Biyoenerji eğitimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
metafizikuzman

metafizikuzman

Üye
    Konu Sahibi
Biyoenerji eğitimi
Türkiyede ve Avrupa'da Bioenerji eğitim sistemi spirianatolojik aksonlar içerdiğinden Bioenerji eğitimi sadece Metafizik uzmanı Gökhan Hani tarafından Akademik ve teknik olarak verilebilinmektedir.Son günlerde Bioenerji eğitim semineri verdiğini iddia edip,internet sitelerinde karşınıza çıkan Kişi veya kurumları kaideye almayınız.Bu kişiler Bioenerji değil Reiki eğitimini Bioenerji altında pazarlamaktadırlar.Ankara-İstanbul ve İzmir de dernek altında veya kişi olarak seminer düzenleyen şahıslar Bioenerji aksonlarının ontolojik- kozmolojik-teofizik ve spiritüalizm örgüsünü kavrayamazlar.8 aşamalı Profesyonel bioenerji eğitimi vermek Reiki gibi ezberi mantık ve metodolojiden farklıdır.İnternet sitelerinde reklam veren ve şehir-şehir dolaşan şahısların eğitimini iddia ettikleri Bioenerji yaklaşımlarının Reiki gibi Budist ekol ve doktrinlerinden başka bir şey değildir.Bioenerji eğitimine soyunan bazı kurum veya dernek altında çalışan kişilerin belirli tarihlerde seminer düzenleme şekillerini,Metafizik uzmanı Gökhan Hani den kopyalayarak uygulamaya çalışmaları yetersiz ve çok eksik bir yaklaşımdır.Çok yakında Geometrik Bioenerji çalışmaları ve sitelerinde yayınlanacak ve Geometrik Bioenerji eğitimleri verilmeye başlanılacaktır.Geometrik hesaplamalar ve teoremlerle,uzay geometrisinin karışımından oluşacak Geometrik Bioenerji ile Piramit,Üçgen,Kare,Dikdörtgen,Beşgen,Altıgen,Ters açı- Düz açı, Prizma,teoremleri,Analitik Geometri,Uzay geometrisi,Yamuk,Çokgen,Paralel kenar enerjisi,Oklit bağıntısal,Sinüs,Kosinüs,Tanjant,Stewart,Seva,Carnot,Menalaus teoremleriyle Geometrik Bioenerji Eğitimi Metafizik Uzmanı Gökhan Hani tarafından,Dünyada ve türkiyede bir ilk olarak Eğitimler verilmeye başlanılacaktır.Geometrik Enerji Tıbbı ile Geometrik-Alan Bioenerji çalışma ve teorileri İlk defa Metafizik uzmanı Gökhan Hani tarafından 4 Yılı aşan Araştırma ve Çalışmalar sonucunda geliştirilmiştir.Maya takviminin son tarihi olan 23 Aralık 2012 Yılından Sonra Spiritüel zamana geçişimizle Beraber Ülkeler ve kişiler arası Pozitif ve Negatif Enerji savaşları başlayacağından,BİOENERJİ KILIÇLARINIZI VE KALKANLARINIZI ,Sizden enerji çalanlara veya sizi hasta edenlere karşı siper alacağınız Eğitimlerimiz çok yakında başlıyor.Metafizik uzmanı Gökhan Hani'nin Geliştirdiği sistemler çok yakında yayınlanacaktır.Kopyacılara dikkat....
8 AŞAMALI BİOENERJİ UYGULAMALARI BAŞLADI....TÜM KANSER VE DİĞER TÜM HASTALIKLARINIZ İÇİN METAFİZİK UZMANI GÖKHAN HANİ NİN 8 AŞAMALI BİOENERJİ SEANSLARI İÇİN ARAYARAK RANDEVU ALABİLİRSİNİZ.8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ SADECE METAFİZİK UZMANI GÖKHAN HANİ TARAFINDAN UYGULANABİLİNMEKTEDİR.İNTERNET SİTELERİNDE VEYA ÇEŞİTLİ YERLERDE Kİ NE OLDUĞU BİLİNMEYEN BİOENERJİ UYGULAMALARI İLE İNTERNATİONAL SPECİAL METAPHYSİCS ACADEMY DE UYGULANAN 8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİYLE ASLA İLİŞKİSİ YOKTUR.
AVRUPA DA VE KIBRISTAKİ TÜRK VATANDAŞLARIMIZDA 8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ EĞİTİMİ VE UYGULAMALARINA ONLİNE(MSN) ÜZERİ YADA İSTANBUL KADIKÖY MERKEZİMİZDE KATILABİLİRLER

