Bizbize kamu 1500dk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sonimparator22

Üye
    Konu Sahibi
Bizbize kamu 1500dk
bizbize her yöne 1500dk kamu tarifesinin fiyatı 45tlden 59tlye çıkarılmıştır,bilginize...

• Beğen
Tepkiler: tespihdar

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
evet ama isterse müşteri 45 tl den 35 tl ye inebilir yapılması EVET 8105 e mesaj göndermek yeterli

SeRKaNCa16

Üye
paylasım ıcın tesekkuler

sonimparator22

Üye
    Konu Sahibi
herkes geçemiyor daha önce 1200dk yı kullanan aboneler geçer yanlış bilgi olmasın

solgun50

solgun50

Üye
ne olursa osun bu trcl de çok kılladı sözünü yiyip duruyo...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
uzak dururum Turkcell den..

akgn63

Üye
Ben ana kamu müşterisiydim ve tarifemi iptal ettim.Referans gösterdiğim 5 kişide bu tarifeden silinmiş oldu.Sebebide her ay yapılan tarife,ücret değişikliği,tcell bir standart yakalayamadı.Avea kamuya geçiş yaptım bana yeter.1250+250=1500 dk. Heşey dahil 30TL.

mbs02

mbs02

Üye
eh bende hemen tarifemi değiştirdim şimdi de başka öperatöre geçeceğim.

bitti .turkcell benim için

--------------- Ekleme ---------------

Ben ana kamu müşterisiydim ve tarifemi iptal ettim.Referans gösterdiğim 5 kişide bu tarifeden silinmiş oldu.Sebebide her ay yapılan tarife,ücret değişikliği,tcell bir standart yakalayamadı.Avea kamuya geçiş yaptım bana yeter.1250+250=1500 dk. Heşey dahil 30TL.

o hangi tarife yaw ben görmedim öyle birşey:allalla:

uegri

Üye
Daha önce 1200 tarifesinde olupda 1500 geçenler tekrar 1200 e geçebiliyor bunun için evet yazıp 8105 ğönderin ilk fatura kesildikten sonra geçersiniz. Ayrıca türkcele protesto amaçlı müşteri hizmetlerine e mail atmanızı tavsiye ederim

tiamo1905

tiamo1905

Üye
paylaşımın için teşekkürler..

halo_0036

halo_0036

Üye
Bende 1500 lük tarifeyi kullanıyordum ama turkcelin sözünü yeyip fahiş bir fiyat artışına gittiğinden dolayı hemen numaramı Vodafona taşıdım 3000 dk. gurupiçi numara taşıdığımdan dolayı da 600. dk. her yöne bedava konuşma hakkı var Fiyatıysa 30,00 tl çok uygun Türkcell'de 59,00 tl'idi şimdi tam yarısı arkadaşlara kesinlikle turkcellden uzak durmalarını tavsiye ediyorum. Turkcell bu işte "TEK EL" değil bunu göremiyo kafasına göre fiyat artımına gidebiliyo ve böyle kendisi kaybediyo 2011'e kadar devam edecekti güya; diğer oparatörlerde öyle güzel tarifeler var ki Arkadaşlar daha şunların başını büyütmenin anlamı yok Vodafone Cep Kamu herkese tavsiye ederim...

pampilo

Üye
Turkcell'in çüküm gücü.... Turkcell'den uzak durmakta fayda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt