bu doğrultuda SMS’le bilgilendirme yapılmıştır.
35. Turkcell ya da Turkcell dışı bir numaraya yapılan yönlendirmeler 1500 dakikadan düşer mi?
Evet düşer.
36. Kullanılmayan haklar bir sonraki aya devreder mi?
Hayır devretmez
37. Güncel sorgulaması yapıldığında 1500 dakika düşmüş olarak mı bilgi verilecek?
Paket ücreti dahil değildir. Aşım yapıldıysa veya yurt dışı bir arama yapıldıysa veya diğer hizmetlerin ücretlendirmeleri görülür.
38. Referans gösterdiğim numaraları Online İşlem Merkezinde görebilir miyim? (CSI)
Hayır, müşteri hizmetlerinden veya yetkili bayilerimizden öğrenebilirsiniz.
39. Kalan dakikalarımı online işlem merkezinden görebilir miyim?
Evet görülüyor
40. Kurumsal bir hattı referans gösterebilir miyim?
Kurumsal hattı referans gösterebilirsiniz fakat tarifeye geçmesi için yetkili olması gerekir.
41. Numaramı Turkcell’e taşıdım. Ana abone olarak kamuya geçmem için bir süre sınırı var mı? (15 gün gibi)
Evet, 15 gün süre içersinde işlemlerinizi yapmalısınız.
42. BizBize Kamu avantajları, KKTC'den veya KKTC'ye yapılan aramalarda geçerlimidir?
Hayır geçerli değildir.
43. Adıma kayıtlı tüm hatlarla BizBize Kamu ana abone olabilir miyim?
Hayır tek bir hat için ana abone olabilirsiniz.
44. Ödeme tipi değişikliği yaparak faturalı hatta geçen hattın, önceki hattındaki kontörler dakikaya çevrildiğinde hangisi önceliklidir?
Paket dakikaları önceliklidir.
45. Grupiçi1200 den faydalananlar 45 TL’ye 1500 dakikadaki aboneler ile grup içi olarak mı konuşur?
Evet geçerlidir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yenilenen BizBize Kamu tarifesi ile tüm kamu çalışanlarıayda tüm vergiler dahil sadece45 TL’ye, her yöne tam 1500 dakika yani 25 saat konuşacaklar. Üstelik mevcut Turkcell müşterilerimiz de ana abone olarak bu tarifeden faydalanabileceklerdir.
Kamu çalışanları, numarasını Turkcell’e taşıyan 5 yakınını referans gösterebilecek ve onları da bu tarifenin avantajlarından faydalandırabileceklerdir. Referans gösterilen aboneler MNT işlemi tamamlandıktan sonra ilk fatura kesiminden itibaren BizBize Kamu tarifesine geçebileceklerdir.(*)
35 TL’ye her yöne 1200 dakika ve 15 TL’ye kamu grup içi 1200 dakika tarifelerimiz abone alımına kapatılmış olup, bugünden itibaren kamu çalışanları ve yakınları için tek teklifimiz 45TL’ye her yöne 1500 dakika teklifi olacaktır.
BizBize Kamu Yenilendi!
45 TL’ye Her Yöne 25 SAAT Sık Sorulan Sorular ve Cevapları
1. Yenilenen BizBize Kamu teklifi nedir?
BizBize Kamu teklifi, tüm kamu çalışanları ve emeklileri için en ucuz tarife. Yeni teklifi ile BizBize kamu tarifesindekiler
- Artık sadece kendi aralarında değil, ayda tüm vergiler dahil 45 TLye HER YÖNE 1500 DAKİKA – YANİ TAM 25 SAAT BEDAVA konuşabilecekler.
- Üstelik Numarasını Turkcell’e taşıyan 5 yakınlarını Kamu tarifesinden faydalandıracaklar. Referans gösterecekleri yakınları Kamu çalışanı/emeklisi olmak zorunda değiller. Numarasını Turkcell’e taşıyan aboneler ilk 15 gün içersinde referans gösterilip onay işlemlerini de gerçekleştirmiş olmalıdır. Referans olarak gösterilecek aboneler hatları aktiflendikten sonra referans olarak gösterilebilirler ve ilk fatura kesimlerinde tarifeden faydalanmaya başlarlar.
- Mevcutta Turkcell Kurumsal hat kullanıcısı hatlar da BizBize Kamu tarifesi kullanıcıları tarafından referans gösterilebilecekler.
- Bu teklifin mevcut Turkcell, MNT yapan yeni abone ve Hazır Kart’tan faturalıya geçiş yapan ana aboneye herhangi bir sınırı yoktur. Tüm kamu çalışanları ana abone olarak tarifeden faydalanabilirler.
2. Ne zamana kadar geçerli bir tekliftir?
Teklif, 1 Ocak 2011’e kadar geçerlidir. Bu bir kampanya değil tarifedir.
3. Nasıl başvurabilirim?
Kurum kimliğinizle/belgenizle ve kimliğinizle Turkcell İletişim Merkezleri’ne başvurabilirsiniz.