8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ EĞİTİMLERİMİZE, KENDİNDE VAR OLAN ENERJİYİ KEŞFETMEK İSTEYEN; HER KESİMDEN HER TÜRLÜ İNSAN SOSYAL STATÜ GÖZETMEKSİZİN KATILABİLİR.
BENDE ENERJİ YOKTUR DEMEYİN, HER İNSANDA ENERJİ VARDIR, BUNUN ÖLÇÜMÜ OLMAZ. BAZI DURUMLARDA ÇOK BAZI DURUMLARDA AZ. İNSANLARIN ENERJİSİ YÜKSELDİĞİ GİBİ, AZALIŞTA GÖSTEREBİLİR. ÖNEMLİ OLAN ENERJİNİZİN FARKINDA OLMANIZ VE BU FELSEFEYE İNANMANIZDIR. BU ENERJİ SİSTEMİNE İNANMAYANLARA HER ZAMAN SAYGIMIZ VE SEVGİMİZ SONSUZDUR. UNUTULMASIN Kİ! SAYGI VE SEVGİ DE BİR ENERJİDİR. ENERJİNİN OLMADIĞI HİÇBİR ALAN YOKTUR. ÖNEMLİ OLAN DOĞRU EĞİTİMLE ONU AÇIĞA ÇIKARMA CESARETİNDE BULUNMANIZDIR. SİZDE 8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ EĞİTİMLERİNE KATILARAK KENDİNİZDEKİ ENERJİNİN FARKINA VARABİLİRSİNİZ. YAPMANIZ GEREKEN SADECE AŞAĞIDAKİ NUMARALARI ARAMAK VE KENDİNİZDEKİ BU BÜTÜNSEL GÜCÜN TADINA VARMANIZDIR.
BİOENERJİ YARATAN TARAFINDAN HER İNSANA VERİLMİŞ BİR NİMET OLARAKTAN BAZI İNSANLARDA YOĞUN BAZI İNSANLARDA İSE BU ENERJİ BOYUTU ÇEŞİTLİ SEBEPLERDEN DOLAYI AZALMIŞTIR. 8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ ÇALIŞMALARINDA RUHUNUZDA SAKLI BULUNAN POTANSİYEL BİOENERJİNİN MAKSİMUM SEVİYEYE ÇIKMASINA YARDIMCI OLMAKTAYIZ. KENDİ ENERJİNİZİN FARKINA VARDIKÇA, KENDİNİZİ DAHA ÇOK SEVECEK VE KENDİNİZDEKİ GİZEMİ ÇÖZMEYE DAHA DA YAKLAŞACAKSINIZ.
8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ EĞİTİMLERİNE KATILAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN 7 ANA ÇAKRA VE 3 ARA ÇAKRA BÖLGELERİNİ DE ENERJİNİZİN YÜKSELMESİ İÇİN AÇMAKTAYIZ. ENERJİNİZ YÜKSELDİKÇE, BENDE BİOENERJİ YOK DEMEÇLERİNİ SÖYLEMEKTEN VE KENDİNİZDEN ACİZ OLMAK GİBİ KAYGILARINIZDAN VAZGEÇECEKSİNİZ. SİZ 8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ EĞİTİMİ ALDIKTAN SONDA HEM KENDİNİZE, HEM AİLENİZE, HEM SEVDİKLERİNİZE, HEM ÇEVRENİZE HEM DE ÇEVRENİZDE ÇEŞİTLİ HASTALIKLARDAN DOLAYI ŞİFA ARAYANLARA ÇARELER SUNDUKÇA İNSANOĞLUNA YARATAN TARAFINDAN NE KADAR NİMETLER BAHŞEDİLMİŞ OLDUĞUNU SİZDE KENDİ GÖZLERİNİZLE HEMDE ŞİFA VERDİĞİNİZ KİŞİLERİN GÖZLERİNDEKİ SICAK TEBESSÜMLERİNDEN ALACAKSINIZ.
8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ BİR UZAK DOĞU FELSEFE DİSİPLİNİ OLARAK, GÜNÜMÜZ ŞARTLARINA VE HASTALIKLARINA CEVAP VERECEK ŞEKİLDE METAFİZİK UZMANI GÖKHAN HANİ'NİN 9 YILLIK PROFESYONEL ÇALIŞMALARIYLA GELİŞTİRİLMİŞTİR. TAKATA TARİKATININ REİKİ UYDURMASYONLARIYLA KAYNAĞI VE NE OLDUĞU BİLİNMEYEN EZOTERİK RUHSAL SEMBOLLERİ DEĞİL; RABBÜL ÂLEMİNİN İNSANIN RUHUNA NAKŞETTİĞİ ENERJİYİ YANSITIR. EVRENDEKİ TÜM ENERJİLER ALLAHIN İNSANLARA SUNDUĞU HEDİYE VE ŞİFAYA NE GÜÇTÜR. YETER Kİ BİLİNÇLİ BİR ŞEKİLDE KULLANILMASI BİLİNSİN VE ETİK DEĞERLERE SAYGI GÖRÜLEREK SEVGİ YAKLAŞIMIYLA AKTARILABİLSİN.
8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ EĞİTİMLERİNE HER KESİMDEN HER TÜRLÜ İNSAN BİOENERJİ FELSEFE SİSTEMİNE GÜVENEREK VE ETİK KURALLARA UYARAK KATILABİLİR.
8. AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ
Doğal enerji, 7 Evrenden gelen enerji'nin canlı vücudundaki 7 ana çakra ve 3 ara çakra bölgelerine girdiği noktalara çakra-şakra-prana denir. İnsan vücudunun 7 ana çakra ve 3 ara çakra bölgesi vardır.
1.Tepe-Taç-Baş çakrası: Mor renktedir, bıngıldağın olduğu yerdedir
2.Boğaz (Gırtlak) çakrası: Mavi renktedir, boğazın olduğu yerdedir.
3.Üçüncü Göz (Alın) çakrası: Lacivert renktedir, iki kaşın arasındadır.
4.Kalp çakrası: Yeşil renkte olup, kalp üzerindedir.
5.Hara (Güneş sinir ağı) çakrası: Turuncu renktedir, göbekte bulunur.
6.Mide-Karın(Solar pleksus) çakrası: Sarı renkte olup, mide ve omurga arasındaki boşluktadır.
7.Kök çakrası: Kök çakrası kalça kuyruk sokumundan başlayıp el ve ayak parmak uçlarına kadar yayılır. Kırmızı renktedir.
BİOENERJİDE 3 ARA ÇAKRA BÖLGESİ:
1.Omurilik çakrası(Ayurveda): Omurilik soğanından, kuyruk kemiğine kadar olan yerdedir. Aura rengi pembedir.
2.El ve ayak çakrası: Eller ve ayakları içine alan çakradır. Aura rengi beyazdır.
3.İki apış arası çakrası: İki apış arası alanı içine alan çakradır. Aura rengi
eflatundur.
İnsan vücudundaki 7 ana çakra ve 3 ara çakra bölgelerinin herhangi birinin kapanması sonucunda o bölgeye evrenden gelen enerjinin girmemesi sonucunda rahatsızlıklar ve hastalıklar oluşur.
AURA: İnsan vücuduna enerji veren ruhtan çıkan enerji renk varyasyonlarına Aura denir. 8 aşamalı profesyonel bioenerji eğitimlerimizde Aura görme çalışmaları vardır.
Prana: Çin tıbbında evrensel enerjinin insan vücudundaki kanallarına verilen isimdir.
Şakra-Çakra-Prana: Uzak doğu tıbbında evrensel enerjinin insan vücudundaki kanallarına verilen isimdir.
Lliastre: Bioenerji de insandan insana telepati yoluyla uzaktan enerji nakline denir.
Telepati:
Duyu dışı algı yoluyla iletişim kurma sanatına telepati denir. Telepatinin parametrik formülasyonu Telepati=Alıcı+verici+frekans+imajinasyon+modül koordinasyonuyla birleşiktir.8 aşamalı profesyonel Bioenerji eğitimlerinde telepati eğitimi de akademik olarak Metafizik uzmanı Gökhan Hani tarafından profesyonelce verilmektedir.

Bioenerjinin 10 tip enerji nakli iki tip kontrol yöntemleri vardır.
1-Eller Manüel: Sağ ve sol eller ile vücudun üzerinde 5-15 cm uzakta tutarak veya vücudun belli bölgeleri üzerinde eller manüel şekilde terapisel dokunarak enerji temizleme ve enerji dağıtma. Refleksiyon, Absorbsiyon ve Difüzyon(Ontoloji-spiritüalizm)

2-Beyaz granit kuvars kristalinden veya 7 ana çakra ve 3 ara çakra bölgesine enerji verebilecek sarkaç halindeki şifalı taşlar ile tüm şifalı taşlar eğitimi profesyonel olarak Metafizik uzmanı Gökhan Hani tarafından 7 ana ve 3 ara çakra bölgesinin temizlenmesi için kullanılacak taşlar eğitimi verilmektedir. (Litoloji-kristal taş terapisi)

3-Telepati ve lliastre yoluyla.(Parapsikolojik-Metapsişik-Paranormal)

4.Gözlerle alfa-beta-teta-delta-gama ışınları yoluyla(Nöro-Bioenerji- Oftalmoloji)

5.Spirütüel konuşma teknikleri Esp telkin etme yöntemiyle.(Spiritüalizm)

6.Eller manüel - Esmaül-Hüsna ve şifa duaları ile.(Teofizik)

7.Düşünce gücü enerjisi boyutlarıyla.(Spirütüel-Ezoterizm-Okültizm)

8.Manyetik akım enerjisiyle bakır, kurşun, alüminyum ve mıknatıs sürtünmeleriyle (Mesmerizim-Manyetizma-Radyestezi)

9.Duyu koku-Duyuişiti ve Duyu sezi ile (Para psişik)

10.18 bin alemlerden biri olan Rüya aleminden terapist-rüyalar görerek(Psikanalizim-jung arketipi-ezoterik-antropoloji)

11.Şifalı bitki ve hayvan aura enerjisi kullanılarak.(Bioenerjik-Botanik ve Zooloji)

12.Duyu dışı fenomenler kullanılarak(Bu konuda eğitim verilmemektedir. Gizli)

8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ ÇALIŞMALARINI TÜRKİYEDE VE AVRUPA'DA AKADEMİK VE TEKNİK ANLAMDA SADECE METAFİZİK UZMANI VE PSİKANALİST-YAZAR GÖKHAN HANİ TARAFINDAN HIZLANDIRILMIŞ OLARAK VERİLMEKTEDİR.

Bioenerji kontrol ve Dengeleme yöntemleri
1-Toprak
Toprağa ve duvara 5-10 dakika el veya ayağımızı değdirerek topraklama yapma. Yani negatif enerjimizi toprağa atarak.

2-Su ile: Su insanın vücudundaki negatif enerjileri nötrler. Sol el, sağ el üstünde olarak. Bioenerji temizlenme -Abdest-gusül abdest.

3.Şifalı taşlar yardımıyla eller 5-10 dakika Mavi Kalsedon-Ametist-Dumanlı kuvarsa vb taşlara negatif enerji verilerek.

4.Ateş üzerinde negatif enerji yakarak. 20 saniye Sağ ve sol el altından 10 cm uzaktan ateş gezdirerek.

8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ TERMİNOLOJİSİNİ METAFİZİK AKSİYOM VE FELSEFENİN ENTÜİZYONİZM-SANSUALİZİM-FENOMENOLOJİ-ONTOLOJİ-SPİRİTÜALİZM VE TEOFİZİKTEN ALMIŞ BİR İYİLEŞTİRME VE ŞİFA VERME KAYNAĞI OLUP TÜRKİYEDE VE AVRUPA DA ADINA ALTERNATİF (TAMAMLAYICI) TIP ADI VERİLMİŞTİR. EVRENDE YER ALAN TÜM CANLI VE CANSIZ VARLIKLARDA BİOENERJİ(DOĞAL ENERJİ) VARDIR. TÜM EVREN BİOENERJİ KAYNAĞINI GÖKLERİ, YERLERİ VE ARALARINDAKİ TÜM CANLI VE CANSIZ VARLIKLARI 6 GÜNDE YARATAN RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAHIN YA-NUR VE YA ŞAFİ ADIYLA ALIR. EVRENDEKİ TÜM ENERJİ VE YAŞAM KAYNAĞI ALLAHIN İZNİYLE VE O NUN SONSUZ KUDRETİYLEDİR. ALLAH DİLEMEDİKÇE KİMSE ŞİFA VEREMEZ. ŞİFA ALLAH TANDIR SEBEBİ DE ALLAHIN NASİP ETTİĞİ VARLIKLARDIR. DERDİ DE VEREN-ŞİFAYI DA VEREN ALLAHA HAMDOLSUN.

8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ FELSEFİ SİSTEM İLKELERİ
*TRANSENDANTALİZM
*AKSİYOMİNİZİM
*DİYALEKTİZİM
*DETERMİNİZİM
*ENTÜİSYONİZM
*SANSUALİZİM
*EPİSTEMOLOJİ
*PRAGMATİZİM
*FENOMENOLOJİ
*HÜMANİZİM
*METAFİZİK İDEALİZM
*ESTETİK-ETİK
*KOZMOLOJİ
*KRİTİSİZİM
*SPİRİTÜALİZM
*NEO-ONTOLOJİ
*TEOFİZİK
*EKLEKTİZİM

BİOENERJİ NEDİR?
Bioenerji herkesin içinde bulunduğu varsayılan iyileştirici bir güçtür. Bioenerjinin bitkisel tedaviyle ve Meta-terapi ile birlikte kullanılması harika sonuçlar yaratıyor. Tıbbın pes ettiği yerde en çaresiz hastalıkları bile iyileştiren içsel enerjidir. Keşfedenlerin sayısı hayli sınırlı, olup çoğu da Rusya dadır. Pek çok ülkede hurafe diye bir yana itilen bioenerji, Rusya da yıllar önce bilim olarak kabul görmüştür, yetenekli kişileri eğitmek için akademi kurulmuştur.

Aslında uzak doğu ve orta Asya steplerinde yüzyıllardan beri biliniyor ve uygulanıyor. İnsanlar, sağlıklı ve uzun ömürlü olmalarını bu yönteme borçludurlar. Ancak Çin ve Sovyet cumhuriyetleri siyasileştikten sonra bu geleneksel tedavi yöntemi yasaklandı ve bu yolla tedavi edenler hapse atıldı. Yasak onlarca yıl sürdü, ta ki Gürcü Doktor Berjenevi iyileştirene kadar tabi bundan sonra yasaklar kaldırıldı. Enstitüler, bioenerji merkezleri açılmaya başlandı. Bu doktorun adi Djuna Davitasvili dir.

Bioenerji, içimizde uyuyan güzeldir. Ona açık ve inanan herkese, Allahın veya tabiatın bir lütfüdür.

Bioenerji çok farklı şekillerde adlandırılmaktadır. Evrensel enerji- yasam enerjisi çikiprana-kozmik enerji, ama hepsi de ayni şeyi anlatmaktadır. Bu bütün canlılarda olduğu kabul edilen güçtür. Kozmik enerji tepeden girer ve çakralar vasıtasıyla bedenin çeşitli bölgelerine dağılır. Fazlası el ve ayakuçlarından çıkar. Herhangi bir nedenden dolayı çakralar kapanırsa, enerji dağılamadığı için o bölge beslenemez ve hastalık ortaya çıkar.

Vücutta yedi ana çakra ve 3 ara çakrası vardır ve her çakra bir salgı beziyle ilgilidir. Bunlar:

Kök çakrası(El-Ayak çakrası):
Üreme organlarıyla ilgilidir. Bu çakra belkemiğimizin sonuna bağlı olup, bacaklarımızın arasından yere doğru yönelir. Rengi kırmızıdır. Bağlantılı olduğu element "toprak"tır ve yaşama içgüdüsü, bedene ve fizik plana bağlılık eğilimi ile alakalıdır. Yaşama isteğimizi ve canlılığımızı destekler. Dengeli çalışması, bedensel sağlık, güvenlik duygusu ve yaşama sevinci olarak tezahür eder. Bu çakra cinsel beze tekabül eder.

Mide(Solar pleksus) çakrası:
Böbreküstü bezleriyle alakalıdır. Rengi sarıdır. Karın bölgesinin alt kısmında yer alır. Bağlantılı olduğu element "Su'dur ve cinsellik duyumları ile alakalıdır. Dengeli çalışması, duyumsal yoğunluk, cinsel doyum ve değişimi kabul etme becerisi olarak tezahür eder.
Güneş Sinir Ağı(Hara çakrası):
Pankreas bezini yönetir. Rengi turuncudur. Duygusal bedenimizle bağlantılı olup, arzularımızı, yaratıcılığımızı ve ilişkilerimizi yönlendirir. Kişisel güç, irade, özsaygı duygularımız bu çakra ile ilintilidir. Bağlantılı olduğu element "ateş"tir. Dengeli çalışması, enerji, verimlilik, çabuk karar verebilme ve güç faktörünü baskıcı olmadan kullanabilme yetisi olarak tezahür eder.
Kalp çakrası:
Timüs bezi ile ilgilidir. Dokunma duyumuzu kontrol eder. Sevgi ve şefkat duygularımız ile ilintilidir. Bağlantılı olduğu element "hava"dır. Sağlıklı çalıştığında, sevgi, şefkat, barış ve güçlü bir adalet anlayışı olarak tezahür eder. Aura rengi yeşildir.
Gırtlak çakrası(Boğaz çakrası):
Tiroid bezini yönetir. Beşinci çakramız boğazımızdadır. Rengi parlak laciverttir. Sanatsal yaratıcılığımız ve kendimizi ifade etmemiz için gereken enerjiyi sağlar. Bu çakra dünyaya açılan penceredir.
Alın çakrası(Üçüncü Göz):
Hipofiz bezi ile bağlantılıdır. Rengi çivit mavisidir. Aynı zamanda "üçüncü göz çakrası" olarak da bilinen bu çakra, iki kaşın ortasında yer alır. Sezgilerimiz, duru görü, hayal gücümüz için gereken enerjiyi sağlar.
Tepe çakrası(Taç çakrası):
Epifiz bezi ile alakalıdır. Yedinci çakramız başımızın tepesinde tam ortasındadır. Rengi mor ve şeffaftır. Taç çakra olarak da bilinen bu çakra, saf farkındalık olarak bilinen bilinç seviyesine karsı gelir. Beş duyunun algılayamadığı, zaman - mekân ötesi birlik âlemiyle bağlantı noktamızdır. Bilgeliğimizin ve ruhsallığımızın gelişmesi ve anlayışımızın artması için gereken enerjiyi sağlar.
8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ OLARAK GELİŞTİRİLEN ORİJİNAL SİTEM SEKİZ BÖLÜMDEN OLUŞUR.
1. Chi eko: Evrensel eylem ve duygu kontrolü
2. Bioplazmatik: Kişisel eylem ve duygu kontrolü
3. Biotakyonik: Kişinin vücut kontrolü
4. Lliastre: Kişinin Enerji kontrolü
5. 3.Göz: Kişinin denge kontrolü
6. Tepeçakrik: Kişinin zihin kontrolü
7. Kökmikrokozmik: Kişinin Ego kontrolü
8. Telepatik: Kişinin ortak bilinç kontrolü

İLKE VE DEĞERLERİMİZ
*Gizlilik
*Profesyonellik
*Üreticilik ve yenilik
*Liderlik
*Dürüstlük
*Başarı
*Saygınlık
*Cesaret
*Tutarlılık ve çağa uygunluk
*Biz değercilik
*Gelişim ve İlericilik
*Yetkin ve uzman olduğumuz kanallara odaklanma.
8.Aşamalı profesyonel bioenerji sistemi bir eğitim ve liderlik enstitüsüdür.
Hümanist değerler bütünlüğünde biz merkezli 8.Aşamalı profesyonel bioenerji gelişim aşamaları kişilerin ve kurumların gelinen çağda kendilerini yenilemeleri ve değişimlerini sağlamak amacıyla Metafizik uzmanı Gökhan Hani, tarafından geliştirilmiş ve gizlenmiş modern başarı fonksiyonlarıyla, işlenmeye hazır bir enerji potansiyelidir. Kişilerin ve kurumların kendilerini gerçekleştirmesi, geliştirmesi, yenilemesi ve potansiyellerini açığa çıkarması yönündeki amaçlar doğrultusunda, gizlilikle hazırlanmıştır. 8.Aşamalı profesyonel bioenerji sistematiği büyük bir özenle saklanıp, Metafizik uzmanı Gökhan Hani tarafından geliştirilmiş olup hiçbir kurum veya kuruluş ya da şahsi ve menfi anlayışlarla paylaşılmamıştır. Ayrıca bu enerji sistematiği tarafımız tarafından kimseyle paylaşılamayacağından 8.Aşamalı bioenerji sistemi kimseler tarafından da bilinmeyecek ve bilinemeyecektir. 8 Aşamalı profesyonel bioenerji ilke sistemlerinin terminolojik bütünlüğü; kendi içinde tutarsızlık sağlamadığı gibi, kendi içindeki uyumla bütünleşiktir. İnsan ruhunu ve yaşam mantalitesini maksimum konuma getirmek amacıyla 8 Aşamalı profesyonel bioenerji sistematiği kendisiyle ilgilenmeyi ve başarılı olmayı isteyen kişilerin ve kurumların beklemektedir. Misyon ve vizyonunuzda; Liderlik, profesyonellik ve büyüme aksiyomlarını barındırıp, benimsiyorsanız; işte gerçek adres; 8 Aşamalı profesyonel bioenerji sistematiği formülasyonu sizi bekliyor.