Kurumsal olarak BizBize Kamu’ya geçmek için;
- Kurul karar defteri,
- Kurum yetkilisi kimliği,
- Yetki yazısı ve kimliği
- İmza Sirküleri,
- Yetkili kişi gelemiyorsa vekâletname ve vekâlet verilen kişinin kimlik fotokopisi
ile Turkcell İletişim Merkezlerine başvurmanız yeterlidir.
4. Aldığım dakikalar bitince ne kadara konuşacağım?
Aylık her yöne 1500 dakikanızı bitirdikten sonra tarifenin paket aşım ücretlerinden ücretlendirilirsiniz. Turkcell’lilerle dakikası 64 Kuruş, diğer tüm yönlere dakikası 24 Kuruş.
5. Kaç referans abone gösterebilirim?
Numarasını Turkcell’ taşımış 5 yakınınızı hatları aktiflendikten sonraki ilk 15 gün içersinde referans göstererek tarifeden faydalandırabilirsiniz. Onlar da böylece Kamu tarifesine geçer ve aynı avantajlardan faydalanabilirler.
6. Ben 1500 dakika 45 TL’lik teklife nasıl geçebilirim?
Eğer mevcutta Kamu tarifesinde değilseniz; kurum kimliğiniz ve nüfus kâğıdınızla Kamu tarifesine başvurarak bu tekliften faydalanabilirsiniz.
Mevcutta Kamu tarifesinin bir teklifinden yararlanıyorsanız KAMU yazıp 2211e göndererek bir sonraki fatura kesiminizden itibaren yeni tekliften faydalanmaya başlarsınız.
7. Benim referansım da yeni teklife geçebilir mi?
Evet, geçebilir. KAMU yazıp 2211’e göndermesi yeterlidir.
8. Referansımı nasıl değiştirebilirim?
Çağrı Merkezi ve Bayi Ekranlarından değişiklik yaptırabilirsiniz.
9. Ben yeni teklife geçtim ama referansım eski teklifte kalabilir mi?
Evet, referansınız eski teklifte kalabilir.
10. Daha önceki tekliflerden faydalanan abonelere ne olacak?
Mevcut tekliflerinde kalabilir veya yeni teklife geçebilirler.
11. Daha önceki teklifler hala geçerli olacak mı ve istersek o tekliflere geçebilecek miyiz?
Hayır, eski tarife abone alımına kapatılmıştır. (1200 dakika 35TL teklifi ve 15TL grup içi 1200 dakika teklifi de dahil.)
12. Hazır Kart’lılar için teklifi nedir?
Hazır Kart’lılar için revize teklif yoktur. Hazır Kart’lılar numaraları aynı kalarak faturalı hatta geçerek bu tekliften faydalanabilirler.
13. Katılım için bir koşul var mıdır?
Katılım için kamu çalışanı olmak veya bir kamu çalışanı tarafından referans olarak verilmek gerekmektedir.
14. Referanslarım kamu çalışanı mı olmalıdır?
Hayır.
15. Referans gösterdiğim abonelerin kabul ettiklerini ve o tarifeden faydalandıklarını nasıl bileceğim?
Referans aboneler tarifeye geçmeyi kabul ettiklerinde ana aboneye SMS’le bilgilendirme yapılacaktır. Ayrıca referans abonelerden tarifeden çıktıklarında yine SMS’le bilgilendirme yapılacak.
16. Ben tarifeden çıkmak istiyorum, referanslarım ne olacak?
Referanslara SMS’le bilgilendirme yapılarak ana abonenin tarifeden çıktığı için kendilerinin de tarifeden çıkarılacağı bilgisi verilecektir. Bu durumda referanslar yeni bir tarife talebi yapabilirler. Eğer herhangi bir tarife seçmezlerse fatura kesim tarihinden itibaren BizBize tarifesine geçirilecektir.
17. Kalan dakikalarımı sorgulayabilecek miyim?
KAMU DURUM yazıp 2022’ye mesaj atarak kalan dakikalarını öğrenebilirsiniz.
18. Bu tarifenin ücretlendirme periyodu nedir?
Ücretlendirme periyodu 6 saniyedir
19. BizBize Kamu avantajları yurtdışında ve uluslararası görüşmelerde geçerli midir?
Hayır, geçerli değildir. Tarifedeki dakikalar yurt içi görüşmeler için geçerlidir.
20. Referans gösterildim ve gelen SMS’i onayladım. Kamuya geçişim gerçekleşmeden iptal talebini nasıl iletebilirim?
Çağrı merkezinden veya Bayi’den bekleyen talebini iptal ettirebilirsiniz.
21. Referans gösterdiğim bir kişinin referanslı aboneliğini nasıl iptal edebilirim?
Çağrı merkezini arayarak iptali gerçekleştirebilirsiniz.
22. Bir ay içerisinde kaç kez referans gösterdiğim abone sayısını değiştirebilirim?
Bir ay içersinde referanslarını en fazla üç kez değiştirebilirsiniz.