8.AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİNİN KİŞİSEL YARARLARI:
1.Kişilerin enerji merkezleri ve kanallar temizlenmekte.
2.Kişilerin enerji merkezleri aktif hale getirilmekte.
3.Kişilerin enerji merkezlerinin biçimleri düzelmekte.
4.Kişilerin tüm çakra sistemi dengelenmekte.
5.Kişilerin enerji blokajlar giderilmekte.
6.Kişilerin bedeni enerjik hale getirilmekte.
7.Kişilerin bedensel ve ruhsal rahatsızlıklar giderilmekte.
8.Kişilerin sağlığı gelişmekte.
9.Kişilerin huzur ve neşesi artmakta.
10.Kişilerin iç denge gelişmekte.
11.Kişilerin farkındalık ve algılama gelişmekte.
12.Kişilerin kendini bilme artmakta.
13.Kişilerin bilinci arınmakta.
14.Kişilerin beynin genelde uyuşuk bölgeleri harekete geçmekte.
15.Kişilerin beyni daha aktif olmakta.
16.Kişilerin zihni keskinleşmekte.
17.Kişilerin gizli potansiyelleri ortaya çıkmakta.
18.Kişilerin dışarıdan gelen negatif etkenler temizlemekte.
19.Sakatlanmış kişilerin tedavi sistemi hızlanmakta.
20.Kişilerin bilinmeyen hastalıklar vücuttan atılmakta.
21.Kişilerin, yaşam ilişkileri daha çok başarılı olmakta.
22.Kişiler stres'ten uzaklaşmakta ve öfke kontrolü yapılabilmekte.
23.Kişilerin ruhsal gelişimi hızlanmakta.
24.Kişilerin performansı yükselmekte ve motivasyonları artmakta.
25.Kişilerin cinsel sorunları azalmakta.
26.Kişilerin kendine olan özgüveni artmakta.
27.Kişilerin, yaşama olan inançları ve bağlılıkları artmakta.
28.Kişilerin kendi aralarındaki huzur ve güven ortamı oluşmakta.
29.Kişilerin kendisini yenilemesi ve değiştirmesi desteklenmekte.
30.Kişilerin ruhsal hastalıklarından Panik atak, depresyon, Fobik bozukluklara ve tüm ruhsal hastalıklara pozitif enerji yüklemekte.
31.Kişilerin Zekâ seviyesini ve seviyesini yükseltmekte.
32.Kişilerin ayaklarında oluşan ödem veya şişkinlikleri eritmekte.
33.Kişilerin, kendilerine ve yaşama olan inancı çoğalmakta.
34.Kişilerin, kendi işine uyumu kolaylaşmakta.
35.Kişilerin iş ve çalışma yerlerine adaptasyonu sağlanmakta.
36.Kişilerin zor olan doğal şartlara ve iklime uyumu sağlanmakta.
37.Kanserli hastalıklar daha çabuk iyileşebilmekte
38.Tedavisi mümkün değil gibi hastalıkların iyileşmesine yardımcı olmakta.
39.Evde beslenen hayvanlara,enerji verilebilinmekte.
40.Kurumsal çalışma yerlerinin enerji aktivitasyonunu yükseltmekte.
41.İnsanların uyum içerisinde yaşamasını kolaylaştırmakta.


8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ'NİN UYGULANABİLDİĞİ TÜM GELİŞİM ALANLARI:
1.Kişisel şifacılık ve iyileştirici yön.
2.Sağlık sektörü ve alternatif tıp alanları
3.Sporcu ve spor kulüpleri
4.Firma ve kurumsal sektörlerde çalışan personel performansı
5.Ameliyatsız ve ağrısız doğum (çatı açma)
6.Hayvansal hastalıklara şifasal yön
7.Bitki gelişimi ve hormonsuz doğal ürün yetiştiriciliği
8.Bilinmeyen ve Ortodoks tıpta çaresi olmayan bazı hastalıklar
9.Kanser ve kötü huylu tümörlerin eritilmesi
10.Ruhsal sıkıntı ve fiziksel ağrı

*8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ EĞİTİMLERİNE HER KESİMDEN HER TÜRLÜ İNSAN BİOENERJİ FELSEFE SİSTEMİNE GÜVENEREK VE ETİK KURALLARA UYARAK KATILABİLİR.

*8.AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ KURSLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR. BİOENERJİ KURSLARIMIZ SERTİFİKALIDIR. BİOENERJİ KURSLARINA BAŞLAYARAK KENDİ POTANSİYEL GÜCÜNÜZÜN FARKINA VARIN.

*8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ KURSU SERTİFİKALI OLUP, BİREBİR EĞİTİMLER İÇİN KURS SÜRESİ İSTANBUL DIŞINDA İSENİZ TOPLAM 2 GÜN 14 SAATTİR.

*8. AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ KURSLARI MSN (ONLİNE) İNTERNET ÜZERİNDE DE VERİLEBİLİNMEKTEDİR.

*YAŞADIĞINIZ YERDE BAŞKA BİR ŞEHİRE GİTMEDEN PROFESYONEL EĞİTİMCİ METAFİZİK UZMANI GÖKHAN HANİ DEN 8 AŞAMALI BİOENERJİ EĞİTİMLERİ ALARAK FİZİKSEL YAPINIZI VE RUHSAL DENGENİZİ KORUYUN.

*METAFİZİK UZMANI VE PSİKANALİST-YAZAR GÖKHAN HANİ.
SERTİFİKALI 8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ EĞİTİMİNİ PROFESYONEL ANLAMDA METAFİZİK UZMANI GÖKHAN HANİ İLE HERKES ALABİLİR. HER İNSANDA ENERJİ VARDIR; ÖNEMLİ OLAN O ENERJİYİ SİSTEMATİK VE BİLİNÇLİ ŞEKİLDE KULLANMASINI BİLMEKTİR. BİOENERJİ EĞİTİMLERİNİ KENDİ BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRDE VEYA İLÇEDE 2 GÜN 14 SAAT HIZLI-PRATİK VE UYGULAMALI BİR ŞEKİLDE ALABİLİRSİNİZ. REİKİ KESİNLİKLE BİOENERJİ DEĞİLDİR.

*Eğitim ve uygulamalarıyla profesyonelliği ilke edinmiş... Uzak Doğunun Mistik öğretilerini 9 yıllık tecrübelerimizle sizlere sunmaya devam ediyoruz. Eğer İstanbul dışında başka bir şehirde iseniz; hiç üzülmeyin uzman kadromuzu bulunduğunuz şehre davet ederek ilgilendiğiniz eğitimleri profesyonel anlamda 2 gün boyunca 14 saat hızlandırılmış eğitim programlarıyla alabilirsiniz.

KATILACAĞINIZ 8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ EĞİTİMLERİ:

1.İSTANBUL DA VEYA BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRDE KİŞİSEL GELİŞİM BAZINDA HIZLANDIRILMIŞ EĞİTİMLER ALMAK İSTİYORSANIZ 2 GÜN 14 SAAT. MERKEZİMİZ CUMARTESİ VE PAZARLARI DA AÇIKTIR.

2.İSTANBUL MERKEZİMİZDE 8 AŞAMALI PROFESYONEL EĞİTİMLER 1 AYLIK KURS SÜRESİ HAFTADA 1 GÜN 4 SAAT OLMAK ÜZERE.

3.KURUM VE KURULUŞLARA 8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ EĞİTİMLERİ ANLAŞMALI OLARAK METAFİZİK UZMANI VE PSİKANALİST-YAZAR GÖKHAN HANİ TARAFINDAN ÖZEL PROGRAMLAR DÂHİLİNDE EĞİTİMLER VE 8 AŞAMALI BİOENERJİ UYGULAMALARININ PRAGMATİK VE EPİSTEMOLOJİK AÇILIMLAR İÇERİSİNDE VERİLECEKTİR.

4.İSTANBUL DIŞINDA İKİ SERTİFİKALI BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE METAFİZİK UZMANI VE PSİKANALİST-YAZAR GÖKHAN HANİ TARAFINDAN 2 GÜN 14 SAATLİK PROGRAMLAR İÇİN DAVET EDEREK.8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ EĞİTİMLERİ ALABİLİRSİNİZ.

5.RUHSAL VE FİZİKSEL RAHATSIZLIKLARINIZ İÇİN METAFİZİK UZMANI GÖKHAN HANİ İLE 8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ SEANSLARINA İSTANBUL DA VEYA TÜRKİYE NİN HERHANGİ BİR ŞEHRİNDE 8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ SEANSLARINA GİREREK HASTALIKLARINIZA ŞİFA BULABİLİRSİNİZ.

6.İŞ YERİNİZ VEYA KURUMSAL OLARAK ÇALIŞTIĞINIZ ŞİRKET-KURULUŞ VEYA HERHANGİ ÇALIŞMA YERLERİNİZDE 8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ ÇALIŞMASIYLA İŞ VERİMİ VE PERFORMANS ARTIŞI SAĞLAYABİLME ÇALIŞMASI İÇİN METAFİZİK UZMANI GÖKHAN HANİ NİN 2 GÜN 14 SAATLİK UYGULAMALARI İÇİN DAVET EDEBİLİRSİNİZ.

7.SPOR KLUPLERİ VEYA SPORCULARA 8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ ÇALIŞMA PRENSİPLERİNİ, DİSİPLİNER YAKLAŞIMLARLA UYGULAMAK İÇİN METAFİZİK UZMANI GÖKHAN HANİ DEN DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

8.TÜRKİYE VEYA AVRUPA NIN HERHANGİ BİR ÜLKESİNDEKİ TÜRK VATANDAŞLARIMIZ İÇİN MSN (ONLİNE) ÜZERİNDEN KAMARALI BİREBİR 8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ EĞİTİMİ 3 GÜN GÜNDE 4 SAAT OLMAK ÜZERE SERTİFİKALI VE SERTİFİKASIZ EĞİTİMLER VERİLEBİLİNMEKTEDİR.

9.AVRUPA VEYA TÜRKİYE DE 8 AŞAMALI PROFESYONEL EĞİTİMLERİ ÜNİVERSİTE-OKUL-KURUM VE KURULUŞLARDA METAFİZİK UZMANI VE PSİKANALİST-YAZAR GÖKHAN HANİ İLE 6 SAATLİK HIZLANDIRILMIŞ SEMİNERLER İÇİN DAVET EDEBİLİRSİNİZ.

10.MODERN TIBBIN YANINDA HASTALIĞINIZIN TEDAVİSİNİ HIZLANDIRICI OLARAK HAZIRLANMIŞ 8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ SEANSLARINA GİRMEK İÇİN MERKEZİMİZE VEYA BULUNDUĞUNUZ ŞEHRE METAFİZİK UZMANI VE PSİKANALİST-YAZAR GÖKHAN HANİ Yİ DAVET EDEBİLİRSİNİZ.

11.METAFİZİK UZMANI VE PSİKANALİST-YAZAR GÖKHAN HANİ NİN AVRUPA VE TÜRKİYEDE Kİ TÜM PROFESYONEL ÇALIŞMALARINI veya PORTALLARINA GİREREK metafizik uzmanı Gökhan hani yazarak veya gökhanhani yazarak ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.
12.UZAK DOĞU FELSEFELERİ VE METAFİZİKSEL TÜM ÇALIŞMALARIMIZ AKADEMİK VE TEKNİK ÇALIŞMA BÜTÜNLÜĞÜNDE PROFESYONEL ANLAMDA İNTERNATİONAL ACADEMY OF SPECİAL METAPHYSİCS BÜNYESİNDE BİLİMSEL PERSPEKTİF İÇERİSİNDE OLUP, AKADEMİK ÇEVRELER VE TIP MEZUNU ARKADAŞLARIMIZ GÖNÜL RAHATLIĞI İLE KİŞİSEL GELİŞİM BAZINDA ALTERNATİF (TAMAMLAYICI) TIP YAKLAŞIMCI EĞİTİMLERİMİZE KATILABİLİRLER.
İNTERNATİONAL ACADEMY OF SPECİAL METAPHYSİCS

RANDEVU ALMAK İÇİN:
TEL:0216 449 4561 HAT
GSM:0535 939 0123 TURKCEL
GSM:0543 765 7590 VODAFONE
GSM:0554 833 4588 AVEA
ADRES:
BİZE ULAŞMAK ÇOK KOLAY. ADRESİMİZ CADDE ÜZERİNDE
Org. Şahap Gürler CD. Rasim Paşa Mah.deniz Otel yönü, Nautilus-Carrefour yolu, Yaşam Eczanesi üstü, Orhan Apt: No:30 Daire:3 -Kadıköy-(Rıhtım)İSTANBUL
İNTERNATİONAL ACADEMY OF SPECİAL METAPHYSİCS

[email protected]
[email protected]
[email protected]
İNTERNET SİTELERİMİZ:



ÇALIŞMA SAATLERİMİZ
HAFTA İÇİ HER GÜN SABAH-10/AKŞAM-20.00
CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİDE AÇIĞIZ.
REFERANS ALMAK İÇİN:
veya
arama portallarına
metafizik uzmanı Gökhan hani yazmanız yeterli.

İNTERNATİONAL ACADEMY OF SPECİAL METAPHYSİCS DEN UYARILAR:

1.SON GÜNLERDE UZAKTAN ENERJİ VEREREK BİOENERJİYLE TEDAVİ ETTİKLERİNİ SANAN BAZI REİKİCİ VE BİOENERJİ UZMANIYIM DİYEN BAZI İNSANLAR GÖZLENMEKTEDİR. BIRAKIN UZAKTAN O İNSANLAR ENERJİ GÖNDERMEYİ; YAKINDAN BİLE ENERJİ VEREBİLDİKLERİ SORU İŞARETİDİR.

2.BİOENERJİ SİSTEMATİK FELSEFESİNDE UZAKTAN ENERJİ YOLLAMA ENSANTRESİ LLİASTRE VE TELEPATİ GÜCÜYLE SADECE ENERJİ YOLLAMAKTIR. FAKAT UZAKTAN ENERJİ YOLLAYABİLECEK NE TÜRKİYEDE YÂDA BAŞKA HİÇ BİR ÜLKEDE KİŞİ VEYA KİŞİLER YOKTUR. İNTERNET SİTELERİNDE VEYA REİKİ, BİOENERJİ UZMANIYIM DİYİP UZAKTAN ENERJİ YOLLUYOR UZLARA İNANMAYIN. İNİSİNASYON VEYA EL VERME OLAYLARI DA REİKİ ZİHNİYETİNİN BİR UYDURUK VERSİYONUDUR.

3.İNSANLARIN SOMUT YANİ GÖRÜLEN BAZI FENOMENLERE DAHA ÇABUK İNANACAKLARINI BİLEN BAZI KURUM VE KURULUŞLAR ELLERİNDE BULUNAN NE OLDUĞU VE NE İŞE YARADIĞI BELLİ OLMAYAN ALET VE MAKİNELERİ BİOENERJİ ADI ALTINDA DOLARLA PAZARLAYARAK BİOENERJİ EĞİTİM VERDİKLERİ AÇIKLAMASI YAPMAKTADIR. FRANSA-PARİS YÂDA AVRUPA'NIN BAZI ÜLKELERİNDEN GETİRİLEN TİTREŞİMLİ-MANYETİK AKIMLI ALETLERE GİREREK VÜCUDUNUZDAKİ HASTALIKLARI ÖĞRENME DURUMLARI VE SİZE BU HASTALIĞA GÖRE HOMEOPATİK İLAÇLAR VERELİM SİZİ ÜYE YAPALIM VB GİBİ YAKLAŞIMLARA İNANMAYIN.