23. Tarifeye geçmek için hattın sahibi mi olmak gerekir?
Evet. Tarife değişikliği yapmak için kamu çalışanı olan hat sahibi gereklidir.
24. Diğer operatörden Turkcell’e geçiş yaptım. Kamu’nun yeni teklifinden faydalanabilir miyim?
Evet, faydalanabilirsiniz.
25. Her yöne dakikalarım hangi aramaları kapsar?
Tüm yurtiçi görüşmelerinizi kapsar.
26. Banka ve diğer müşteri hizmetlerini aramalar 1500 dakika kapsamında mıdır?
Başına sabit alan kodunu koyarak (0212 444 gibi) yapılan 444’lü müşteri hizmetleri aramaları paket dakikaları kapsamında ücretlendirilirken, herhangi bir sabit alan kodu koymadan yapılan 444’lü müşteri hizmetleri aramaları paket kapsamında değildir.
27. Referans olarak ön ödemeli aboneyi verebilir miyim?
Hayır, sadece numarasını Turkcell’e faturalı hat olarak taşımış müşteriler referans olarak gösterilebilir.
28. Referans gösterdiğim ve tarifeye geçen abonelerden biri başka operatöre geçti yeni bir referans önerebilir miyim?
Evet, yeni bir referans gösterebilirsiniz.
29. Mevcut tarifem için kontratım var bu tarifeye geçebilir miyim?
Mevcut kontratınızı iptal ettirdiğinizde cayma bedeli yansıyacaktır. Bu bedeli ödeyerek tarife değişikliği yapabilirsiniz.
30. Referansların kamu tarifesi hangi durumlarda iptal olur?
Ana abonenin başka bir operatöre geçmesi tarifesini değiştirmesi veya black liste düşmesi durumunda referans abonelerin kamu tarifeleri iptal olur.
31. Ekranda 15 günden uzun süredir Turkcell’li olan müşteriler referans gösterildiğinde TEA’da hata ekranı çıkacak mı, bunu ekrandan anlayabilecek miyiz?
Evet, bu abone referans olarak gösterilemez şeklinde bir uyarı çıkacak.
32. Bir abone birçok ana abone tarafından referans gösterilebilir mi?
Hayır, bir abone bir kere referans gösterilebilir.
33. Grup içi 1200’düm, 1500 paketine geçtim, tekrar grup içine geçebilir miyim?
Hayır. Grup içi 1200’e 16 Temmuz itibariyle geçiş yapılamamaktadır.
34. 16 Temmuz öncesi referans gösterilmiş aboneler ne olacak?
Bu abonelerimizin 16 Temmuz’a kadar referans onaylarını yapmış olmaları gerekmektedir. Kendilerine bu doğrultuda SMS’le bilgilendirme yapılmıştır.
35. Turkcell ya da Turkcell dışı bir numaraya yapılan yönlendirmeler 1500 dakikadan düşer mi?
Evet düşer.
36. Kullanılmayan haklar bir sonraki aya devreder mi?
Hayır devretmez
37. Güncel sorgulaması yapıldığında 1500 dakika düşmüş olarak mı bilgi verilecek?
Paket ücreti dahil değildir. Aşım yapıldıysa veya yurt dışı bir arama yapıldıysa veya diğer hizmetlerin ücretlendirmeleri görülür.
38. Referans gösterdiğim numaraları Online İşlem Merkezinde görebilir miyim? (CSI)
Hayır, müşteri hizmetlerinden veya yetkili bayilerimizden öğrenebilirsiniz.
39. Kalan dakikalarımı online işlem merkezinden görebilir miyim?
Evet görülüyor
40. Kurumsal bir hattı referans gösterebilir miyim?
Kurumsal hattı referans gösterebilirsiniz fakat tarifeye geçmesi için yetkili olması gerekir.
41. Numaramı Turkcell’e taşıdım. Ana abone olarak kamuya geçmem için bir süre sınırı var mı? (15 gün gibi)
Evet, 15 gün süre içersinde işlemlerinizi yapmalısınız.
42. BizBize Kamu avantajları, KKTC'den veya KKTC'ye yapılan aramalarda geçerlimidir?
Hayır geçerli değildir.
43. Adıma kayıtlı tüm hatlarla BizBize Kamu ana abone olabilir miyim?
Hayır tek bir hat için ana abone olabilirsiniz.
44. Ödeme tipi değişikliği yaparak faturalı hatta geçen hattın, önceki hattındaki kontörler dakikaya çevrildiğinde hangisi önceliklidir?
Paket dakikaları önceliklidir.
45. Grupiçi1200 den faydalananlar 45 TL’ye 1500 dakikadaki aboneler ile grup içi olarak mı konuşur?
Evet geçerlidir
aslında bilgi olup bilgilendirmek isterdim ama kamuya gecmek isteyen arkadaşlar varsa işlemlerini bu gün bitittirsin diye açtım