4.BU KURUMLAR SADECE ELLERİNDE BULUNAN NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN MAKİNELERİ SATMAK İÇİN BİOENERJİ ÇALIŞMALARINI YAPTIKLARINI BİZLER BİLMEKTEYİZ. ONLARIN PAZARLADIKLARI ALETLERİ YAKINDAN İNCELEDİĞİMİZ ZAMAN HİÇ BİR İŞE YARAMADIKLARI GÖZLENMİŞTİR.


5.BİOENERJİ DE BİR METAL KULLANMAK DOĞAL OLAN ENERJİYİ YANİ BİOENERJİ Yİ BOZAR. BU BAĞLAMDA BİOENERJİNİN ASLA BİR MAKİNESİ VE ALETİ OLAMAZ. ZATEN BİOENERJİ UYGULAMALARINDA ELİNİZDE BULUNAN BİR METAL YÜZÜK BİLE VERİLEN ENERJİ YUTACAK GÜCE SAHİP OLDUĞUNDAN BİOENERJİ SADECE ELLERLE 10-15 CM UZAKTAN (MANÜEL) VE HER BİR ÇAKRA KANALINA FARKLI KULLANILACAK ŞİFALI TAŞLARLA ENERJİ UYGULAMASI YAPILABİLİNİR. BİOENERJİ FELSEFESİ ALTINDA ALET-MAKİNE VEYA ENERJİ ÖLÇER ALETLERİNE İNANMAYIN.

6.KANSER HASTALARI İÇİN DIŞ ÜLKEDEN İHRAÇ EDİLMİŞ KÖPEKBALIĞININ KARACİĞERİ, MANTARLAR VB TARZI HOMEOPATİK İLAÇLARIN KANSER HASTALIKLARI ÜZERİNDE ETKİSİ YOKTUR. BAZI ULUSLARASI DÜZEYDE MARKALI HOMEOPATİK İLAÇLAR PAZARLAYANLAR BU KONUDA BÜYÜK RANT ELDE ETMİŞTİR.

7. TÜRKİYEDE BİOENERJİ UZMANIYIM OLARAK KENDİLERİNİ TANITANLAR SADECE BİOENERJİNİN 1.KISMINI UYGULAMAYA KADİR'DİR. BİOENERJİ 8 METODİK AŞAMALIDIR. BİOENERJİ NİN 1.AŞAMASI SADECE MANÜEL-(ELLER) İLE ENERJİ AKIŞIDIR. EN BASİTİNDEN BİOENERJİ EĞİTİMİNDE 3.GÖZ ÇAKRASININ AÇILIMI SADECE PROFESYONEL EĞİTİMCİLERİN İŞİDİR.3.GÖZÜ TÜRKİYEDE 1000 BİOENERJİ İLE UĞRAŞAN KİŞİ BİRLEŞSE KİŞİNİN 3.GÖZÜ ÇAKRASINI AÇAMAZ.

8.GÜNÜMÜZDE BAZI TV'LERE ÇIKARAK KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİKLERİ VEYA KUANTUM DOKUNUŞTAN BAHSEDEN SÖZDE BU KAVRAMLARI GELİŞTİRENLER BUNU BİLSİNLER Kİ! KUANTUM FİZİĞİNİN DAHA NE OLDUĞUNU BİLMEDEN NASIL OLUYOR DA KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİKLERİ YÂDA KUANTUM DOKUNUŞTAN BAHSEDİYOR VE KAFANIZDAN KURGULARLA BUNLARI UYDURUYORSUNUZ. KUANTUM DÜŞÜNCE VE KUANTUM DOKUNUŞ ÇALIŞMALARINIZI GELİN BİRDE METAFİZİK AKSİYONUN DİSİPLİNER VE SİSTEMATİK YAKLAŞIMLARIYLA BİOENERJİ AÇILIMLARINI UZAK DOĞU FELSEFELERİ VE ALTERNATİF TIP LİTERATÜR ETİK KURALLARINI BİLEN METAFİZİK UZMANI VE PSİKANALİST-YAZAR GÖKHAN HANİ YE ANLATIN. KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİKLERİ VE KUANTUM DOKUNUŞ YAKLAŞIMLARINIZIN TERMİNOLOJİK YAKLAŞIMLARI KURGULAYANLAR SIRF PİYASA DA HERKES GİBİ REİKİCİ OLMAMAK VEYA BİOENERJİ UZMANI GÖRÜNMEMEK İÇİN BU KUANTUM TERİMLERİNİ TÜRETMİŞLERDİR. İMAJİNASYONUNUZA YÂDA PİYASAYA ÇIKARMIŞ OLDUĞUNUZ KİTAPLARA İNANAN O KADAR İNSANLARA SİZ REİKİ Yİ; KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİKLERİ YÂDA KUANTUM DOKUNUŞ KURGUNUZLA ANLATMAYA DEVAM EDİN. BİRDE UNUTMAYIN DİL, ESTETİK, ETİK VE SEVGİ FELSEFELERİNİZE İYİ ÇALIŞIN.

9.REİKİ ASLA BİOENERJİ DEĞİLDİR. BUDİST FELSEFESİNİ YAYMAK İÇİN İCATLAR GELİŞTİREN KARMA FELSEFECİ TARİKATLAR REİKİ GİBİ 4 AŞAMALI BİR SİSTEM GELİŞTİRİP İLK İKİ AŞAMASINDA SEMBOLLER İLE 3. AŞAMADA UZAKTAN ENERJİ YOLLAMA MASALLARIYLA 4.AŞAMA İSE BUDA'YLA ÖZLEŞTİREREK. REİKİ'NİN SAHTE SEMBOLLERİNDEN MEDET UMARAK ÖNCE AVRUPA ORADAN DA TÜRKİYE GİBİ MÜSLÜMAN ÜLKELERE KENDİ ŞEYTANİ SEMBOL VE AMAÇLARINI YAYMAYA ÇALIŞIYORLAR. BUDİST FELSEFENİN ASILSIZ SEMBOLLERİNDEN ŞİFA ARAYANLAR VE BUNA İNANARAK BİLMEM EFENDİM REİKİNİN İLK İKİ AŞAMASINI ALDIK KALDI 3.VE 4 AŞAMA(MASTER)! SİZ KENDİ KENDİNİZİ KANDIRIN VE SİZE İNANANLARI DA. REİKİNİN 3.AŞAMASI UZAKTAN ENERJİ ŞEKLİ OLDUĞUNU BELİRTEN REİKİCİ BUDİSTLER BUNU BİLSİNLER Kİ! SİZ DEĞİL, SİZİN DR.USUİYİNİZ YÂDA TAKATA'NIZ GELSE UZAKTAN ENERJİ KİMSEYE YOLLAYAMAZ. PARAPSİKOLOJİNİN VE SPİRİTÜALİZMİN KONUSU OLAN LLİASTRE VE TELEPATİ SİZİN GİBİ BUDİSTLERE VERİLMEZ. AYRICA SON AŞAMANIZ OLARAK BELİRTTİĞİNİZ SİSTEM DÜPE DÜZ DİN DEĞİŞTİRMECE OYUNU. İNTERNET SİTELERİNDE DOLAŞAN VE ÇEŞİTLİ KİTAPLARLA REİKİ ŞİFACI GÜÇ PALAVRALARINA VE UYDURMALARINA ASLA VE ASLA İNANMAYIN. TÜRKİYEDE REİKİCİ OLDUĞUNU İDDİA EDENLER VE BUNU BİLİNÇLİCE UYGULAYANLARA GELİNCE SİZ VERİN REİKİ Yİ, BİLMEDİĞİNİZ KONULARIN İNSANLARA NELERE MAL OLDUĞUNU ZAMAN SİZE O İNANDIĞINIZ KUTSAL SEMBOLLERİNİZİ REİKİ DE BİLİNÇSİZCE ENERJİ VERDİKLERİNİZDEN YANSIYAN NEGATİF ENERJİLER GÖSTERECEKTİR. SEMBOLİK KUTSALİYETLİK ARAYANLAR, REİKİ İLE ÇOK BÜYÜK HATA YAPMAKTADIR. SİZ REİKİ MASONLARI İNSANLARI REİKİ PROPAGANDASIYLA İNANDIRA DURUN. BUDİST FELSEFESİNDEN DOĞAN REİKİ KUTSALİYETİNDEKİ SEMBOLİK AĞLAR VE YAPILAR ISLAMA TERSTİR. ŞİFA SADECE ALLAH'TAN VE ONUN SONSUZ KUDRETİNDENDİR.
UZAK DOĞU FELSEFELERİNDEN SAYILAN BİOENERJİ YAKLAŞIMINDA KESİNLİKLE TANRI ANLAYIŞI YOKTUR. ALLAH İNANCI VARDIR. REİKİNİN KULLANDIĞI EVRENSEL ENERJİ VEYA TANRI ANLAYIŞI ÇEŞİTLİ ŞEKİL VE SEMBOLİK OLUŞUMLARDA OKULTİK VE EZOTERİK GELENEKTE FARKLI KANALLARDA RUHSAL REHBER ANLAYIŞINI DOĞURUR. REİKİ ANLAYIŞINDA RUHSAL REHBER DERKEN SEMBOLİK ÇİZİMLERDE GÖRÜLEN ŞEKİLLER, İSLAM İNANCIYLA YAKINDAN VE UZAKTAN HİÇBİR İLİŞKİSİ BULUNMAZ. 8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ İSE ALLAHIN GÖKYÜZÜ-YERYÜZÜ VE ARALARINDA BULUNAN HER ŞEYİ YARATAN OLARAK BİLİR VE KESİN İNANIR. RUH'TAN YANSIYAN AURA İSE RABBİMİZİN BİZ İNSANLARA SUNDUĞU ENERJİ RENGİDİR. REİKİCİ BUDİSTLERİN EY RUHSAL REHBER SANA SESLENİYORUM BANA TÜM GÜZELLİKLERİ ARMAĞAN ET YAKLAŞIMLARI SADECE KİŞİNİN KENDİ KENDİNİ KANDIRMA OYUNUDUR. BİOENERJİ DE İSE İNSAN RABBİNE DUA EDER, EĞER DUA EDİLEN KONU KİŞİ İÇİN HAYIRLIYSA RABBİ ONU, KİŞİYE NASİP EDER VEYA ONUN İÇİN HAYIRLI DEĞİLSE ETMEZ. BİOENERJİ SADECE VE SADECE ALLAHTAN GELEN ŞİFAYA İNANIR.

10.Dr. Usui şifa tekniğini bulmakla birlikte bunu nasıl kullanacağını bilmiyormuş. Yazıtlarda bu tekniğin enerji transferiyle ilgili olduğu ve ancak bu transfer ile kişinin güçlenip bunu başkalarına da transfer edebileceği yazılıymış. Bunun nasıl olduğuna cevap bulabilmek için Dr. Usui Japonya'da, Kyoto yakınlarında kutsal dağ olarak kabul edilen Kurama dağına çıkarak, orada 21 gün süre ile dua edip, oruç tutup, meditasyon yapmış. 21.gün ufuktan bir ışık-enerji küresinin belirdiğini görmüş. Bu ışık büyüyerek yaklaşmış ve alın çakrası -üçüncü gözle- birleşerek onun tüm benliğini kaplamış ve kendini kaybetmiş. Dr. Usui, bedenindeki bütün hücrelerin bu güçlü enerjiyle dolduğunu hissetmiş. Bu enerjiyle birleştiğinde daha önce Sanskrit metinlerde gördüğü birçok sembol gözünün önünde canlanmış ve bunu şifa amacıyla nasıl kullanabileceğini ve başkalarına nasıl transfer edebileceğini anlamış. Yaşadığı bu mistik deneyim sonucunda da bu tekniği "Usui Reiki Ryoho" olarak isimlendirmiş.
Kurama dağındaki tecrübeden sonra Dr. Usui'nin Reiki'yi öğretmek amacıyla Japonya'da seyahat etmiş. Daha sonra Kyoto'da yoksul kişilerin yaşadığı bir semtte kalarak ve onlara yedi sene boyunca Budizm MASONLUĞU yaparak Reiki uygulamalarıyla onları etkilemeye çalışmış. Fakat bakmış ki; Budizm'in Reiki propagandası etkili olmuyor ve insanlar günden güne uyanıyor hemen o bölgeyi terk etmek zorunda kalmış. Bunun üzerine gerçek şifanın ancak Allahın izniyle olacağını anlayarak tövbe etmiş sonra Dr. Usui nin çalışmalarını duyan Japon imparatoru halkı etkilemek için Dr. Usui nin kurnaz Budist mason yöntemlerini alarak insanlara hüküm sürerek tüm çalışmalarını Budistmin gelişmesi için yayınlamış.
Masallarıyla insanlara Reiki çalışmalarını anlatan Dr. Usui kendi kafasından uyarladığı Reiki ve sembollerini kutsal bir felsefi din nispetinde dünya ya aktarma niyetinde olup Budizm'i insanlara şifa teknikleriyle anlatma yoluna gitmiştir. Aynı şekilde Dr. Usui sanki bir PEYGAMBER edasıyla kendine bir ışığın gelmesi gibi ezoterik ve okultik olayları; insanları etki altına alma gibi kovulmuş ruhların sembolik durumlarıyla çağırma tekniğiyle insanları günden güne ruhsal büyücülüğe ve şifanın Allahtan değil de Ruhlar aleminden kovulmuş, şeytani ruhların sembollerini çizerek onlardan şifa arama gibi bağnaz ve şeytani duygulara kapılmasına neden olmaktadır. Dünya genelinde faaliyet gösteren ve merkezi Japonya ve Amerika da bulunan TAKATA tarikatıyla bağlı olarak, Reiki yi tüm dünya ya yaymak ve kendi mistik ve ezoterik şeytani ruhlarını sembollerle insanlar üzerine çekerek şifa oluşturma anlayışıyla Budizm propagandası yapmak. TAKATA tarikatı insanların en hassas noktası olan din ve sağlık alanı içerisinde Reiki gibi tüm dünya ya şifa adında yayınlanan çalışmalarıyla insanları budistmin karanlık sokaklarına çekiyor. Dünyanın en etkin ve en sapkın tarikatları Japonya da olduğu bilinmelidir. Takata tarikatı da Japonya'dan çıkmış Amerika ve tüm dünya ya yayılmaya çalışan ve insanları kovulmuş ruhların ezoteriziminden şifa aratmaya çalışarak, ruhlar âleminden kovulmuş ruhların sembollerinden faydalanarak insanları etki alanlarına almaya çalışmaktadırlar. Türkiye'de de onbinlerce kişiyi etkileri altına almıştır. Genel de inançtan yoksun kişileri etkileyerek Reiki evleri gibi derneklerle Reiki anlayışını geliştiren kişiler bunu bilsin ki! Metafizik aksiyom içerisinde ezoterizme ve spiritüalizm çalışmaları bizler tarafından akademik ve teknik anlamda yapılmaktadır. Türkiye de Reiki-Reiki Master ve Reiki nin tüm çeşit bağnazlığını insanlara öğretmeye çalışanlar, zamanı geldiğinde şeytani ruh sembollerinden şifa umudunuzu yitirdiğinizi kendi ağızlarınızla belirteceksiniz. Ayrıca insanlara Reiki nin şeytani ruhlarının sembolleriyle insanlara şifa vereyim derken, negatif enerjilerini çektiğinizi bir bilseniz. Şifanın sadece ve sadece RAHMAN VE RAHİM olan ALLAHTAN olduğunu inkâr edemeyeceksiniz. Reiki yi kendi kafanızda kurgularken, İslam dinene uyarlamaya çalışan uyanıklara gelince; bu konularda haberi olmayan insanları kandırabilirsiniz ama bizi asla kandıramazsınız.
REİKİ ŞİFACILIĞI VE EZOTERİZMİ, TAKATA MASON TARİKATININ DÜNYA VE MÜSLÜMAN ÜLKELERE BUDİST FELSEFESİNİ YAYMAK İÇİN GELİŞTİRDİĞİ VE İNSANLARIN EN HASSAS OLDUĞU DİN VE SAĞLIK ALANINA GİREREK İNSANLARI İLAHİ DİNLERİN BİRLEŞTİRDİĞİ TEVHİT İNANCINDAN UZAKLAŞTIRMA VE SOĞUTMA YÖNTEMİDİR.

11.SON GÜNLERDE BİOENERJİ UZMANI OLDUĞUNU İDDİA EDEN O KADAR MEDYUM VE HACI-HOCA TÜREMİŞ Kİ! TELEVİZYONLARIN CANLI YAYINLARINDA BİLE BİOENERJİ UYGULAYANLAR BİLE GÖRÜLMÜŞTÜR. MEDYUMLAR İŞLERİNİ YASALLAŞTIRMAK VE İNSANLARA HOŞ GÖRÜNMEK İÇİN ASTROLOJİYİ, NAZARI, VEFK'İ, BÜYÜ'YÜ VE CİNLERİ BİR KENARA BIRAKIP METAFİZİK, PARAPSİKOLOJİ VE BİOENERJİ YE SARILMIŞ HATTA ASTRAL SEYAHAT VE TELEPATİ GİBİ İLİMLERİ DE SİTELERİNDE YAYINLAYARAK METAFİZİK UZMANI OLDUĞUNU SÖYLEYENLER BİLE ÇIKMIŞ. ONLARA DA TAVSİYEM METAFİZİK UZMANI OLMAK DEMEK 5 YIL ONTOLOJİ SPİRİTÜALİZM-KOZMOLOJİ- TEOFİZİK VE TÜM FELSEFE AKIMLARINI EĞİTİM ALMAK AYRICA 1 YILDA PARAPSİKOLOJİ-TELEPATİ-DURU GÖRÜ-DUYUİŞİTİ-DUYUKOKU-PSİKOKİNEZİ VE EĞİTİMLERİ ALMAK DEMEK, ADAMA SORARLAR METAFİZİK İŞLEYİŞ VE MODİFİKASYONLARINI METAFİZİKSEL SANATTAN TUTUN, METAFİZİKSEL AGNOSTİZMİ BİLE İRDELERLER. HOCA BABANIZIN VEYA ANANIZIN SİZE MİRAS BIRAKTIĞI HAVAS VE BÜYÜ KİTAPLARINI OKUYARAK YÂDA ONLARIN ELLERİNİ ALARAK YÂDA ASTROLOJİ-TAROT FALLARINA BAKARAK METAFİZİK UZMANIYIM DEMEK OLMUYOR. METAFİZİK İLMİ SİZİN BİLDİĞİNİZ HACILIK-HOCALIK-ASTROLOJİ-CİN-BÜYÜ-PERİ OLAYLARINA BENZEMEZ. ULUSLARARASI METAFİZİK ARENADA BİZİM ÇALIŞMALARIMIZI KONTROL EDENLER. İNTERNET SİTELERİNDE HANGİ ASTROLOJİ-TAROT FALINA BAKAN VEYA HANGİ HAVAS İLE İLGİLENEN KİŞİLERİN METAFİZİK UZMANIYIM DİYENLERİ DE İNCELİYOR. METAFİZİKÇİ OLMAK İÇİN ÖNCE KENDİ UĞRAŞTIĞINIZ İLİMLERİ ÖĞRENİN SONRA BİZİ DE ARAŞTIRIN YAZILARIMIZI VE YAYINLARIMIZI OKUYUN ÇEŞİTLİ ÜNİVERSİTELERDEN FELSEFE VE METAFİZİKSEL EĞİTİMLER ALIN ONTOLOJİ-KOZMOLOJİ-SPİRİTÜALİZM VE TEOFİZİK İLİMLERİ İÇİNDE İYİCE YÜZÜN ALGILAYIN, ANLAYIN SONRA ÇIKIN PİYASAYA METAFİZİK UZMANIYIM DEĞİN.

8.AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ KURSLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR. BİOENERJİ KURSLARIMIZ SERTİFİKALIDIR. BİOENERJİ KURSLARINA BAŞLAYARAK KENDİ POTANSİYEL GÜCÜNÜZÜN FARKINA VARIN.

8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ KURSU SERTİFİKALI OLUP, BİREBİR EĞİTİMLER İÇİN KURS SÜRESİ İSTANBUL DIŞINDA İSENİZ TOPLAM 2 GÜN 14 SAATTİR.
8. AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ KURSLARI MSN (ONLİNE) İNTERNET ÜZERİNDE DE VERİLEBİLİNMEKTEDİR.

YAŞADIĞINIZ YERDE BAŞKA BİR ŞEHİR'E GİTMEDEN PROFESYONEL EĞİTİMCİ METAFİZİK UZMANI GÖKHAN HANİ DEN 8 AŞAMALI BİOENERJİ EĞİTİMLERİ ALARAK FİZİKSEL YAPINIZI VE RUHSAL DENGENİZİ KORUYUN.
METAFİZİK UZMANI VE PSİKANALİST-YAZAR GÖKHAN HANİ.
SERTİFİKALI 8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ EĞİTİMİNİ PROFESYONEL ANLAMDA METAFİZİK UZMANI GÖKHAN HANİ İLE HERKES ALABİLİR. HER İNSANDA ENERJİ VARDIR; ÖNEMLİ OLAN O ENERJİYİ SİSTEMATİK VE BİLİNÇLİ ŞEKİLDE KULLANMASINI BİLMEKTİR. BİOENERJİ EĞİTİMLERİNİ KENDİ BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRDE VEYA İLÇEDE 2 GÜN 14 SAAT HIZLI-PRATİK VE UYGULAMALI BİR ŞEKİLDE ALABİLİRSİNİZ. REİKİ KESİNLİKLE BİOENERJİ DEĞİLDİR.
Eğitim ve uygulamalarıyla profesyonelliği ilke edinmiş... Uzak Doğunun Mistik öğretilerini 9 yıllık tecrübelerimizle sizlere sunmaya devam ediyoruz. Eğer İstanbul dışında başka bir şehirde iseniz; hiç üzülmeyin uzman kadromuzu bulunduğunuz şehre davet ederek ilgilendiğiniz eğitimleri profesyonel anlamda 2 gün boyunca 14 saat hızlandırılmış eğitim programlarıyla alabilirsiniz.
BİOENERJİ EĞİTİMLERİNE HER KESİMDEN HER TÜRLÜ İNSAN BİOENERJİ FELSEFE SİSTEMİNE GÜVENEREK VE ETİK KURALLARA UYARAK KATILABİLİR.
*METAPHYSİCS AND PARAPSYCHOLOGY EDİCATION AND THERAPY CENTER.
(BİZE ULAŞMAK ÇOK KOLAY. ADRESİMİZ CADDE
8 AŞAMALI BİOENERJİ UYGULAMALARI BAŞLADI....TÜM KANSER VE DİĞER TÜM HASTALIKLARINIZ İÇİN METAFİZİK UZMANI GÖKHAN HANİ NİN 8 AŞAMALI BİOENERJİ SEANSLARI İÇİN ARAYARAK RANDEVU ALABİLİRSİNİZ.8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ SADECE METAFİZİK UZMANI GÖKHAN HANİ TARAFINDAN UYGULANABİLİNMEKTEDİR.İNTERNET SİTELERİNDE VEYA ÇEŞİTLİ YERLERDE Kİ NE OLDUĞU BİLİNMEYEN BİOENERJİ UYGULAMALARI İLE İNTERNATİONAL SPECİAL METAPHYSİCS ACADEMY DE UYGULANAN 8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİYLE ASLA İLİŞKİSİ YOKTUR.
AVRUPA DA VE KIBRISTAKİ TÜRK VATANDAŞLARIMIZDA 8 AŞAMALI PROFESYONEL BİOENERJİ EĞİTİMİ VE UYGULAMALARINA ONLİNE(MSN) ÜZERİ YADA İSTANBUL KADIKÖY MERKEZİMİZDE KATILABİLİRLER ÜZERİNDE,CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİDE AÇIĞIZ.)
İNTERNATİONAL ACADEMY OF SPECİAL METAPHYSİCS
RANDEVU ALMAK İÇİN:
TEL:0216 449 4561 HAT
GSM:0535 939 0123 TURKCEL
GSM:0543 765 7590 VODAFONE
GSM:0554 833 4588 AVEA
ADRES:
BİZE ULAŞMAK ÇOK KOLAY. ADRESİMİZ CADDE ÜZERİNDE
Org. Şahap Gürler CD. Rasim Paşa Mah.deniz Otel yönü, Nautilus-Carrefour yolu, Yaşam Eczanesi üstü, Orhan Apt: No:30 Daire:3 -Kadıköy-(Rıhtım)İSTANBUL
İNTERNATİONAL ACADEMY OF SPECİAL METAPHYSİCS
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

hikmet366
Cevap
0
Görüntüleme
377
hikmet366
___kaptan___
Cevap
9
Görüntüleme
2K
Dobraokuyucu
mürteza16
Cevap
0
Görüntüleme
385
mürteza16
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
1K
Haydar


Üst Alt